34 de branduri puternice au pus România pe podium, la Gala Superbrands – Romania on Stage - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Superbrands România a lansat cea de-a şasea Carte Superbrands pentru România şi a decernat trofeele Superbrands,  în cadrul Galei Superbrands-România on Stage, marcându-se astfel finalizarea ediţiei 2013/2014 a Programului Superbrands, dedicat recunoaşterii performanţei excepţionale în branding.

Prestigiosul eveniment a reunit, aseară, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, peste 100 de reprezentanţi la nivel înalt ai mediului de afaceri, specialiști în branding, presa de specialitate, alţi invitaţi de onoare din România şi din Republica Moldova,  precum şi  personalităţile care au constituit Consiliul Superbrands al acestei ediţii.

Always, Aqua Carpatica, Ariel, Avon, Bonduelle, Borsec, Cargus, Catena, Cărtureşti, Dacia, DHL, Fairy, Floriol, Furazolidon Terapia, Gerovital, Gillette,  Head & Shoulders, Humana, Jolidon, Lidl, JW Marriott, Medlife, Mobexpert, Nivea, Ocean Fish, Orange, Pampers, Persil, Raiffeisen Bank, Rigips,  Rom, Scotch Brite, Sensiblu, Unicredit Tiriac Bank sunt, în ordine alfabetică  cele 34 de branduri, din rândurile a aproximativ 300 de branduri care au primit statutul de Superbrand în 2013/2014, care au urcat pe podium, pentru a primi trofeul Superbrands.

Amfitrionii Galei Superbrands au fost agenția de comunicare strategică BDR Associates, care administrează de aproape 9 ani programele Superbrands  pentru România, precum și Colin Lovering, Managing Director Achieve International, în calitate de  Master of Ceremony al evenimentului. Trofeele Superbrands au fost acordate de personalităţi ale mediului de afaceri  membri ai Consiliului Superbrands, printre care Walter Frield, membru fondator şi  Preşedinte al Austrian Business Club România, doamna Anca Harasim, CEO al Camerei Americane de Comerţ în România, Al Kamara, Fondator al Wave Division, Corneliu Cojocaru, Consilier senior în comunicare, Banca Naţională.

Secţiunea de Guest Brands a fost reprezentată de ArtMark, Business Review și Neuhaus, 3 branduri reprezentative pentru segmentul lor de piaţă, în România.

Trofeul Superbrands Honorary Recognition  a fost decernat anul acesta  organizaţiei IAA (International Advertising Association), pentru succesul remarcabil în coagularea unei industrii care a transformat creativitatea românească în brand de ţară.  Trofeul a fost înmânat de către doamna Camelia Șucu, CEO Class Living.

În cadrul fiecărei ediţii a programului,  Superbrands România acordă acest trofeu onorific unei personalităţi, unei asociaţii/organizaţii, unui proiect, sau  unei iniţiative care demonstrează creativitate remarcabilă, talent şi inovaţie  în promovarea culturii de branding printr-o comunicare excepţională, contribuind  la progresul pieţei şi al societăţii în general.

În armonie cu sloganul inspiraţional România on Stage sub care s-a desfăşurat evenimentul Superbrands, invitaţii Galei au fost Paula Seling si Ovi, artiştii care vor reprezenta  România la Eurovision.

Brandurilor eligibile pentru statutul Superbrands au fost desemnate  în baza metodologiei internaționale Superbrands care cuprinde două etape importante. În prima etapă, Consiliul Superbrands, alcătuit din 25 de specialiști în management, marketing, comunicare și branding, a asigurat selecția calitativă a listei de branduri, evaluând 1.395 de branduri din 52 de categorii. Criteriile luate în considerare în procesul de selecție au fost încredere, calitate şi diferenţiere pe piaţă, aplicate  în toate programele ce se desfășoară în lume. În urma acestei selecții,  578 de branduri calificate au fost  incluse în cercetarea de piață, realizată de către Superbrands România cu sprijinul  IPSOS, pe un eșantion reprezentativ de 1.500 de consumatori români, la nivel urban. Rezultatele finale ale cercetării reflectă opțiunile consumatorilor români pentru cele 300 de branduri eligibile pentru statutul de Superbrand pe piața din România.

Cartea Superbrands pentru România, distribuită la nivel național si internaţional constituie, prin brandurile puternice intrate în program, un excepţional instrument de promovare a potenţialului pieţei româneşti, oferind o reflectare obiectivă şi credibilă a tendinţelor pieţei , a comportamentului consumatorului , interesat din ce in ce mai mult de calitate şi respect.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete3 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV2 săptămâni ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Vedeteo săptămână ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show4 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Show2 săptămâni ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Reality Show3 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

America Express, pe primul loc în topul audiențelor! A doua imunitate, așteptată cu emoții

Facebook

Advertisement

IN Trending