4 septembrie. Aniversare GABRIEL COVEȘEANU, prezentatorul TV împlinește 40 de ani

0
851

Gabriel Coveseanu s-a nascut pe 4 septembrie 1974, in Bucuresti.

RADAR DE MEDIA ii ureaza “La multi ani!”

Cove spune ca si-a dorit sa devina actor cam pe la varsta de 16 ani.

Isi aminteste ca în 1989, la Sala Radio, marii actori romani au recitat câteva poezii ale lui Eminescu. I-a placut enorm. Dar momentul care i-a ramas adanc întiparit în minte a fost acela cand maestrul Ion Caramitru a recitat “Luceafarul”.

A absolvit Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti in 1992 si Academia de Teatru si Film in 1996.

Dupa terminarea Academiei de Teatru si Film, Cove s-a angajat la teatrul Ion Creanga. Apoi a descoperit televiziunea.

Actorul Gabriel Coveseanu a cunoscut celebritatea la începutul anilor 2000, când a fost angajat ca asistent al Andreei Marin, la celebra emisiunea “Surprize, Surprize”.

Dupa ce emisiunea a fost scoasa din grila, Cove s-a mutat la postul Kanal D, unde lucreaza si în prezent.

La Kanal D, Gabriel Covesenu a prezentat emisiuni ca: “Accepti sau nu”, “Magic Taxi” , “Fata lui tata”, „Mireasa 90-60-90″ , “Jumatatea mea stie” si “Bingo Romania”.

Gabriel Coveseanu a divortat de fiica lui Carmen Movileanu in iunie 2010, dar prezentatorul de la Kanal D, nu a stat mult pe ganduri si si-a refacut viata. Motivele divortului dintre Gabriel Coveseanu si Maria Movileanu au fost învaluite în mister. Cei doi au impreuna un baiat, Matei.

Actorul Gabriel Coveseanu s-a casatorit in octombrie 2013 la starea civila, cu aleasa inimii lui, Florentina Ene. Inainte de a se casatori ei, Cove si Florentina au format un cuplu timp de trei ani, dupa ce prezentatorul Kanal D a divortat. Cove si sotia sa Florentina, s-au cunoscut la o petrecere de la Palatul Mogosoaia, iar in acel loc a avut loc recent si cererea in casatorie.

Sursa articol

Comentarii