5 concurenți în ediția cu numărul 5, al sezonul 5 „Vedeta populară” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

5 concurenți în ediția cu numărul 5, al sezonul 5 „Vedeta populară”

Published

on

             În ediția acestui sfârșit de săptămână a emisiunii realizate de Iuliana Tudor, cinci soliști foarte tineri își aduc talentul și emoțiile în fața juriului și a întregii Românii. Va fi, cu siguranță, o seară a prospețimii, dat fiind faptul că „veterana” concurenților are doar 21 de ani! Cum se vor descurca cei cinci și care dintre ei va reuși să impresioneze cel mai mult, vedem duminică, 8 noiembrie, de la ora 21.00, în ediția cu numărul 5 din al cincilea sezon „Vedeta populară”, la TVR 1.

Matematicienii par să își regăsească refugiul în folclor. Cel puțin, așa se vede din numărul mare de tineri care studiază matematica și care au ca pasiune muzica populară, dorind să participe la talent-show-ul de folclor realizat de Iuliana Tudor la TVR 1. Pe 8 noiembrie vom cunoaște doi dintre ei. Un licean din Mureș este convins că, într-un viitor nu foarte îndepărtat, oamenii vor fi nevoiți să trăiască împreună cu roboții și trebuie să înțelegem cum funcționează, dar asta nu îl împiedică să aibă ca plan de viitor construirea unui… sat tradițional. Iar o studentă la Facultatea de Matematică și Informatică din București pune în balanță studiile într-o țară nordică, mai aproape de sora ei, și relația cu folclorul, care o ține legată de plaiurile românești. Vom vedea dacă decizia juriului de duminică seară o va influența într-o direcție sau în cealaltă…

Tatăl a fost cel care a învățat-o să cânte pe mezina grupului de concurenți din 8 noiembrie, o olteancă de numai 16 ani. Din păcate, l-a pierdut la o vârstă foarte fragedă. Mama a preferat să se dedice celor trei copile, iar acum sunt o familie foarte unită, în care nu este permis să fii trist.

Tot dintr-o familie cu trei copii provine și ieșanca de 21 de ani care va încerca, prin cântecul ei să impresioneze publicul la „Vedeta populară”. Mama ei a cântat în corul bisericii și i-a insuflat dragostea pentru muzică. Tot în biserică și-a cunoscut și viitorul soț. S-au logodit și vor face nuntă anul viitor.

În aceeași seară vom cunoaște un tânăr de 17 ani din Bistrița, care spune că are muzica în sânge. Drumul său către „Vedeta populară” a fost netezit de… iubita lui, fostă concurentă în emisiunea de la TVR 1, într-un sezon anterior. Cine este ea aflăm de la Iuliana Tudor, în ediția a cincea a competiției muzicale.

Ştefan Cigu aniversează 70 de ani de viață și peste 50 de ani de carieră. Îl sărbătorim și noi la „Vedeta populară”, duminica aceasta. Muzicianul va fi prezent în Studioul 1 al Televiziunii Române pe toată durata emisiunii, alături de Orchestra Ansamblului Dor românesc, pe care o dirijează. Frumoasa lui soție, interpreta Matilda Pascal Cojocărița ne va încânta și ea cu prezența, urcând pe scenă pentru un duet cu unul dintre concurenți.

Cinci tineri cu visuri mari, talentați și dornici să devină „Vedeta populară” a anului 2020, ne așteaptă pe 8 noiembrie la TVR 1, de la ora 21.00, alături de Iuliana Tudor, la o seară de cântec și bucurie. Duminică seara, toată România e populară.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending