miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăA-Z NEWS31 Ianuarie. Recomandari TV. Relatia dintre Marina si capitanul Fabré este...

  31 Ianuarie. Recomandari TV. Relatia dintre Marina si capitanul Fabré este supusa la grele incercari, in Furtuna din adancuri, la Acasa TV

  Astazi, 31 ianuarie RADAR DE MEDIA va recomanda sa vizionati urmatoarele productii TV:

  EMISIUNI:

  • 19.00 Rai da` buni, la Antena Stars
  • 21.00 Vocile strazii, la Realitatea TV
  • 23.00 Lumea lui Banciu, la B1 Tv

  radu banciu

  SERIALE:

  • 18.15 Sherlock Holmes şi Dr. Watson, la AXN
  • 19.15 Mica mireasa, la National TV
  • 20.30 Furtuna din adancuri, la Acasa TV

   

  FILME:

  • 21.30 Cizmele deocheate (comedie)

  Având la bază o poveste adevărată şi amuzantă, această comedie reconfortantă şi proaspătă e realizată de echipa de succes care ne-a dat şi „Calendar Girls”. Timp de mai multe generaţii, familia Price a confecţionat pantofi bărbăteşti cât se poate de clasici şi de practici. Dar pentru a salva afacerea de la un inevitabil faliment, tânărul Charlie Price apelează la un consilier de creaţie dubios: un cântăreţ de cabaret travestit, un personaj al cărui stil avangardist şi ale cărui schiţe originale reprezintă un suflu proaspăt pentru acest magazin vechi şi prăfuit. Haios şi original, este un film care trebuie văzut pentru că demonstrează în cel mai bun mod cu putinţă că pentru a te adapta, trebuie să ieşi în evidenţă.

  • 22.30 Lupta cu zombi, la Antena 1 (comedie, horror)

  Un tânăr se află în situaţia de a lupta cu zombi şi, ajutat de prietenul său speră să poată salva vieţia celor mai importante femei din viaţa sa: mama şi iubita.
  Sunteţi invitaţi să fiţi martorii unui nou gen de film. Este vorba despre ceea ce s-ar putea numi „comromzom”, adică o comedie romantică în care protagoniştii sunt zombi. Pelicula urmăreşte amuzantele aventuri sângeroase ale lui Shaun (Simon Pegg, „Mission: Impossible III”), un tânăr în vârstă de 29 de ani, care nu prea pare să aibă ambiţii prea mari în viaţă şi ale celui mai bun prieten al acestuia, Edgar (Nick Frost), un tip recunoscut pentru lenea sa. Shaun nu trece prin cea mai fericită perioadă a carierei sale, deoarece cei care ar trebui să-l considere, chiar şi temporar, superiorul lor nu-l prea iau în serios, iar relaţia sa cu tatăl vitreg nu pare să se îndrepte în vreun fel. În plus, plictisită de moarte de viaţa monotonă pe care acesta i-o oferea, iubita lui îl lasă cu ochii în soare. Dar, situaţia se schimbă în momentul în care cei doi prieteni încearcă să facă faţă invaziei de zombie, creaturi care ameninţau partea de nord a capitalei Marii Britanii şi încearcă să o salveze pe Liz (Kate Ashfield), iubita lui Shaun, şi pe Barbara, mama acestuia. Ceea ce urmează se anunţă a fi un adevărat weekend de iad pentru cei doi amici care au de gând să-I salveze pe cei dragi din colţii periculoaselor creaturi.
  V-aţi gândit vreodată că este posibil să urmăriţi o comedie cu zombi asezonată cu mult romantism. Indiferent de răspuns, este timpul să aflaţi că cineva s-a gândit la asta deja.

  •  22.45 Mongolul, la TVR 1 (drama biografica)

  Şase premii NIKA pentru cel mai bun film, regie, imagine, producţie, costume, coloană sonoră.

  Nimeni nu bănuia că micuţul Temujin, care se năştea în 1162, undeva într-o aşezare din zona lacului Onon, avea să devină la doar 40 de ani marele Ginghis Han, conducătorul hoardelor cotropitoare ale mongolilor şi liderul unuia dintre cele mai mari imperii, pe care le-a cunoscut vreodată istoria. Impulsionat de curaj şi de iubire, Temujin uneşte toate triburile mongole, ajungând în 1206 „Hanul hanilor”. Cine şi ce îl poate învinge pe acest om cu instincte de zeu?

  Filmul te farmecă pur şi simplu, căci este foarte, foarte bine realizat, are scene de luptă care te lasă cu gura căscată, dar şi -acesta e marele său atu – scene casnice, de mare tandreţe.

  SPORT:

  • 14.00 Tenis: Ucraina – România(live), la TVR 2

   

  Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

  Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

  Laura Cristea

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Laura Cristea
  Laura Cristeahttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente