Connect with us

ALL MEDIA

4 Martie. Recomandari TV. Nu ratati filmele serii: Faster: Iute ca glontul, la PRO TV, Justitiarul, la Antena 1 si comedia romanesca Toamna bobocilor, la Prima TV

Published

on

Astazi, 4 martie Radar de Media va invta sa vizionati urmatoarele productii TV:

EMISIUNI:

  • 17.30 La Maruta, la PRO TV
  • 20.00 Premiile Oscar 2014 , la HBO (versiune editata)
  • 21.30 Rai da` buni, la Antena Stars
  • 22.30 Biziday, la TVR 1

MOISE GURAN-ORA DE BUSINESS

SERIALE:

  • 20.00 Suleyman Magnificul, la Kanal D

Sultanul Suleyman (Halit Ergenc) pleaca in expeditie, iar sotiei sale, Hurrem (Meryem Uzerli), ii este teama ca, in lipsa acestuia, Sultanele Sah (Deniz Cakir) si Hatice (Selma Ergec) vor incerca sa o omoare. Din cauza expeditiei armatei otomane, care a atras multe fonduri uriase, Hurrem are probleme cu plata simbriilor in harem. Cadanele sunt nemultumite ca nu si-au primit banii si sunt la un pas de revolta. Sultana Sah  pandeste din umbra fiecare greseala a lui Hurrem, si este convinsa ca aceasta va pierde puterea pe care o are in harem.

Problemele par sa nu se mai opreasca pentru Hurrem. Fiul sau, Printul Baiazid, a nesocotit ordinul parintilor sai, acela de a ramane acasa, si a fugit in expeditie, ca sa lupte alaturi de tatal sau.

Cum se va apara Hurrem de rautatea surorilor Sultanului care par din ce in ce mai puternice, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, la Kanal D.

  • 22.00 Sherlock Holmes si Dr. Watson, la AXN
  • 22.30 Trasnitii, la Prima TV

FILME:

  • 20.30 Faster: Iute ca glontul, la PRO TV (actiune)

După 10 ani petrecuţi în închisoare, Driver (Dwayne Johnson) nu mai are decât un scop în viaţă – să răzbune moartea fratelui său. În timpul unui jaf de bancă eşuat acesta a fost ucis, iar Driver a sfârşit după gratii. Acum Driver este un om liber, care şi-a stabilit o listă de ţinte, pornind în propria lui misiune de pedeapsă. Pe urmele lui însă se află alţi doi oameni – un poliţist bătrân (Billy Bob Thornton) care nu mai are decât câteva zile până la pensie şi un tânăr pistolar egocentric (Oliver Jackson-Cohen), un artist al crimei, care şi-a găsit în sfârşit adversarul pe măsură. Vânătorul însă va deveni la rândul său vânat. Este o cursă pentru moarte de-a lungul căreia misterul ce învăluie moartea fratelui lui se adânceşte tot mai mult. Pe parcurs se dezvăluie mai multe detalii care sugerează că lista lui Driver ar putea fi incompletă.

  • 20.30 Justitiarul, la Antena 1 (actiune)

Filmul aduce în cinematografie unele dintre cele mai bine vândute benzi desenate „The Punisher” publicate de Marvel şi un personaj a cărui popularitate o egalează pe cea ale altor vedete Marvel ca X-Men, Spider-Man şi The Fantastic Four.

Justiţiarul trăieşte în lumea pe care o cunoaştem cu toţii, o lume întunecată de război, crimă, cruzime şi nedreptate. Nu are puteri supranaturale pentru a înfrânge răul cu care se întâlneşte, doar inteligenţa lui incredibilă, anii de experienţă în luptă şi, mai presus de toate hotărârea de fier pentru a-i răzbuna pe cei nedreptăţiţi de răii societăţii.

O poveste curajoasă a răzbunării şi a izbăvirii, „Justiţiarul” este acel element rar – o operă de divertisment care se adresează cu forţă timpurilor sale.

  • 20.30 Toamna bobocilor, la Prima TV (comedie)

După terminarea facultăţii, trei absolvenţi, Mirela – profesoară de limba franceză, Ovidiu – doctor şi Geo – inginer agronom, pornesc fără să se cunoască spre Viişoara, un sat de lângă Cluj, unde au fost repartizaţi. Cei trei sunt surprinşi de atmosfera ciudată din sat, unde primarul le înmânează imediat negaţiile fără a fi solicitate. Cu excepţia Mirelei, ceilalţi doi doreau să rămână aici. Aşa începe un adevărat război între absolvenţi, pe de o parte, şi primar şi săteni, de cealaltă parte.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending