Connect with us

EVENTS

4 noiembrie. Știați că…. aveți sanse mai mari de a obține numărul de telefon al unei femei dacă sunteți acompaniat de un câine?

Published

on

1. Un bărbat are șanse mărite de a obține numărul de telefon al unei femei, dacă este acompaniat de un câine la momentul respectiv.

Un studiu a fost realizat pe această temă. Astfel, un bărbat a cerut numărul de telefon de la 120 de femei, reușind să obțină 11 numere. Experimentul a fost repetat, a două oară bărbatul având un câine alături de el. De această dată, numărul răspunsurilor pozitive s-a triplat, el obținând 34 de numere de telefon de la 120 de fete.

2. 60 % din persoanele care suferă de anxietate sunt femei.

3. Mirosul de grapefruit poate face ca femeile de vârstă mijlocie să apară cu 6 ani mai tinere în fața bărbaților.

În iunie 2005, Institutul pentru Gusturi și Mirosuri din Chicago a condus un experiment la care au luat parte mai multe femei de vârstă mijlocie și mai mulți bărbați. Astfel femeile au fost parfumate cu broccoli, banane, mentă, levănțică și grapefruit. Dacă în cazul celorlalte femei, bărbații au fost foarte aproape în a ghici vârsta, în cazul celei parfumate cu grapefruit, toți bărbații au dat o vârstă cam cu 6 ani mai mică decât cea reală.

4. În sezonul 2003 – 2004 al UEFA Champions League, AS Monaco a învins-o pe Deportivo la Coruna cu 8-3 în faza grupelor, în meciul cu cele mai multe goluri din istoria competiției.

În respectivul meci, croatul Dado Prso a înscris 4 goluri. Ambele echipe au mers mai departe, spaniolii fiind eliminați de FC Porto în Semifinale, în timp ce AS Monaco a pierdut Finala cu FC Porto.

5. Andrea Pirlo a fructificat 23 de lovituri libere directe, în Serie A, în cariera sa de până acum: 2 pentru Brescia, 3 pentru Reggina, 10 pentru AC Milan și 8 pentru Juventus.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending