Connect with us

ALL MEDIA

3 Decembrie. Revista Presei Media – RCS & RDS a solicitat la OSIM inregistrarea marcii ”Digi Online”

Published

on

RCS & RDS isi doreste sa lanseze noul serviciu online pentru televiziune

Compania a solicitat inregistrarea marcii ”Digi Online” la OSIM si planuieste sa lanseze un nou serviciu de distributie a televiziunilor in mediul online, singurul care ii lipseste din portofoliu

Până în prezent, RCS&RDS nu a depus la Consiliul Naţional al Audiovizualului documentaţia pentru obţinerea unui aviz în baza căruia va putea lansa acest serviciu.

 

 

AUDIENTE. Televiziunile trusturilor Pro TV S.A si Intact au totalizat 43,2% cota de piata la nivelul lunii noiembrie

In luna noiembrie 2013, Pro TV a inregistrat ce mai mare cota de piata in mediul urban (15,4% share- all day), conform masuratorilor Kantar Media. De asemenea, postul Antena 1 a totalizat peste 14% share in mediul urban.

CNA media tv

Canalele de televiziune din grupul Intact (Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, GSP TV) au cumulat o cota de piata de 22,27% share, iar Pro TV S.A (Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, MTV, Sport.ro) a avut 20,96% share.

 

 

Trei noi posturi TV intra in masuratorile de audienta de la Kantar Media

Posturile de televiziune Nickelodeon, VH1 și Comedy Central Extra au intrat in masuratorile de audienta a celor de la Kantar Media.

In momentul de fata sunt masurate in Romania 59 de posturi TV, conform Asociației Române de Măsurare Audiență (ARMA).

 

 

PARTENERIAT MEDIA.TV5 Monde si RFI vor sa isi creasca vizibilitatea pe piata din Romania

Televizunea TV5 Monde si postul de radio RFI au semnat un parteneriat cu scopul de a-si creste vizibilitatea in Romania, a declarat Marie-Christine Saragosse, preşedintele-director general al grupului France Médias Monde, într-o conferinţă de presă

Marie-Christine Saragosse

Convenţia care formalizează şi întăreşte relaţiile dintre postul de radio RFI România (o filială a Radio France Internationale) şi televiziunea TV5 Monde în România, prin intermediul unor schimburi de vizibilitate şi al unor acţiuni de promovare încrucişată a fost semnata vineri la Ambasada Frantei din Bucuresti.

 

 

La Radio România Cultural începe “Săptămâna Nobel”

De 15 ani, Radio România Cultural ne aduce informaţii în direct de la Stockholm şi ne introduce în culisele Săptămânii Nobel.

Nobel

În perioada 5-12 decembrie la Stockholm are loc ceea ce în mod tradiţional se numeşte “Săptămâna Nobel” – o serie de conferinţe de presă şi conferinţe publice susţinute de laureaţii Nobel ai fiecărui an.

 

 

TVR a lansat de Ziua Nationala noua grila pentru Republica Moldova

TVR a lansat de 1 decembrie la Chisinau noua grila a postului destinata publicului de peste Prut. Prima zi de emisie a fost marcata de transmisiuni speciale de la Ambasada Romana si din Piata Marii Adunari Nationale.

televiziunea romana

Vedetele televiziunii romane, prezente la Chisinau au fost Iuliana Tudor, Cristi Tabara si Mihai Radulescu.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending