Connect with us

Spectacole

5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre Super Bowl 2011

Published

on

Reclame

Cea de-a 45-a ediţie a finalei campionatului de fotbal american, disputată duminică, a oferit un spectacol sportiv de calitate, marcat însă de numeroase „note false” şi rateuri neobişnuite în afara terenului de sport.

1. Este o competiţie: indiferent de echipa favorită, putem spune cu toţii că jocul a fost unul grozav. Dacă echipa Green Bay Packers i-a zguduit puţin pe cei de la Steelers la început, aceştia au revenit imediat pe poziţii, încercând să obţină şase puncte până la pauză. Lupta s-a menţinut până la sfârşit, însă Packers au fost cei care au luat acasă victoria, învingând Steelers cu scorul de 31-25.

2. În timp ce peste 100 de milioane de telespectatori americani şi peste 103.000 de persoane prezente în uriaşul stadion acoperit din Dallas aveau ochii aţintiţi asupra ei, cântăreaţa Christina Aguilera a ratat interpretarea imnului naţional american, uitând un vers, pe care l-a înlocuit cu un altul pe care tocmai îl cântase.

La puţin timp după acest eşec, cântăreaţa şi-a cerut scuze în mod public, prin intermediul unui comunicat în care a declarat: „Tot ce pot să fac acum este doar să sper că toată lumea a simţit dragostea pe care o port ţării mele, iar spiritul cu care ne-a însufleţit imnul nostru naţional să nu fi fost alterat”.

Aguilera nu este prima vedetă care greşeşte versurile imnului. La finala Super Bowl din 2001, Macy Gray a fost chiar huiduită de spectatori pentru greşelile făcute, în timp ce cântăreaţa Janet Jackson a creat un imens scandal în 2004 când şi-a expus un sân în timpul concertului susţinut în cadrul Super Bowl.

3. Este un eveniment împânzit de staruri: vedetele iubesc marele joc, aşa că fotografii au surprins-o pe Cameron Diaz, hrănindu-l cu popcorn pe Alex Rodriguez, fără a mai menţiona o serie de granzi, inclusiv fostul preşedinte George Bush şi soţia sa, Laura. De asemenea, au mai fost prezenţi Catherine Zeta Jones şi Michael Douglas, împreună cu Adam Sandler, Jennifer Aniston, Brooklyn Decker, John Travolta, Hugh Jackman, Owen Wilson şi Jamie Foxx.

4. Un alt episod mai puţin glorios al galei Super Bowl de duminică a fost oferit de trupa Black Eyed Peas. Cei patru membri ai grupului şi-au făcut o intrare grandioasă, coborând de pe acoperiş pe câte o platformă, însă problemele tehnice legate de microfoane au alterat performanţa acestei trupe.

5. Reprezentanţii National Football League (NFL), care au dorit cu orice preţ să doboare recordul de spectatori din acest an, intenţie care nu le-a reuşit, vor fi obligaţi să explice motivele pentru care 400 de persoane nu au putut să ocupe locurile dorite, deşi au plătit pentru ele preţuri exorbitante. Aceşti spectatori vor fi despăgubiţi şi vor primi o sumă triplă faţă de preţul pe care l-au plătit pe bilete (600 de euro), au anunţat reprezentanţii NFL, care au iniţiat şi o anchetă.

Sursa: Mediafax & E!

Foto Credit: worldcontributor.com

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending