Connect with us

Tehnologie

4 motive pentru care trebuie să ai Microsoft Office pe calculator

Published

on

Cu Microsoft Office poate începe noul an de învățământ! Profesorii, elevii și studenții își pregătesc resursele iar calculatoarele fac parte din activitatea zilnică. Este imperios necesar să dețină licență Windows precum și pachetul Microsoft Office.

Îi ajută să conceapă și să țină în siguranță rapoarte, orar, referate, lucrări, texte și să păstreze legătura în cadrul proiectelor pe echipe.

Învățarea pachetului Office este benefică pentru activitatea educațională, dar oferă și șansa de a-l învăța în afara ariei curiculare, în scopul participării la competiții sau olimpiad

Microsoft Office 2019 – pregătește-ți computerul pentru începutul școlii!

 

Suntem activaresoft.ro, magazin specializat în comercializarea licențelor Windows și Microsoft Office pentru persoane juridice, instituții sau acasă.

Îți punem la dispoziție licențe Office, licențe pentru Windows, licențe Visio și Project sau pachete Windows și Microsoft Office.

„Te-ai săturat de scumpiri nejustificate? La noi găsești mereu prețuri corecte”, este motto-ul nostru și ca să demonstrăm asta, ne asigurăm că oricine are acces la ele.

Susținem cu adevărat performanța, fie ea în educație sau afaceri. Obținem pentru tine licențele software de care ai nevoie pentru copii la școală, în afacerea ta sau la locul de muncă.

Am livrat și activat cu succes peste 6500 de licențe și tratăm cu seriozitate întreg procesul. Onorăm comanda ta în 24 de ore de la plasare și te ajutăm cu activarea.

Dacă încă nu te-ai convins cât de important este acest pachet, află că este cel mai utilizat pachet de programe în companiile din întreaga lume.

 

4 motive care susțin utilizarea pachetului Microsoft Office.

Cum poți învăța mai bine să folosești Microsoft Office dacă nu avându-l pe calculator? Poți în acest fel să să descoperi toate caracteristicile pe care le are și că:

Sporește productivitatea în actul educațional.

Elevii și studenții își pot pregăti lucrările solicitate de profesori lucrând cu ajutorul pachetului. Pot comunica mai ușor între ei și astfel, să îndeplinească sarcinile primite.

Își pregătesc în cel mai creativ mod toate prezentările cu ajutorul Power Point, își organizează în calendar toate activitățile păstrând toate informațiile și țin evidența punctajelor obținute la examene cu ajutorul Excel.

 

Microsoft Office oferă siguranța deplină a datelor.

Poți păstra evidențe la care să aibă acces doar persoanele direct vizate, de exemplu notele la teste, simulări sau examene, etc.

Toate aceste date pot fi arhivate în cloud cu ajutorul unui cont Microsoft unde deții un spațiu de stocare generos. În acest fel nu va fi nevoie să printezi tot și să depozitezi în multe dosare.

 

Beneficiezi de actualizări și funcții noi.

Dacă îți place să afli lucruri noi și deții o licență Microsoft Office vei avea acces la ultimele actualizări și nu te va opri nimic să înveți mai multe despre programele pachetului.

 

Te va ajuta profesional.

Uită-te la anunțurile de angajare și vei vedea că cele mai multe îți cer să cunoști pachetul Microsoft Office.

Advertisement

Este și firesc, pentru că este cel mai utilizat pentru editarea, prezentarea datelor partajarea de informații în toate companile.

Practic, dacă nu cunoști elementele de bază ale acestui pachet, îți scad șansele de angajare.

 

Programele din pachetul Microsoft Office.

  • Microsoft Word – program complex de crear și editare texte.
  • Microsoft Excel – instrument de calcul tabelar, grafice, tabele,etc.
  • Microsoft PowerPoint – program pentru crearea de prezentări.
  • Microsoft OneNote – program pentru notițe.
  • Microsoft Outlook – program de e-mail.
  • Microsoft Publisher – program de editare desktop.
  • Microsoft Access –soluție de gestionare a bazelor de date.

 

Iată deci, suita Microsoft Office este extrem utilizată în mediul educațional, dar și în companii. Elevii își doresc oricum să petreacă timp pe calculator, dar de ce să nu învețe ceva util?

 

Bucură-te de promoțiile noastre, te ajutăm să-ți pregătești calculatorul pentru noul an de învățământ iar tu să ai licența Microsoft Office activată pe calculator.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending