Connect with us

ALL MEDIA

4 ACE – partener de comunicare pentru prima ediție a Campionatelor Europene de 3×3

Avatar

Published

on

4 ACE, agenție de PR și comunicare integrată, a fost partenerul de comunicare al primei ediții a Campionatelor Europene de 3×3, care s-a desfășurat în Piața Universității, în perioada 5-7 septembrie. Activitățile coordonate de 4 ACE au inclus stabilirea strategiei de promovare a evenimentului, parteneriate media de promovare a evenimentului, relații cu media națională și internațională, evenimente de presă, comunicare în social media și gestionarea activărilor brandurilor partenere în cadrul evenimentului.

Campionatele Europene de 3×3, organizate de Federația Română de Baschet, în parteneriat cu Sport Arena, sub egida FIBA Europe au reunit 32 de selecționate naționale, masculin și feminin, din 21 de țări. Nationala masculină a României a cucerit medaliile de aur, iar în competiția feminină România s-a oprit în sferturile de finală.

De asemenea, la competiția populară din cadrul Campionatelor au luat parte peste 600 de jucători de baschet, cu vârste între 8 ani și peste 55 de ani.

Evenimentul a beneficiat de o acoperire media de amploare înainte de desfășurarea sa, prin intermediul parteneriatelor media încheiate (15 ad-uri print, 1,5 milioane afișări online, 100 spoturi radio, 60 de panouri și bannere outdoor).

De asemenea, campania de comunicare a generat peste 300 de apariții în presa, dintre care 100 pe TV, interesul crescut pentru eveniment fiind dovedit și de interacțiunea înregistrată pe pagina de Facebook a Federației Române de Baschet, reach-ul în timpul competiției dublându-se față de săptămână anterioară, datorită postărilor în timp real, cu accent pe conținutul foto. Evenimentul a beneficiat și de acoperirea media prin difuzarea meciurilor din competiția oficială de către partenerul Digi Sport.

Dincolo de campania de comunicare, 4 ACE a coordonat și prezența sponsorilor în cadrul evenimentului, care a reunit în Piața Universității peste 10.000 de bucureșteni în cele 3 zile de competiții oficiale și populare. Sponsorii evenimentului – Atenție, Banca Transilvania, Blue Air, Borsec, Ciuc Radler, Farmec, Fratelli, Hotel Intercontinental, M-Pesa Vodafone, Restart, Ulker, Xerox, Zepter și Digi Sport – au beneficiat de vizibilitate înainte evenimentului prin mediaplanul de promovare, în cadrul evenimentului, atât prin intermediul brandingului, cât și al activărilor de tip tombole, concursuri, sampling etc.

“Coordonarea comunicării și implicarea în prima ediție a Campionatelor Europene de 3×3 ne-au permis să valorificăm toată expertiza cumulată în cei peste 11 ani de activitate, iar interacțiunea cu organizatorii, delegațiile internaționale, reprezentanții FIBA, sponsorii, presa și cu spectatorii ne-a oferit o nouă perspectivă asupra marketingului sportiv. Felicităm încă o dată naționala masculină de 3×3 și vom rămâne în continuare alături de proiecte sportive de amploare, care promovează valorile naționale și performanța. Totodată, mulțumim Federației Române de Baschet pentru încredere și oportunitatea pe care ne-a oferit-o de a intra în familia baschetului românesc.” a declarat Mihaela Mitu, Managing Director 4 ACE.

“Organizarea primei ediții a Campionatelor Europene de 3×3 a reprezentat o provocare prin prisma resurselor implicate, precum și a obiectivului de poziționare a fenomenului 3×3 ca sport reprezentativ pentru România la nivel european. De aceea, am ales, inclusiv pentru strategia de comunicare, parteneri entuziaști, cu experiență, care să aducă această competiție cât mai aproape de publicul larg, prin intermediul unei campanii de promovare care, în final, a arătat încă o dată că baschetul poate crea modele de performanță și fairplay”, a declarat Horia Păun, președintele Federației Române de Baschet.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro 

Comentarii

ALL MEDIA

Ce trebuie să iei în calcul atunci când alegi piesele auto de la centre de dezmembrări

Avatar

Published

on

În ultima vreme, centrele de dezmembrări au luat amploare și continuă să crească în popularitate. Explicația este evidentă și ține de preferința pentru mașini second hand importate masiv din Europa. România a fost campioană la acest capitol, multă vreme și nici acum nu se poate spune că lucrurile stau diferit.

Din pură nevoie de a găsi o soluție echilibrată în ceea ce privește întreținerea mașinii, piesele la mâna a doua sunt o recomandare. Nu orice tip de piesă desigur. Consumabilele, spre exemplu, nu sunt nicicând indicate a fi cumpărate la mâna a doua. Însă aripi, faruri, radiatoare, pompe de injecție, chiulasă, electromotoare sau alternatoare sunt oricând de preferat a fi cumpărate din centre de dezmembrări.

Diferența? De la astfel de centre de dezmembrari Craiova sau  din orice alt oraș achizițiile pot fi mai avantajoase din punct de vedere financiar. Vorbim despre o diferență de cele mai multe ori chiar și de jumătate de preț față de costurile cu piesele noi. Așadar, un major avantaj este legat de posibilitatea de a controla costurile, astfel încât să fie evitate achizițiile destul de costisitoare.

Ce trebuie să știți despre piesele cumpărate de la dezmembrări

Contrar unor prejudecăți sau contrar practicilor unor centre ce lucrează la nivel de amator, există și opțiunea de a primi garanție și de a avea parte de piese verificate. Iată ce trebuie să știți despre piese auto achiziționate din centre de dezmembrări precum Wolcar spre exemplu:

Garanția

Desigur, unele centre de acest gen nu își permit să ofere garanție pentru produsele comercializate. Aici este de altfel și ruleta rusească în cazul acestei metode de achiziție a unor piese auto. Nu însă și când vine vorba de Wolcar. Pentru ceea ce cumpăraţi de aici aveţi garanție asigurată de 3 luni.

Retur și verificare de piese

În ceea ce privește compatibilitatea pieselor aveţi un filtru activ în cadrul paginii Wolcar. Alegerea corespunzătoare va ține cont de modelul mașinii, anul fabricației de asemenea. O paletă largă de opțiuni regăsiţi aici: piese pentru Audi, Ford, Volkswagen, Skoda și multe altele. Privind tipologia pieselor vorbim despre elemente de caroserie, climatizare, electrice, de interior, pentru motor sau elemente de transmisie.

Oricare ar fi alegerea, stocul disponibil este notat online. Înainte de a fi livrată o piesă aceasta va fi verificată pe bancul de lucru. De asemenea, la Wolcar aveți și garanția a ceea ce cumpărați. În cazul în care intervine decizia de a face un retur, banii vor fi returnați integral. Detalii regăsiți și în cadrul paginii oficiale.

 

Cine este Wolcar

Centrul fizic este în localitatea Malu Mare, Craiova, județul Dolj. Dar cei interesați de achiziția unor piese de aici trebuie să știe că este posibilă orice comandă, cu livrare oriunde în țară. Pentru cei care pot ridica produsul de la centru lor, aici vor regăsi și un service autorizat, cu o lungă listă de servicii: începând cu partea de diagnoză computerizată și până la înlocuire de piese.

Comentarii

Continue Reading

ALL MEDIA

Kanal D, premiu pentru “Excellence in Media Sales”

Avatar

Published

on

Kanal D a primit aseara premiul pentru “Excellence in Media Sales”, in cadrul evenimentului “Most Admired Business Women Awards 2020”, organizat de Business Arena Magazine. Distinctia a fost oferita Stefaniei Mitrache, Digital&TV Sales Director Kanal D, pentru succesul profesional, aptitudinile manageriale si determinare in atragerea celor mai bune rezultate intr-un segment de piata foarte competitiv.

Printre invitatii la prestigiosul eveniment s-a aflat si Cosmin Cernat, vedeta Kanal D.

“Sunt foarte mandra ca am primit aceasta recunoastere, este meritul intregii echipe Kanal D, careia tin sa ii multumesc pe aceasta cale. Sunt convinsa ca impreuna vom reusi sa aducem, in continuare, cele mai bune solutii pentru clientii si partenerii nostri. Kanal D este un jucator important pe piata media din Romania, care se remarca prin rezultate spectaculoase inregistrate si printr-o crestere constanta, de la an la an”, a spus Stefania Mitrache, Digital&TV Sales Director Kanal D.

Kanal D este unul dintre cei mai performanti jucatori pe piata media din Romania; statia si-a consolidat pozitia in top trei televiziuni din Romania prin intermediul unei strategii de comunicare foarte bine articulate a valorilor bradului si a continutului emisiunilor difuzate.

In 2019, Kanal D se plasa pe primul loc la nivel National, in Day Time, in intervalul 11:00 -15:00, inregistrand o cota de piata de 15,1%. De asemenea, suprematia la nivel National, in Day Time, a continuat si in 2020, de luni pana vineri, in acelasi interval orar, statia acumuland o cota de piata de 16,5%.

Comentarii

Continue Reading

Radio

Ramon Cotizo și Nono Semen preiau ștafeta matinalului Digi FM de vacanță

Avatar

Published

on

            Ramon Cotizo și Nono Semen sunt „Regii dimineților de vacanță” și preiau ștafeta matinalului Digi FM, în luna august. În fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 7:00 la 10:00, cei doi aduc energie și voie bună ascultătorilor Digi FM.

 

„Eu vara nu dorm ! Pe bune. Mă ține căldura treaz. Colegii mei s-au bucurat la auzul veștii și mi-au spus că eu sunt alesul pentru matinalul Digi FM de vacanță. Ce nu știau ei este că eu vara nu dorm – noaptea…  Așa că, după ce am tras bățul scurt (mai scurt decât Ciuclaru), vă aștept în fiecare dimineață de la ora 7:00 să ne trezim împreună sau mă treziți și pe mine. Nu o să fiu singur. Cel mai bun amic și coleg al meu, Nono, o să se alăture acestei nebunii de-o vară.

 

            „Cum suntem două firi puse pe glume, cred că o să ne descurcăm onorabil. Colegii ne strigă deja Regii dimineților şugubețe. Bețescurte, clar. Dar ne bucurăm. Ne bucurăm pentru că o să fim cu voi, pentru că dimineața bună se face cu un zâmbet, o glumă, o voce prietenoasă, alături de ascultătorii Digi FM, la prima cafea a zilei, în drum spre job sau în concediu, a spus Ramon Cotizo, completat de Nono Semen: „Fie că ești în vacanță sau la job, la Digi FM vei simți un vibe bun alături de doi oameni sinceri, deschiși și bucuroși că pot să-ți fie aproape.”

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0