„40 de întrebări cu Denise Rifai”, desemnată "Cea mai bună emisiune de interviuri –portret” la Premiile TV Mania 2021 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

„40 de întrebări cu Denise Rifai”, desemnată „Cea mai bună emisiune de interviuri –portret” la Premiile TV Mania 2021

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost premiată la Gala Premiilor TV Mania 2021, la categoria „Cea mai bună emisiune de interviuri-portret”.

Aflată la cel de-al doilea sezon, producția este un format inovativ, cu o abordare editorială îndrăzneață, ce a cucerit telespectatorii și piața media din România, devenind un reper încă de la primele difuzari. Invitații emisiunii, personalități din diferite domenii, fac dezvăluiri în premieră de-a lungul unui adevărat maraton al sincerității. Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii, a ridicat trofeul în numele echipei sale.

Advertisement

„Este o bucurie uriașă pentru mine să țin acest trofeu în mană. Este încă o confirmare a faptului că ceea ce facem noi, echipa de la „40 de întrebări”, este ceva ce publicul nostru își dorește și apreciază. Vă mulțumim tuturor celor care ne urmăriți și care ne-ați votat, vă suntem recunoscători și vă promitem să aducem în continuare în fața dumneavoastră, la Kanal D, invitați interesanți și un produs premium de televiziune. Mulțumesc organizatorilor Galei TV Mania și îi felicit pentru continuitatea acestui eveniment prin care noi, cei care lucrăm în televiziune, avem încă un feedback important de la telespectatorii noștri”, a spus Denise Rifai.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending