5 lucruri interesante de făcut atunci când vizitați Roma împreună cu copiii - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

5 lucruri interesante de făcut atunci când vizitați Roma împreună cu copiii

Published

on

Cu siguranță trebuie să vezi Roma cel puțin o dată în viață!  Roma este un oraș perfect atât pentru adulți, cât și pentru copii. Explorarea Romei este mult mai interesantă împreună cu copiii dumneavoastră, așa că nu ratați șansa de a avea o vacanțăperfectă în familie.

Nu știți de unde să începeți? În acest articolvă vom prezenta câteva sugestii de locuri și activități din Roma, adaptate familiilor cu copii.

Tragerea de tun de pe dealul Gianicolo

În fiecare zi la prânz, în jurul orei 12:00, puteți asista la tragerea de tun de pe dealul Gianicolo, chiar sub statuia lui Garibaldi. Acest obicei, vechi de un secol, a fost introdus de Papa Pio IX pentru a da semnal bisericilor să bată clopotele. În prezent, tradiția este păstrată pentru a se asigura că toate ceasurile din Roma sunt setate corect. Cu siguranța copiii vor fi impresionați de impresionanta tragere de tun!

O grădină zoologică istorică la Villa Borghese

Combinați o vizită la uimitoarea Villa Borghese cu o activitate pentru familie, vizitând și Bioparco. Situată în grădinile vilei istorice, această grădină zoologică veche de 100 de ani a fost proiectată de celebrul arhitect peisagistic Carl Hagenbeck, care a proiectat și grădina zoologică din Hamburg, Germania. Faceți cunoștință cu maimuțele, girafele și elefanții și, dacă doriți, aruncați o privire în interiorul Muzeului Zoologic de alături.

Mancare italiană proaspătă la piața Campo dei Fiori

Piața istorică din Campo dei Fiori este o modalitate excelentă de a începe o zi aglomerată la Roma, cu mirosuri și arome proaspete și imbietoare. Romanii sunt foarte prietenoși cu copiii și nu există o modalitate mai bună de a interacționa cu ei, decât prin degustarea de delicatese italiene. Chiar lângă piață, delectați-văcu o felie de pizza de la cea mai faimoasă brutărie din Roma, Forno Campo de ’Fiori.

Adevăr sau provocare la Bocca della Verita

Au copiii dumneavoastră curajul să pună mâna în Gura Adevărului? Celebra statuie de marmură se găsește pe latura bisericii Santa Maria din Cosmedin și este o atracție turistică populară. Povestea spune că, dacă este detectată o minciună, gura va mușca mâna mincinosului.

Experiență cinematografică 5D

Toți copiii adoră să meargă la film. Cinematograful 5D Time Elevator Rome explică 2.750 de ani de istorie romană într-un mod amuzant și incitant. Copiii dumneavoastră vor avea parte de o experiență unică, pe care nu o vor uita niciodată.

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele activități adaptate copiilor pe care le puteți planifica pentru următoarea dumneavoastră călătorie la Roma. Desigur, un oraș ca Roma mai are multe alte lucruri de oferit.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending