Connect with us

ALL MEDIA

Anca Neacşu, Claudette şi Raoul vin la “O dată-n viaţă”

Published

on

În ediţia din 25 martie a emisiunii “O dată-n viaţă”, moderată de Iuliana Tudor, vor fi invitaţi: Anca Neacşu, Claudia (Claudette) şi Raoul. Ei vor fi secondaţi pe scenă de nume importante ale folclorului românesc: Maria Cârneci, Aurel Tămaş şi Aneta Stan.

Pregătirile pentru ediţia de vineri au intrat în linie dreaptă. Dacă interpretarea pieselor de muzică populară nu reprezintă o dificultate pentru cei trei invitaţi obişnuiti cu scena muzicală, jocul popular este, cu adevărat, o provocare. La repetiţii, Claudia, Anca şi Raoul se lasă iniţiaţi în coregrafiile pregătite special pentru emisiune de ansamblurile folclorice invitate. Proba de foc va fi “jurizată” de telespectatorii TVR 1, în direct, în timpul emisiunii O dată-n viaţă, vineri, începând cu ora 21.00.

Din emisiune nu vor lipsi momentele muzicale pregătite de orchestra “Lăutarii” condusă de Nicolae Botgros – care aduce, în această ediţie, o premieră muzicală: Michael Jackson pe acordurile Lăutarilor! Buna-dispoziţie rămâne în continuare misiunea principală a actorilor Maria Buză şi Marius Rizea – personajele Floarea şi Gheorghe.

Vedetele populare pe care telespectatorii le îndrăgesc vin şi în acest nou sezon în platoul emisiunii pentru a oferi muzică de calitate şi momente unice marca “O dată-n viaţă”. Un astfel de moment a avut loc săptămâna trecută, când Iuliana Tudor i-a făcut Loredanei o surpriză excepţională, împlinindu-i unul dintre cele mai mari vise, acela de a cânta în duet cu Angela Moldovan piesa “Cine stă posomorâtă” (primul cântec pe care diva blondă l-a învăţat în copilărie).

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending