Connect with us

Spectacole

4 artişti români, nominalizaţi la premiile Balkan Music

Published

on

Cântăreţele Andreea Bănică şi Inna, împreună cu trupele Direcţia 5 şi Akcent sunt nominalizate la premiile Balkan Music, care vor fi decernate pe 4 iunie, la Sofia, în Bulgaria.


Iubită de fanii muzicii dance din sud-estul Europei, Andreea Bănică este nominalizată la Balkan Music Awards cu hitul „Love In Brasil”, la două categorii: „cel mai bun videoclip din Balcani pe 2010” şi „cea mai bună melodie din Balcani venită din România pe 2010”.

 

Andreea are şanse mari să plece acasă cu unul dintre trofee, având în vedere că, anul trecut, „Samba” a fost desemnată cea mai difuzată piesă în Bulgaria, iar în urma turneului susţinut în cele mai importante oraşe din ţara vecină, artista a câştigat o mulţime de admiratori.

La categoria „cea mai bună melodie din Balcani venită din România pe 2010” sunt nominalizaţi şi DJ Sava, cu hitul „I Like (The Trumpet)”, Radio Killer – “Be free”, Residence deejays – “Lovely smile”, dar şi Inna.

 

O altă trupă cu success în străinătate este Akcent, dovada stând şi în nominalizarea la “cel mai bun grup/duo din Balcani pe 2010”. Supriza din acest an este nominalizarea primită de trupa Direcţia 5, la aceeasi categorie. Chiar dacă o mare parte dintre piesele trupei au versuri în limba română, publicul din Balcani a fost atras de ritmul pop-rock promovat de Direcţia 5.

 

Inna face furori şi in Balcani, fiind astfel nominalizată cu piesa “Sun is up” la categoria “cea mai bună artistă din Balcani din 2010”. Publicul îşi poate vota favoriţii la Balkan Music Awards 2011 până pe data de 8 aprilie, pe site-ul balkanmuzicawards.com.

Advertisement

 

Sursa: balkanmuzicawards.com & Mediafax

Foto Credit: libertatea.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending