Connect with us

ALL MEDIA

28 Februarie. Recomandari TV. O noua editie Romanii au talent va surprinde telespectatorii prin momentele inedite si spectaculoase, in aceasta seara

Avatar

Published

on

Astazi, 28 februarie RADAR DE MEDIA va invita sa vizionati urmatoarele productii TV:

EMISIUNI:

  • 14.00 Necenzurat, la Antena Stars
  • 20.00 Pe banii parintilor, la Kanal D
  • 20.30 Brandu` lu` Chinezu` , la Look TV
  • 20.30 Romanii au talent, la PRO TV

SERIALE:

  • 18.15 Un varcolac adolescent, la AXN
  • 19.00 Dilemele varstei, la Pro Cinema
  • 22.30 Forta destinului, la Acasa TV

forta destinului

 

FILME:

  • 20.00 Brighton Rock, la HBO (drama)

Marea Britanie 1964. Un tânăr gangster vrea cu orice preţ puterea.
După ce îl omoară pe Fred Hale, un lider de bandă rival, Pinkie Brown decide să se căsătorească cu Rose, singura persoană care poate dovedi că el este cel din spatele crimei. Dar Ida, şefa lui Rose, vrea să descopere criminalul.

Brighton Rock îmbrăţişează elementele clasice ale unui film “noir” şi cu gangsteri, ca să spună povestea lui Pinkie, un tânăr care vrea cu disperare să ajungă în vârful piramidei crimei organizate. Atunci când o tânără şi foarte inocentă chelneriţă pe nume Rose dă peste dovezi care îl leagă de o crimă din răzbunare, el îşi propune să o seducă ca s-o aducă la tăcere. Filmul îi are în distribuţie pe noile staruri britanice Sam Riley şi Andrea Riseborough, în rolurile tinerilor. Veteranii Helen Mirren şi John Hurt sunt doi prieteni care vor s-o salveze pe Rose de planurile perfide ale lui Pinkie. Brighton Rock e bazat pe un faimos roman al lui Graham Green din 1939 care a fost adaptat vremurilor de azi.

  • 20.30 Furios si iute. Tokyo Drift, la Antena 1

Sean Broswell (Lucas Black) a fost întotdeauna o persoană solitară. Pentru el singura legătură cu lumea din jur se realizează prin intermediul curselor de maşini. Dar pentru că aceste curse sunt ilegale şi oricând poate risca închisoarea, Sean este trimis în afara ţării, la unchiul său, în Tokyo.

Aici însă cursele simple se pare că au fost înlocuite cu o provocare ce sfidează gravitaţia, cu rotiri şi manevre ce îţi taie respiraţia.

La prima cursă de acest fel la care participă, Sean pierde. Pentru a-şi plăti datoria, el se aventurează în lumea interlopă din Tokyo, unde miza este viaţa ori moartea.

Seria de filme cu cele mai luxoase şi rapide maşini ce au rulat vreodată pe ecran continuă cu această cursă contracronometru, cu numărul (deja) 3. Chiar dacă protagonistul nu mai este acelaşi ca în filmele trecute, suspansul este încă la el acasă. Noutatea filmului de faţă este lărgirea ramei acţiunii şi ieşirea în decor nipon.

  • 21.20 Papillon, la TVR 1 (drama biografica)

Bazat pe povestea adevărată a lui Henri Charriere, un hoţ cunoscut sub numele de Papillon, filmul urmăreşte cea mai spectaculoasă evadare care a avut loc vreodată. După ce a fost condamnat la închisoare pe viaţă într-unul dintre cele mai dure penitenciare din America de Sud pentru o crimă pe care n-a comis-o, Papillon a avut un singur scop: evadarea. Mai multe încercări nereuşite atrag izolarea hoţului într-o închisoare situată în mijlocul oceanului.
Însă dorinţa de libertate este uneori mai puternică decât cele mai drastice măsuri de siguranţă.

Alături de “Luke Mână Rece”, filmul acesta vorbeşte cu tărie despre dorinţa de libertate şi imposibilitatea de a înfrânge spiritul unui om puternic. Steve McQueen face aici un rol magistral, unul dintre cele mai bune ale sale, egalate poate doar de cele din Bullitt sau The Thomas Crown Affair.
Însă savoarea peliculei este dată de Dustin Hoffman, în ingrata postură a prietenului descurcăreţ şi cu fizic umil. Scena cu Papi îndepărtându-se de insula diabolică pe un sac de nuci de cocos sub privirea perplexă a lui Dega este una antologică.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending