Connect with us

BAZAR

De vineri, filmul 300: Ascensiunea unui imperiu intră în cinematografe

Avatar

Published

on

De vineri, intră în cinematografe producția “300: Ascensiunea unui imperiu”. Filmul de acțiune se bucură de numeroase efecte speciale și reușește să îți captiveze atenția pe toată durata lui.

Editorii RadarDeMedia au vizionat în premieră lungmetrajul și au fost impresionați de desfășurarea de forțe.

Un erou, în persoana generalului Themistocle, reușește să îi țină piept lui Xerxes care după moartea tatălui său devine rege. Însă acesta are puteri de zeu și pare că nimic nu îi poate sta în cale. Secundul său este Artemisia, născută din părinți greci care a avut o copilărie foarte grea. Ea și-a jurat că va face tot posibilul să distrugă Grecia.

Bătălia se dă de această dată pe mare. Themistocle se dovedește a fi un strateg de neînvins. Chiar dacă flota sa nu este atât de numeroasă ca a perșilor, este mânat de dorința de a avea o Grecie liberă și să unească toate teritoriile. El are sprijinul țăranilor care se luptă cu îndârjire.

Femeile vor avea un rol important în derularea acțiunii. Filmul conține și o scenă de sex între Artemisia și Themistocle care se vor lupta pentru rolul de dominator.

Din distribuţia filmului fac parte Sullivan Stapleton în rolul lui Themistocle şi Eva Green în rolul Artemisiei, alături de Lena Headey ca regina spartană Gorgo, iar Rodrigo Santoro joacă din nou rolul regelui nemuritor al Persiei, Xerxes.

Gorgo, mânată de dorința de răzbunare a soțului său și a soldaților spartani, se va alătura lui Themistocle și astfel vor reuși să îi învingă pe spartani.

300: Ascensiunea unui Imperiu promite acţiune de proporţii epice in 3D și IMAX 3D, efecte vizuale excepţionale şi o bătălie cutremurătoare pe mare.

https://www.youtube.com/watch?v=3dr4J4qJXOU

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending