Connect with us

BAZAR

4 direcții inspiraționale în definirea stilului de viață de mâine

Published

on

 

Inițiativa Lifestyle Transformation Journey, lansată pe plan local odată cu Galaxy S6, a avut ca scop să îi inspire pe consumatori prin design, performanță, pasiune și momente de neuitat. Astfel, trei consumatori au plecat într-o călătorie în jurul lumii alături de Cristian Onețiu, lifecoach, autor și antreprenor, pentru a-și descoperi stilul de mâine în patru mari capitale ale lumii, Seul, Paris, Casablanca și Buenos Aires.  

„Tehnologia are un rol tot mai mare în viața noastră, iar utilizatorii de device-uri smart nu se mai rezumă la folosirea acestora doar pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi. Își doresc tot mai mult să o utilizeze pentru a-și transforma stilul de viață. De aceea, am dezvoltat la nivel local platforma Lifestyle Designer, prin care ne dorim să le oferim utilizatorilor experiențe inspiraționale care să își pună amprenta asupra propriului stil de viață. Sub această umbrelă a fost creată și campania Lifestyle Transformation Journey, alături de Galaxy S6”, a spus Mihaela Stănoiu, Head of Corporate Marketing în cadrul Samsung Electronics România.

Care este rolul tehnologiei în definirea stilului nostru de viață și care sunt răspunsurile la provocările de zi cu zi?

Cristian Onețiu (foto) este de părere că direcțiile inspiraționale oferite sunt menite să genereze un mediu creativ în care fiecare să își poată găsi propriile soluții în creșterea personală și profesională.

  • Definește-ți un stil personal care să te ajute să-ți exprimi autentic imaginea de sine, calitatea vieții și atitudinea interioară

Uneori este greu să ne poziționăm în mintea celor din jurul nostru într-un mod în care să ne înțeleagă și mai ales să ne placă. De cele mai multe ori nu este vorba doar despre abilitățile noastre de comunicare verbală, ci despre comunicarea nonverbală, care contribuie mult mai mult în mixul de informații ce îl transmitem. De aceea, este important să găsești stilul care te reprezintă cel mai bine, să adopți acele elemente care te definesc și care pot de multe ori să exprime mai bine ceea ce vrei să transmiți într-un dialog. Un consultant de stil vestimentar, un coach, o atenție mai mare asupra obiceiurilor, a atitudinilor neproductive, a accesorilor folosite sau pur și simplu un interes crescut față de oamenii “model” pe care îi simți aproape de stilul tău, te vor ajuta să îți construiești un stil personal coerent și bine conturat.

Telefonul face parte din stilul nostru. De aceea, Galaxy S6 vine cu o nouă linie de design, modernă și elegantă, îmbinând metalul și sticla și oferind o gamă de culori diverse precum White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (Galaxy S6) și Green Emerald (Galaxy S6 edge), pentru ca fiecare să își găsească modelul care îl definește cel mai bine.

  • Pune-ți în mișcare pasiunea pentru a putea crește nivelul de energie, dinamica profesională și conectarea cu cei dragi

Volumul de informații pe care îl primim astăzi din mediul înconjurator este tot mai mare. Atunci când această suprainformare este mixată cu supraresponsabilizare și munca în exces apare fenomenul de blocaj în regenerare și reîncarcare energetică. Cel mai simplu și eficient sfat pentru a-ți crește rapid nivelul de energie este să îți pui în mișcare pasiunea. Chiar dacă vorbim de un hobby, de un mic răsfăț nevinovat, de celebrarea unei mici reușite, ascultarea unei melodii preferate sau poate chiar de 5 minute de deconectare în felul tău preferat, știi acum că ai acces rapid la sursa ta directă de reenergizare.

Telefonul poate fi de multe ori sursa ta de delectare sau modul prin care ai în permanență acces la noutăți și este important ca acesta să țină pasul cu ritmul tău alert. Galaxy S6 se va adapta cu siguranță stilului tău de viață deoarece acesta se încarcă foarte rapid, oferind aproximativ 4 ore de utilizare după doar 10 minute de încărcare.

  • Stai cât mai mult timp conectat în prezent pentru a crește personal și a te folosi de orice interacțiune și experiență de viață

De mult ori atenția pe care o acordăm problemelor din trecut sau grijilor pentru viitor ne fac să ignorăm prezentul, pierzând astfel întreaga minune a vieții, care se desfășoara simultan cu grijile noastre. Important este să faci un efort constant și conștient pentru a rămâne cât mai mult timp conectat în prezent. Urmărește-ți gândurile, diminuează importanța celor ce te scot din momentul prezent și vei simți imediat cum vei beneficia de o multitudine de ocazii de mirare și inspirație ce te vor ajuta să crești personal din orice interacțiune și experiență de viață.

Poți fi mai ușor angrenat în prezent captând momente memorabile și clipe de inspirație. Camerele foto principale și cele frontale cu care sunt echipate Galaxy S6 și Galaxy S6 edge sunt foarte rapide datorită funcției „Quick Launch” și oferă imagini clare, pentru a nu rata niciun moment important.

  • Plasează-te în mediul cu dinamica potrivită pentru a-ți putea crește rapiditatea de conectare socială, performanța și auto-actualizarea

Cercul social, energia orașului, precum și tehnologia, toate ne influențează zilnic în productivitate și valorizarea potrivită a potențialului nostru. Dacă îți dorești să crești aceste aspecte, este important să te plasezi în mediul cu dinamica potrivită ție. Alege să îți împarți timpul cu oameni pozitivi, alege-ți orasul de reședință acolo unde simți că îți oferă oportunități potrivite viselor tale, folosește tehnologie modernă care poate să te ajute în timp real.

În ritmul alert în care ne desfășurăm activitățile zilnice tehnologia este cea care ne poate oferi accesul facil la tot ce este în jurul nostru. Pentru ca telefonul este cel pe care ne bazăm zi de zi, Galaxy S6 și S6 edge vin echipate cu procesoare de ultimă generație, care ne oferă performanță uimitoare și viteză îmbunătățită.

Foto Credit: MSLGROUP The Practice

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

The Artist Awards – prima ediție a premiilor muzicale și de online are loc pe 11-12 octombrie in Craiova

Published

on

 

BUG Mafia – concert incendiar pe scena The Artist Awards!

Pe 11 și 12 octombrie, la Craiova, in Piața Mihai Viteazu, va avea loc prima ediție The Artist Awards! După sute de ore petrecute in studio, pe scenă sau la filmări, artiștii și creatorii de conținut din România sunt premiați pentru rezultatele lor.

Pe 11 octombrie vor fi sărbătoriți cei mai talentați influenceri din țară, iar pe 12 octombrie, artiștilor le vor fi acordate premiile pentru categoriile The Artist, The Artist on TV, Best Female, Best Male, Best Song, Best Pop Rock, Best Dance, Best Video, Best DJ Act, Best Production Artist, Best Collaboration.

 

Pentru categoriile Best Favorite Artist si Best Trap Artist, fanii iși pot vota artiștii preferați pe site-ul http://theartistawards.com.

 

Pe scena din Piața Mihai Viteazu vor urca artiști cu show-uri special create pentru The Artist Awards, precum Antonia, Delia, INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Shift, Dirty Nano, Blacklist, Spike, Cristi Minculescu & Valter & Boro, Alina Eremia, AMI, Ana Baniciu, Florian Rus, Killa Fonic, Gran Error, Irina Rimes, El Nino, DJ Project, Pax, Raluka, Mark Stam, Pacha Man, Minelli, Sickotoy, Roxen, Sonja, Spania99, Tostogan’s, Vanotek (cu Myata și Lori), Vescan și mulți alții.

Pe 12 octombrie, evenimentul va fi incheiat cu un concert susținut de BUG Mafia!

 

Producția evenimentului va fi impresionantă: unul dintre cele mai mari ecrane led din România – 400mp2, momente pirotehnice și multe alte surprize care vor umple Piața Mihai Viteazu din Craiova de energie, vibrație și lumină.

The Artist Awards este organizat de Big Ideas, cu sprijinul Global Records, în parteneriat cu Kiss FM, LIDL și Opera Română Craiova.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BAZAR

Un nou Birou de avocatura in Sibiu

Published

on

 

Biroul de avocatura Suciu&Suciu, din Medias,  isi deschide un nou sediu in orasul Sibiu. Apreciati de clienti pentru consultanta si cazurile rezolvate de-a lungul timpului, avocatii acestui birou isi vor extinde serviciile pentru a ajuta cat mai multi oameni aflati la necaz. Cine reprezinta Biroul de avocatura Suciu&Suciu?

Colaborarea in aceasta formula a inceput in anul 2009. Insa in 1998, avocatul Suciu Ioan Cristian si-a inceput cariera propriu-zisa, iar avocatul Suciu Cosmin Ovidiu a debutat in anul 2004. Cei doi au devenit membri ai Baroului de Avocati Sibiu.  Pana sa isi deschida acest birou, cei doi distinsi avocati Sibiu au lucrat alaturi de oameni de prestigiu din lumea justitiei precum Bettjnio Gheorghe Diamant si Vasile Luncean, acestia fiind cei care i-au initiat in aceasta profesie. Din anul 2009, avand la baza experienta acumulata, avocatii Suciu Cosmin Ovidiu si Suciu Ioan Cristian au hotarat sa abordeze profesia de avocat in propriul stil, prefigurat in anii petrecuti alaturi de importanti maestrii ai baroului.

Si totusi, cand sa contactati un avocat? Asa cum am vazut de nenumarate ori, legea ofera raspunsuri la evenimentele pe care le experimentam in fiecare zi. Insa tot ce tine de justitie reprezinta un domeniu extrem de complex care necesita interventia unor profesionisti experti, precum avocatii  Biroului Suciu&Suciu. Cum spuneam, cei doi vor oferi de acum si consultanta juridica Sibiu, cu acelasi profesionalism si implicare cu care si-au obisnuit clientii.

Cearta cu vecinii devine de nejustificat, abuzurile la munca din partea superiorilor sau colegilor sunt din ce in ce mai dese, suferiti un accident de circulatie in care trebuie sa se stabileasca cine este responsabil pentru rambursarea daunelor,  trebuie efectuata o vanzare imobiliara … In viata de zi cu zi, exista multe situatii in care veti apela la un avocat. Biroul de avocatura Suciu&Suciu va poate reprezenta sau consilia in multiple cauze:

  1.   Drept civil si dreptul familiei. In aceste servicii intra redactarea si sustinerea unor actiuni in justitie ( revendicare mobiliara si imobiliara, evacuare, posesorii, granituire, servitute, partaj, nulitate/anulare acte, reziliere sau rezolutiune contracte, prestatie tabulara, uzucapiune, in constatare, exproprieri, somatii de plata, ordonante presedintiale, obtinere ordin de protectie in caz de violenta domestica, divort, stabilire domiciliu minor, contributie intretinere, program vizitare minor, punere sub interdictie, stabilirea filiatiei, tagada paternitatii etc.); obtinere despagubiri (materiale si morale) in materie de asigurare (de raspundere civila, de bunuri, de persoane etc.) rezultate din accidente de orice natura; succesiuni legale si testamentare (mosteniri) etc.
  2.   Drept comercial si societar. Serviciile oferite de Biroul de avocatura Suciu&Suciu sunt consultanta juridica; redactare si sustinere actiuni in justitie; redactare acte, contracte de orice natura, notificari, tranzactii, achizitii publice; achizitii imobiliare; executari silite si recuperari creante; insolventa.
  3.   Drept penal. Avocatii va vor oferi asistare si reprezentare invinuit/inculpat in toate fazele procesului penal (urmarire penala si faza propriu-zisa a judecatii, cu toate caile de atac) in cazul acuzarii de savarsirea unei infractiuni; constituiri de parte civila pentru daune materiale si morale rezultate din infractiuni etc.
  4.   Drept de proprietate intelectuala, drepturi de autor si drepturi conexe, Drept de proprietate-intelectuala si Drept contraventional.

Indiferent de situatia in care va aflati, puteti apela cu incredere. Serviciile vor fi impecabile si ajutorul va fi unul real. Si nu uitati, noul Birou de avocatura Suciu&Suciu il gastiti in Sibiu, pe Strada Constantin Noica, nr. 1!

https://avocatisuciu.ro/

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Muzica

Andra si What’s Up au lansat piesa „Tine-te Bine”

Published

on

 

Acum fix 7 ani avea sa se lanseze „K la Meteo”, atat piesa Andrei, cat si a lui What’s Up. Fix 7 ani mai tarziu vine continuarea ei. Este vorba despre cea mai recenta piesa a celor doi indragiti artisti, „Tine-te bine” pe care au lansat-o astazi.

Piesa „Tine-te bine” este compusa de Andra, What’s Up, Serban Cazan si Florin Boka, iar videoclipul este regizat de cunoscutul Alex Ceausu. Videoclipul intruchipeaza doua personaje aflate intr-o relatie de iubire, care, oricat de greu le-ar fi, raman impreuna si trec toate obstacolele, spune infomusic.ro.

Melodia “K la Meteo” a fost una dintre cele mai de succes piese ale anului 2012 si 2013, fiind desemnata una dintre cea mai difuzata melodie din 2013, iar videoclipul a fost declarat cel mai bun video, in cadrul unei festiviati muzicale ale momentului.

In momentul de fata, in doar 6 ore de la lansare, „Tine-te bine” a reusit sa stranga peste 140.000 de vizionari pe platforma YouTube. De asemenea, daca nu ai reusit sa asculti melodia, o poti face mai jos doar cu un singur click mai jos.

Voteaza-ti preferatii accesand „START VOT – PREMIILE RADAR DE MEDIA 2019”.

Foto si Video: Facebook.com/ YouTube.com

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: