Connect with us

Premieră TV

3 filme recomandate de sarbatori, la FilmBox

Avatar

Published

on

În decembrie, FilmBox a pregătit filme pentru zilele festive.

În Ajun de Crăciun, urmărim drama ”Grace of  Monaco” (”Grace de Monaco”), cu Nicole Kidman în rolul principal – un film care a stârnit controverse. Prima proiecție a fost chiar la festivalul de film de la Cannes, în 2014. În ianuarie 2013, cu un an înainte de premieră, copiii lui Grace Kelly, Prințul Albert, Princesa Caroline și Prințesa Stephanie de Monaco au dat publicității o declarație prin care anunțau că nu au nicio legătură cu acest film. Familia afirma că producția conține multe inexactități istorice importante și că regizorul Olivier Dahan le-a ignorat cererea de a face modificări.

 

Nu a fost singura controversă legată de această producție. Premiera filmului a fost întârziată pentru că au existat reale dispute privind montajul acestuia. Olivier Dahan și scenaristul Arash Amel au intrat într-un adevărat conflict cu producătorul american Harvey Weinstein.

 

Pentru rolul principal din acest film au mai fost luate în calcul și nume precum Jessica Chastain, Emily Blunt, Charlize Theron, Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Rosamund Pike, Amy Adams, January Jones și Elizabeth Banks. A fost aleasă însă Nicole Kidman care declara despre această producție: ”Nu este un film documentar sau biografic. Este doar o mică parte din viața lui Grace Kelly, o parte în care își arată umanitatea, fricile și slăbiciunile.”

 

”Nu sunt jurnalist sau istoric. Sunt artist. Nu am creat o biografie. Am creat, în mod subiectiv, un portret uman a unei femei moderne care vrea să împace viața de familie cu cea de cuplu și cu viața profesională. Dar care va renunța la cariera ei și-și va inventa un alt rol. Iar asta va fi dureros”, a fost și explicația regizorului Olivier Dahan.

”Grace of Monaco” (”Grace de Monaco”) este marți, 24 decembrie, de la 19:15, la FilmBox Premium.

 

În ziua de Crăciun, intrăm într-un univers de poveste. ”Finding Neverland” (”În căutarea tărâmului de nicăieri”) este o fantezie istorică regizată de Marc Forster. Scenariul este semnat de David Magee și se bazează pe piesa de teatru ”The Man Who Was Peter Pan” a lui Allan Knee. Filmul vorbește despre J.M. Barrie, creatorul lui Peter Pan. Relația platonică a acestuia cu Sylvie Llewelyn Davies și cei patru fii ai ei au dus la apariția celebrului personaj.

Producția are nu mai puțin de 7 nominalizări la premiile Oscar, inclusiv pentru Cea Mai Bună Imagine, Cel Mai Bun Scenariu, Cel Mai Bun Actor, dar a câștigat premiul pentru Best Original Score. Filmul a fost inspirație pentru musicalul cu același nume. Producția are o distribuție de excepție: Johnny Depp, Kate Winslet, Dustin Hoffman și Julie Christie.

 

”Când am citit scenariul mi-am zis că este o poveste frumoasă și un film rar, nu este ceva ce vezi în mod obișnuit. Ceea ce cred că este esențial să înțeleagă oamenii care privesc filmul este cât de important este să-ți lași imaginația liberă, să inventezi lucruri, oricât de ridicole ar părea”, spune Johnny Depp

Kate Winslet s-a îndrăgostit și ea pe loc de scenariu și de personajul pe care avea să-l interpreteze. Sylvie Llewelyn Davies este fascinată de el, de J.M. Barrie. Este fascinată de el la fel de tare pe cât sunt băieții ei fascinați de el. Este o poveste de dragoste, dar este o poveste de dragoste între J.M. Barrie și o întreagă familie. Așa că este diferită de alte astfel de povești”, explică actrița de Oscar. ”Finding Neverland” (”În căutarea tărâmului de nicăieri”)  este miercuri, 25 decembrie, de la ora 22:00, la FilmBox.

 

Iar în primele ore din 2020, FilmBox a pregătit un film fenomen. ” From Dusk Till Dawn” (”De la apusul la răsăritul soarelui”) este o combinație de horror și acțiune, regizat de Robert Rodriguez, în scenariul lui Quentin Tarantino. De altfel, este primul scenariu plătit al lui Tarantino pentru care acesta a primit 1500 de dolari.

 

Și distribuția este una impresionantă: Harvey Keitel, George Clooney, Juliette Lewis, Salma Hayek și din nou, Tarantino. A fost primul film la Hollywood pentru Clooney, iar prezența actorului în acest film i se datorează lui Quentin Tarantino. De altfel, și Rodriguez i-a atribuit succesul imens al acestui film lui Tarantino și eforturilor acestuia. ”Eram toți atât de tineri în această industrie, pur și simplu ne-am testat limitele. Tarantino creează cele mai bune personaje, de aceea ele vor fi iubite pentru totdeauna”, mai povestește regizorul.

 

Un rol dificil a avut Salma Hayek, nevoită să danseze cu un șarpe în jurul gâtului. ”Quentin mi-a spus pur și simplu: Apropos, va trebui să dansezi cu un șarpe. Eu i-am spus că nu pot face asta, este cea mai mare fobie a mea. Ca să mă ambiționeze, Tarantino mi-a spus că Madonna își dorește și ea acest rol și că ea nu ar avea nicio problemă în a dansa cu un piton. Așa că a trebuit să-mi înfrâng cea mai mare frică. Am intrat ca într-o transă ca să pot dansa. Mai ales că nu exista o coregrafie, totul era improvizat”, a povestit actrița.

 

”From Dusk Till Dawn” (”De la apusul la răsăritul soarelui”) este miercuri, 1 ianuarie 2020,  de la ora 1:00 noaptea, la FilmBox.

 

Comentarii

Emisiuni

PREMIERA: iUMOR, un nou sezon plin de momente si concurenti surprinzatori

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Momente incendiare în cel mai aşteptat show de umor, iUmor, ce revine mâine seară, de la 20:00, la Antena 1, cu premiera sezonului cu numărul opt. Tk Jiang, concurentul venit tocmai din Singapore, s-a apucat de magia digitală în urmă cu doi ani când în urma unui incident neplăcut în care casa i-a luat foc, a rămas și fără toată recuzita pentru numerele sale de magie.

S-a gândit că are nevoie de ceva nou pentru reîntoarcere sa pe scenă, așa că s-a gândit să transforme totul cu ajutorul tehnologiei. Este pentru prima oară în cele opt sezoane iUmor când pe scenă va fi un număr de magie digitală.

Cheloo este conștient că totul se va rezuma în viitor doar la digital: “Îți mulțumim că ne dai voie să mergem la casele noastre amărâte pline de televizoare analog și frigidere din 1964, cu ideea că umanitatea se îndreaptă către digital cu toate forțele și vom avea magicieni și atunci”. Cum s-a desfãşurat întregul moment pregătit de TK Jiang, telespectatorii vor putea urmări mâine seară, la iUmor, de la 20:00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei şapte câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea), Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea), Irena Boclincă (sezonul al VI-lea) și Mukinka (sezonul al VII-lea).

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Bogdan Mălăele deschide noul sezon iUmor, premiera, la Antena 1

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cel mai așteptat show de umor revine sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1. Printre surprizele pe care noul sezon le-a pregătit nu doar telespectatorilor, ci si juraţilor emisiunii se numără şi invitatul special al primei ediţii, actorul și stand-upper-ul Bogdan Mălăele, fiul lui Horaţiu Mãlãele.

Deşi obișnuit cu scena de teatru și cu cea de film, Bogdan Mălăele nu face de foarte mult timp stand-up, așa că a fost avertizat de colegii săi că scena de la iUmor nu este una ușoară. “A fost o mare bucurie să fiu invitatul special la deschiderea noului sezon de iUmor, am avut ceva emoții, știind de la colegii mei că e o scenă dificilă, dar m-am relaxat instant când am văzut ținuta Deliei, privirea tăioasă a lui Cheloo și am auzit râsul inconfundabil al lui Bendeac. Juriul a fost demențial, publicul a fost electrizant și Dan Badea a fost chel. Sper să vă placă cum a ieșit!”, a declarat stand-upper-ul.

“E o povară uriașă să fii fiul unui mare actor, mai ales al unui geniu al comediei. Este unul dintre cele mai bune momente ale unui invitat special pe scena asta”, au fost cuvintele lui Mihai Bendeac după momentul foarte bun al lui Bogdan Mălăele pe scena iUmor. Cheloo a fost fascinat, lucru care nu se întâmplă prea des la iUmor: “Bendeac, dacă renunți la iUmor, mi-aș dori măcar un sezon cu Bogdan Mălăele. Am fost fascinat de stand-up-ul lui! Vorbim tot timpul despre Horațiu Mălăele, îl stimăm din adâncul sufletului, iar băiatul îi calcă pe urme!”.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Comentarii

Continue Reading

Premieră TV

Gospodar fără pereche, premiera maine, la PRO TV

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Joi, de la 21:30, vedem prima întâlnire emoționantă dintre gospodari și fetele care s-au înscris pentru ei. Suspansul este mare, iar băieții sunt din ce în ce mai aproape de fericirea lor. Geanina Ilieș este pregătită să le facă cunoștință cu fetele și să-i îndrume să-și găsească sufletele pereche.

 

Telespectatorii vor vedea cum s-au aranjat domnișoarele și cum pornesc în aventura romantică, dornice să le atragă atenția gospodarilor. Fetele au așteptări mari și deja se văd soții de gospodari. Un ursuleț mare de pluș, o icoană, câteva oale și preparate gătite de ele se numără printre cadourile pe care le vor aduce fetele pentru a-i cuceri pe băieți.

 

Tensiunile între fete apar încă din primele minute!

 

Înainte să-i cunoască pe băieți, fetele petrec timp împreună și… vor ieși scântei: „Bă, ce rea e!, „Eu sunt cea mai bună alegere pentru el” sunt doar câteva dintre micile răutăți pe care și le vor spune fetele.

Dacă la televizor a convins-o un gospodar pentru care s-a și înscris la emisiune, una dintre fete se va îndrăgosti de… altul! Chiar atunci când toți gospodarii își vor cunoaște fetele care se luptă pentru inimile lor, una dintre ele e deja cu gândul la alt bărbat: „Am văzut alt gospodar care mi-a pus capac”.

 

Joi, de la 21:30, Geanina Ilieș vă așteaptă pe tărâmul dragostei, să vedeți alături de ea cum se înfiripă cele mai frumoase povești de dragoste, doar la Gospodar fără pereche.

 

Gospodar fără pereche – Hai să facem dragostea rurală!

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0