4 Motive pentru care să alegi Savage Studio dacă vrei să devii model de videochat - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ADVERTORIALE

4 Motive pentru care să alegi Savage Studio dacă vrei să devii model de videochat

Published

on

Dacă vrei să devii un model de succes în industria videochatului, dar nu ai deloc experiență în acest domeniu, recomandarea noastră ar fi să colaborezi din start cu un studio profesional, care nu doar să-ți ofere un mediu de lucru sigur și plăcut, dar și să-ți îndrume pașii spre reușită. Iar când vine vorba de profesioniști, puține studiouri din România se pot compara cu Savage Studio. Iată de ce:

De ce să alegi studioul de videochat Savage Studio dacă abia ți-ai început cariera de model?

#1 Pentru a lucra legal

La început mai ales, când ești nouă în industria videochatului și nu știi la ce să te aștepți, poate suna tentantă alternativa lucrului de acasă, folosind o aplicație de videochat care să te ajute să iei legătura cu potențialii tăi clienți. Dar procedând astfel, lăsând la o parte faptul că nu vei avea parte de tehnologia de ultimă generație disponibilă într-un studio profesional de videochat, nici nu vei putea lucra legal, ceea ce reprezintă pentru tine și cariera ta un mare risc. Pe de altă parte, dacă alegi de la început să colaborezi cu Savage Studio, studio videochat București 100% legal, beneficiezi de un contract de muncă și plata taxelor și impozitelor, ceea ce înseamnă că vei avea și asigurare medicală și bineînțeles, dreptul la pensie.

#2 Pentru a te dezvolta corect

Când vine vorba de carieră, nu putem spune că orice experiență este importantă. Există unele întâmplări pe care ai putea să le eviți și să evoluezi mai repede dacă ai parte de suportul unui mentor. Ca să dăm un exemplu simplu, gândește-te la un agent de turism care calculează cu pixul pe foaie, raportându-se la o hartă, numărul de kilometri parcurși în fiecare de zi de vacanță a clienților săi în loc să introducă locațiile în Google Maps și să extragă informațiile necesare direct de acolo. Exemple ca acesta pot fi descoperite în orice industrie și chiar dacă la prima vedere par să fie niște lucruri absolut banale, pe care le poți face la fel de bine și cu și fără experiență, dacă cunoști metoda corectă de execuție încă de la început, poți să economisești foarte mult timp și în primul rând să câștigi mai mulți bani. Acesta este și cazul videochatului și din acest motiv Savage Studio pune la dispoziția tuturor modelelor sale câte un trainer dedicat care să le stea mereu la dispoziție și să le ofere toate informațiile de care ele au nevoie.

#3 Pentru a te distra la muncă

Cel mai frumos loc de muncă este cel în care nici măcar nu simți că muncești. Dacă lucrezi cu plăcere zi de zi, munca se transformă dintr-un stres și o luptă pentru supraviețuire într-un lucru pe care să-l aștepți cu nerăbdare. Iar la Savage Studio poți să faci acest lucru deoarece atmosfera din acest studio este una foarte prietenoasă, iar colegii se transformă în scurt timp din colegi în prieteni. De aceea, fiecare zi petrecută la acest studio va fi una relaxantă, fără griji, în care singura ta responsabilitate este să te ocupi de tine pentru a te putea prezenta cât mai bine în fața clienților tăi.

#4 Pentru că ce se întâmplă la studio rămâne la studio

Nu vrei să mai spui la nimeni că te-ai hotărât să devii model de videochat? Nu spune! De la studio nu se va afla niciodată nimic și nici din partea celorlalte persoane care lucrează acolo. În plus, lucrurile rămân confidențiale și pe internet! Savage Studio nu permite accesarea din România a website-urilor unde vei presta și chiar își încurajează modelele să nu ofere clienților lor date personale. Paza bună trece primejdia rea și nu doar când vine vorba de videochat, ci de orice fel de serviciu pe internet, ar fi bine să fii cât mai discretă și să dezvălui cât mai puține informații prin care poți fi identificată.

În concluzie, merită să te angajezi la Savage Studio în calitate de model începător dacă vrei să transformi videochatul dintr-un simplu job într-o carieră bănoasă și plină de satisfacții și să devii pe zi ce trece din ce în ce mai bună.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending