Connect with us

ADVERTORIALE

4 motive să te cazezi la Complex Silva din Sectorul 2

Published

on

hotel Bucuresti sector 2 Complex Silva
Reclame

București reprezintă nu doar capitala României, ci si locul care dă ora exactă în materie de businesssi nu numai; dacă nu ești puțin atent unde te cazezi atunci când te pregătești pentru o întrunire de afaceri, poți să rămâi cu uo experienta destul de neplacuta. Există foarte multe hoteluri în capitală, inclusiv în Sectorul 2, unde sunt organizate de obicei majoritatea evenimentelor importante din sfera Business – IT – Marketing – Dezvoltare Antreprenorială. Un singur hotel din Sectorul 2 iese însă în evidență din toate punctele de vedere și acesta este Complex Silva. Dacă ai nevoie de o cazare mai specială dar în același timp foarte aproape de locația evenimentelor la care dorești să participi, Complex Silva este alegerea perfectă. Există de fapt 4 motive să te cazezi în cadrul acestui hotel din Sectorul 2, pe care le vom evidenția în cele ce urmează:

1. Beneficiezi de cea mai liniștită locație din București

Locația contează foarte mult atunci când ai nevoie de un hotel. Este important să reușești să te și odihnești atunci când călătorești. Un pat și o pernă pe care să pui capul seara, de cele mai multe ori, nu sunt suficiente pentru a te bucura de un somn de calitate. Liniștea este și ea foarte importantă, iar locația Complex Silva este exemplul perfect atunci când aducem în discuție ideea de liniște. Hotelul este înconjurat de natură, ceva oarecum „special” pentru un hotel care este destul de aproape de centrul Bucureștiului. Lacul Tei si zona Belvedere înconjoară hotelul nu doar cu natură dar mai ales cu liniște.

2. Tarifele sunt mai mult decât rezonabile pentru 4 stele

După Pandemia de Covid 19, prețurile cazărilor au crescut foarte mult atât în București cât și în întreaga țară. Hotelierii au dorit într-un fel să-și recupereze paguba provocată de situatia pandemica de care la un moment dat aveam impresia că nu vom mai scăpa niciodată. Pandemia a trecut însă prețurile exorbitante pentru cazările din București nu au scăzut. La Complex Silva însă nu este cazul, avem de-a face cu un hotel de 4 stele care are prețuri bune pentru clasa în care este încadrat. Calitatea serviciilor si produselor este la ea acasă, liniștea învăluie clădirea din toate părțile, restaurantul este de TOP.

3. Restaurantul se ridică la înălțimea așteptărilor

Când spui „hotel de 4 stele” nu spui doar locație, camere frumoasă și mari, liniște, servicii room service, spui obligatoriu și un RESTAURANT. Complex Silva colaborează de ani buni cu cei mai priceputi maesti bucatari, din mâinile căruia ies pe farfurii care le-ar „stinge lumina” oricând juraților de la Chefi la Cuțite. Restaurantul este foarte important în momentul în care-ți alegi cazarea pentru că de cele mai multe ori, este aspectul care te face să rămâi cu o părere bună despre un anumit hotel din Sectorul 2, dar care te poate face să spui și că ai aruncat banii pe fereastră.

4. Peste 8 ani experiență spun multe despre un hotel

Vechimea pe o piață a serviciilor atât de instabilă precum cea din România spune multe despre un business. O afacere indiferent de domeniu, nu poate rezista mai mult de 6 luni – 1 an dacă nu dezvoltă virtuți precum respectul față de client, grija față de serviciile prestate, dorința de îmbunătățire permanentă a serviciilor oferite. Complex Silva cu siguranță știe ce înseamnă respectul față de client, având peste 8 ani de activitate în turismul românesc. De fapt, ratingul de pe Google de 4.7 stele este de departe cel mai bun, cel mai real și cel mai adevărat martor al serviciilor de calitate prestate.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending