29 mai. Aniversare ADRIAN PAUL, actorul împlinește 55 de ani
Connect with us

EVENTS

29 mai. Aniversare ADRIAN PAUL, actorul împlinește 56 de ani

Published

on

Adrian Paul Hewett s-a nascut pe 29 mai 1959, in Londra.

Nascut dintr-o mama italianca si un tata englez, el a devenit un model de prima marime, apoi un dansator si coregraf în Europa. A calatorit mult fiind in acest sens un “well-traveled” in cel mai englezesc sens, vorbind engleza, franceza, italiana in mod fluent.

În 1985, el paraseste Europa si pleaca în Statele Unite pentru a urma o cariera de dans si de modeling. Chiar daca el a studiat Shakespeare si joaca de mic în scoala piese de teatru, nu si-a definitivat un accent. La scurt timp dupa sosirea sa în America, a fost îndemnat spre auditie.

Primul sau rol a venit in serialul de televiziune ABC, „Colbys” jucand ca un dansator de balet foarte temperamental, rusul expatriat Kolya „Nicolai” Rostov.

Acest lucru a condus la un rol in piesa de pe Broadway „Bouncers”, în 1987 si la o invitatie in show-ul de televiziune „Beauty and the Beast”, în 1988. Prima sa aparitie intr-o productie de film fost in filmul 1989 „Last Rites”, cu Tom Berenger. El a continuat sa aiba un rol principal în filmul lui Roger Corman, „Masque of the Red Death”, unde ne repune pe tapetv povestea lui Edgar Allan Poe.

A aparut într-un rol regulat în al doilea sezon din serialul de televiziune „War of the Worlds”, si a facut un serial pilot pentru CBS de televiziune pentru o serie numit „Owl”. În 1992, el a fost distribuit în rolul care ii va pune in cea mai buna lumina de la acea data … ca de Duncan MacLeod din seria, „Highlander”. Misteriosul si chipesul Adrian Paul a fost în masura sa foloseasca aptitudinea sa ca dansator si coregraf, intrand in pielea unui scotian al secolului al 16-lea, razboinic in lupta cu raul din lumea moderna.

În 1988, joaca un fotograf în Vietnam în „Shooter” (NBC). Paul s-a mutat în domeniul eroului de actiune, John Kincaid, un soldat in lupta cu extraterestri, intr.-o serie „War of the Worlds” (1989-1990). Dupa ce a jucat intervievatorul de Mos Craciun, în lipsitul de continut „În Nick of Time” (NBC, 1991), el aduce o prezenta romantica in primetime-ul dintr-o perioada de remake a telenovelei cult „Dark Shadows” (NBC, 1991). Din unele puncte de vedere, acest rol a fost un warm-up pentru ceea ce a devenit „Highlander”.

Paul a avut roluri mici, a jucat si in franceza „La Nuit au serail” (1989), si a continuat în roluri predispuse uitarii cum ar fi „Graveyard Story” (1990), si ” Love Potion No. 9 „(1992). Se casatoreste in 1990 cu Meilani Paul si divorteaza in 1997. Are multe Hobby-uri ce includ golf, volei. Studiaza timp de 7 ani artele martiale : Kung Fu forma La Fut si Hung Gar, Tae-Kwon-Do, Wing Chun, si box ; a facut, de asemenea, antrenamente extinse de sabie tip Katana japoneza.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending