Connect with us

A-Z NEWS

28 Ianuarie. Recomandari TV. Evenimentele zilei vor fi atent analizate in emisiunea Lumea lui Banciu, la B1 TV. Dupa dealuri, o drama romaneasca premiata international, la HBO

Published

on

Astazi, 28 ianuarie RADAR DE MEDIA va recomanda sa vizionati urmatoarele productii TV:

EMISIUNI:

  • 16.45 Teo Show, la Kanal D
  • 20.00 Destine ca-n filme, la TVR 2
  • 22.30 Un show pacatos, la Antena 1
  • 23.00 Lumea lui Banciu, la B1TV

SERIALE:

  • 18.30 Cununa de lacrimi, la Acasa TV
  • 22.00 Serif in Arizona,la TVR 1
  • 22.30 Trasnitii, la Prima TV

ora de comedie prima tv , trasnitii si mondenii

FILME:

  • 20.30 Detectiv fara voie, la PRO TV (comedie)

Miles Logan (Martin Lawrence) este un hoţ de bijuterii ce are o singură dorinţă: să-şi recupereze valorosul diamant pe care pusese mâna cu ceva timp în urmă. Iar pentru acest lucru ar face orice, chiar şi să pretindă că este om al legii, ba chiar unul dintre cei mai buni, mai curajoşi şi mai amuzanţi. Numai că acest lucru e foarte periculos, căci i-ar putea aduce… o promovare. Cu doi ani în urmă, Miles plănuise furtul unui celebru diamant. Planul lui n-a funcţionat însă, unul dintre parteneri, Deacon (Peter Greene), trădându-l. Însă înainte de a fi prins de poliţie Miles a reuşit să intre într-o clădire aflată încă în construcţie şi să ascundă diamantul în sistemul de aer condiţionat.
Acum, proaspăt ieşit din închisoare, va descoperi cu neplăcută surprindere că în clădirea respectivă se află…o secţie a poliţiei din Los Angeles. Dar, deloc descurajat, plănuieşte diverse moduri de a intra în clădire. Iar când toate tentativele sale vor eşua, va aplica planul cel mai îndrăneţ: va pretinde că este un poliţist veteran, transferat la departamentul ce se ocupă de tâlhării.
Deşi iniţial Martin nu intenţiona să petreacă prea mult timp ca poliţist, recuperarea diamantului este o treabă periculoasă. Şi cum noul „poliţist” are experienţă din plin – ce-i drept, de cealaltă parte a baricadei – nu va trece mult până când, spre nenorocul lui, se va face remarcat. Mai mult, o afacere de trafic de droguri în care este implicat fără voia sa, va atrage asupra sa atenţia întregii poliţii din Los Angeles, a FBI-ului şi, bineînţeles, a Drug Enforcement Administration (DEA). Toate aceste încurcături pentru un amărât de diamant…

  • 20.30 Suprematia lui Bourne, la Antena 1 (thriller de actiune)

Cu doi ani în urmă, Bourne s-a îndepărtat de lumea periculoasă în care acţiona, cu promisiunea că va evita orice contact cu ea. Dar această lume nu îl va lasa să stea deoparte.

Matt Damon reintră ca Jason Bourne în lumea lui plină de umbre şi de flash back- uri, trecut care nu îi este 100% clar.

„Supremaţia lui Bourne” continuă povestea unui ucigaş în retragere şi readuce pe ecran anumite întrebări rămase fără răspuns în „Identitatea lui Bourne”.

  • 22.15 Dupa dealuri, la HBO  (drama, film romanesc)

Este povestea a două fete care au crescut împreună şi care se reîntâlnesc după câţiva ani de despărţire.

Alina se întoarce din Germania să o ia cu ea pe Voichiţa, prietena din copilărie faţă de care se simte încă foarte ataşată. Voichiţa şi-a găsit însă calea în credinţă, iar maicile printre care trăieşte la mănăstire ţin locul familiei pe care nu a avut-o niciodată.

Alina luptă cu toate puterile să recâştige afecţiunea Voichiţei, făcându-i pe cei din jur să se întrebe de unde vine forţa care o animă. Pe măsură ce se cramponează de prietena ei care şi-a găsit liniştea, fără să înţeleagă cum şi de ce, Alina înepe să dea de bănuit măicuţelor din mănăstire.

Însă curând, se întâmplă lucruri care ies din logică, tânăra fată ajungând să fie supusă unui ritual de exorcizare…

Ecranizare după un fapt real prins şi în romanul scriitoarei-scenarist Tatiana Niculescu Bran.

Cu acest film, regizorul se întoarce în competiţia de la Cannes, la cinci ani de la „432”.

Premiul Publicului la Festivalul de Film de la Salonic – secţiunea Balkan Survey. Filmul a câştigat trofeul celei de-a 27-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Mar del Plata (Argentina, 17 – 25 noiembrie 2012), cel mai important eveniment de gen din America de Sud. Premiul Astor de Oro i-a fost oferit filmului de către juriul competiţiei internaţionale.
Distins cu Premiul Special al Juriului, la gala de închidere a celei de-a 50-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Gijon (Spania).

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending