Connect with us

ALL MEDIA

5 martie. Aniversare EVA MENDEZ, actrița împlinește 41 de ani

Avatar

Published

on

Eva Mendes (sau Eva Mendez) s-a născut pe 5 martie 1974 în Miami, Florida și este fotomodel și o actriță americană.

RADAR DE MEDIA îi urează “La mulți ani!”

Mendez este fiica cea mai mică dintr-o familie originară din Cuba. Ea s-a născut în Miami, și a crescut în Los Angeles unde locuiește și azi. Eva Mendez, a urmat cursurile la Hoover High School din Glendale, iar ulterior la California State University din Northridge.

Eva a întrerupt studiul științelor economice și a început un curs ca actriță. După câteva pozări la firmele Revlon și DKNY, pentru reclamă, a început să joace în seriale pentru televiziune.

Și-a făcut debutul pe marele ecran în 1988, cu film de groază, pentru Children of the Corn.

A urmat Urban Legends: Final Cut in 2000. Dar ea a intrat în cinema cu Training Day in 2001. Ea a fost recunoscută ca una dintre cele mai tari actrite de la Hollywood, după rolul ei in Hitch (2005), cu Will Smith.

Aceasta starleta plină de viață a fost, de asemenea, prezentate în lista de “cele mai multe femei dorite”.

Eva Mendes a lucrat ca un spokesmodel pentru o serie de companii de top de linie , cum ar fi Peek & Cloppenburg , haine Morgan , Campari aperitiv , formatori Reebok , bijuterii Cartier , lenjerie de corp Calvin Klein.

Ea a semnat , de asemenea, un contract de multe milioane de dolari cu Pantene pentru print , TV și anunțuri online, în noua campanie de marketing a brandului.

A creat, o linie de decor acasă numit Vida , care este vândut exclusiv la Macy.

Mendes are o casă în Hollywood Hills , Los Angeles. Actrita a platit o suma de 3,219,000 dolari pentru această casă în 2008.

Este asociată cu o serie de proiecte de caritate. Eva este purtătorul de cuvânt al jocurilor oficiale pentru Special Olympics Jocurile Mondiale. Eva Mendez susține , de asemenea, o serie de organizații de caritate cum ar fi World Education , Fondul Lunchbox & Arta de Elysium.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending