Connect with us
Avatar

Published

on

Tineri, nonconformişti şi foarte siguri pe ei, invitaţii Mirelei Vaida din cea mai nouă ediţie a emisiunii „2k1”, difuzată sâmbătă, de la 17:00, la Antena 1, aduc atmosfera de vacanţă pe platoul de filmare şi hohote de râs cu dezvăluiri picante din viaţa lor privată. Bianca şi Cornel Păsat, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi Adina Halas şi Lucian Hugeanu sunt cele trei cupluri care luptă în această ediţie să demonstreze că viaţa lor chiar e trăită sub deviza „2k1”.

 

Provocată de întrebarea „Care a fost elementul total surprinzător pentru soţia ta din tot ceea ce a însemnat scenariul cererii în căsătorie?”, din cadrul rubricii „Dragoste şi alte nebunii…”, Bianca Drăguşanu le va povesti tuturor că cererea a venit exact când ea ieşea de la duş: „eram în prosop când m-a cerut de nevastă. Mă aşteptam să facă o investiţie, să mă ducă undeva. Nu ţi-am zis până acum, dar chiar am fost dezamăgită!”, iar Victor va reacţiona amuzat: „Ştiţi ceva, eu plec din emisiune!”. Încurajată de ceilalţi concurenţi, Bianca îi va lansa lui Victor o propunere greu de refuzat: „Mai poate să mă ceară o dată, de exemplu aici, ca să îl iert!”. Dacă va intra Victor Slav în joc şi îşi va cere încă o dată iubita în căsătorie, mai ales că acum sunt divorţaţi, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a emisiunii „2k1”, difuzată sâmbătă, de la 17:00, la Antena 1.

 

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.

 

Foto Credit: ANTENA 1

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending