Connect with us

A-Z NEWS

29 august. Aniversare PAULA NICULIȚĂ, actrița împlinește 36 de ani

Published

on

Reclame

Paula Niculiță s-a născut pe 29 august 1978.

RADAR DE MEDIA îi urează „La mulți ani!”

A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L.Caragiale din Bucuresti, Facultatea de Teatru, sectia actorie la clasa prof. Univ Gelu Colceag. Rolul sau de absolvire a fost cel al Mitei Baston din “D’ale carnavalului”.

Din 2001 este actrita la Teatrul Odeon, unde a jucat in numeroase piese de teatru ca “Epopeea lui Ghilgamesh”, “Marchizul de Sade”, “Livada de visini”, “Gaitele” si multe altele. A colaborat si cu alte teatre la diferite piese de teatru printre care se numara “Oferta de serviciu” la Studio ul de teatru “Casandra” si club “Prometheus”, “Doamnei profesoare cu dragoste” tot la Studioul de teatru “Casandra”, “Comando catre moarte” la Teatrul Geo Bogza.

A participat la cateva turnee si festivaluri ca Festivalul “Capul de … regizor”, Festivalul de Dramaturgie Contemporana. De-a lungul carierei a castigat si cateva premii printre care premiul pentru tanara interpreta la Festivalul de Dramaturgie Contemporana la Brasov pentru rolul Desiree din spectacolul “Genocid sau ficatul meu e fara rost” in 2002 si mentiune pentru interpretare la Festivalul National de Comedie la Galati tot in 2002 pentru rolul Margareta din “Gaitele”.

Actrița a jucat rolul Alinei în telenovela românească „Regina”.

Sursă articol
Sursă foto

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending