5 categorii de produse care nu trebuie să lipsească din birou - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

5 categorii de produse care nu trebuie să lipsească din birou

Published

on

Biroul trebuie organizat astfel încât să sporească productivitatea fiecărui angajat. Și nu ne referim doar la piesele de mobilier și la elementele decorative, ci și la instrumentele și produsele care au rol motivator, funcțional sau esențial pentru sănătate.

Fiindcă există dileme în ceea ce privește resursele necesare dintr-un birou, am gândit o lista cu principalele categorii de produse care nu trebuie să lipsească. Iată despre ce este vorba:

  1. Instrumente de scris

Instrumentele de scris trebuie să fie întotdeauna la îndemâna angajaților. Poate se dorește notarea unei informații importante într-o agendă sau poate se dorește evidențierea unui subiect care trebuie discutat la următoarea ședință.

Oricare ar fi acțiunea ce necesită un instrument de scris, e bine să fie pregătite pe fiecare birou: pixuri, creioane, markere, corectoare și nu numai.

  • Tehnica de scris

Trăind în era digitală totul devine mult mai simplu când avem la îndemână dispozitivele necesare pentru activitățile uzuale de la birou. Cu siguranță este nevoie de printarea sau de copierea unor documente. Imprimanta este un produs de bază din orice birou. Multifuncționalele sunt mai eficiente, căci asigură printarea, copierea și scanarea rapidă a documentelor.

Se poate opta și pentru o tablă de scris, care devine ideală în cadrul ședințelor de lucru. Fie pentru una clasică, pe care pot fi notate cu markerul subiectele de discuție, fie pentru una inteligentă, care să ajute la organizarea unor ședințe de lucru mai interesante.

  • Produse pentru organizare

Bibliorafturile, suporturile pentru documente, dosarele și organizatoarele pentru instrumentele de scris sunt printre cele mai comune și esențiale obiecte dintr-un birou. Îi ajută pe angajați să fie mai bine organizați cu documentele, să găsească mai ușor actele necesare și să aibă la îndemână instrumentele de scris.

Iată ce alte tipuri de produse pentru organizare mai există: suporți pentru tablete, organizatoare pentru sertare, cutii pentru cabluri și încărcătoare, suporți pentru electronice, polițe, suporți pentru cabluri.

Produsele pentru organizare sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, astfel, indiferent care ai fi necesitățile dintr-un birou, soluțiile există.

  • Dozator de apă

Hidratarea angajaților e esențială în primul rând pentru sănătatea lor. Se știe că lichidele asigură buna funcționare a organismului: ajută funcțiile cognitive ale creierului, ajută sistemul imunitar, digestia, la eliminarea toxinelor, la maximizarea performanțelor fizice și nu numai.

Un dozator de cumpăna apă nu ar trebui să lipsească din birourile angajaților. Consumând cantitatea de apă minimă pe zi, angajații devin mai productivi, iar șansele de apariție ale diverselor afecțiuni scad considerabil.

  • Produse din hârtie

În această categorie includem hârtia pentru copiator, cuburile cu hârtie pentru notițe, agendele, etichetele autoadezive, rolele pentru imprimantele POS, facturierele, chitanțierele, plannerele pentru birou, prosoapele de hârtie, dosarele și alte produse necesare într-un birou, fabricate din hârtie.

Cu toate că produsele din hârtie sunt esențiale, se recomandă utilizarea lor într-o măsură cât mai redusă, pentru a contribui și la protejarea mediului înconjurător. Hârtia reciclată devine astfel o soluție optimă, dar și păstrarea documentelor în format digital atunci când este posibil acest lucru.

Advertisement

Știm cât este de important ca angajații să se simtă confortabil la locul de muncă. Astfel că, cele 5 categorii de produse necesare într-un birou pot fi doar o parte din resursele de nelipsit. Se poate completa cu un coș de fructe proaspete, un expresor de cafea (care face casă bună cu dozatorul de apă cumpăna), cu instrumente anti-stres și, de ce nu, cu câteva obiecte de mobilier și decor care să asigure câteva momente de relaxare. Și, bineînțeles, poți veni și tu cu alte completări!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending