2activePR va oferi consultanță în comunicare pentru Saint-Gobain România în 2015 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Digital

2activePR va oferi consultanță în comunicare pentru Saint-Gobain România în 2015

Published

on

2activePR va comunica, în 2015, pentru Saint-Gobain România, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii. Agenția va oferi servicii de consultanță legate de conceperea și implementarea strategiei anuale integrate de relații publice și comunicare corporativă, relații media și comunicare în social media.

Saint-Gobain a fost întotdeauna o companie care s-a adaptat schimbărilor globale și a inovat lumea. Ne-a plăcut că 2activePR ne împărtăşeşte optimismul și ne-a propus o campanie de comunicare concentrată și inovatoare care să ne transmită povestea. 

Avem credința că alături de 2activePR vom putea clădi imaginea noastră și pe viitor, atât în zona comunicării tradiţionale cât şi în cea a proiectelor speciale.” a declarat Constantin Hariton, Delegat General Adjunct al Grupului Saint-Gobain în România.

În acest an Saint-Gobain sărbătoreşte cea de-a 350-a aniversare, iar  2015 se anunță un an încărcat cu evenimente importante. Saint-Gobain creează, produce şi distribuie materiale de construcţii performante, oferind soluţii inovatoare provocărilor critice ale prezentului: dezvoltare economică durabilă, eficienţă energetică şi protecţia mediului înconjurător. Cu vânzări de 42 miliarde de Euro în 2013, Saint-Gobain operează în 64 de ţări şi are aproximativ 190.000 de angajaţi.

În România, Saint-Gobain deține opt activități (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Isover, MTI Impex, PAM, Rigips și Weber), având aproximativ 1.100 de angajați și operează 12 unități de producție în opt situri industriale situate în Brașov, Brănești, Călărași, Ploiești, Satu-Mare, Tulcea, Turda și Suceava.

 “Este un an foarte interesant pentru Saint-Gobain iar noi suntem mândri că vom fi partenerii lor în această experiență. Este o companie care și-a depășit în permanenţă limitele, iar experiența noastră ne-a ajutat să înțelegem business-ul și să le oferim cele mai bune soluţii pentru acest an aniversar” a declarat Corina Bârlădeanu, managing director 2activePR.

 Sursă foto: www.wallstreet.ro

 

CITEȘTE ȘI:

[sam id=”11″ codes=”true”]

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending