5 modalități dovedite de a vă îmbunătăți în mod eficient solvabilitatea - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Când solicitați un împrumut (fie pentru un mic împrumut online, fie pentru un împrumut ipotecar într-un birou), atât banca, cât și instituția nebancară vă vor verifica istoricul de creditare înainte de a vă oferi sprijin financiar. Cum vă îmbunătățiți solvabilitatea, ce o afectează, cum se folosește pentru a obține împrumrumut online sau împrumut ipotecar pentru suma necesară?

Vă prezentăm 5 metode eficiente și dovedite

1. Verificați istoricul dvs. de credit

Pentru companiile de credit și bănci, este foarte important modul în care ați gestionat până acum rambursarea obligațiilor financiare. Se poate conta pe dumneavoastră drept client, vă plătiți datoriile la timp, aveți în prezent alte obligații financiare? Este posibil ca informații nefavorabile vechi să fi rămas înregistrate, iar după verificare, puteți solicita corectarea acestora. Uneori se întâmpla să achitati un credit rapid online, dar informațiile stocate să nu fie actualizate imediat.

2. Plătiți toate datoriile vechi

Dacă aveți un card de credit neplătit, achiziții uitate cu credit online sau chiar o descoperire de cont pe numele dumneavoastră, nu vă veți putea îmbunătăți solvabilitatea. De aceea, unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le faceți este să achitați vechile datorii cât mai curând posibil. Acest lucru este important mai ales dacă doriți să solicitați un credit ipotecar. În acest caz, ar trebui să vă îngrijiți de rata solvabilității cât mai devreme, chiar înainte de a depune cererea la bancă.

3. Consolidați-vă împrumuturile

Nu toată lumea are capacitatea de a plăti mai multe obligații financiare simultan pentru a-și îmbunătăți solvabilitatea. Prin urmare, o soluție bună în acest caz este consolidarea creditelor.

4. Aveți grijă de istoricul dvs. de credit

După cum s-a menționat deja, atunci când solicitați un credit online sau un împrumut ipotecar, băncile verifică istoricul dumneavoastră de credit. Când solicitați un credit ipotecar, lucrurile sunt mai stricte și vă ajută dacă aveți un istoric de credit pozitiv. Aceasta înseamnă să luați împrumuturi și să le rambursați în mod regulat. Dacă aveți posibilitatea, merită să folosiți, de exemplu, un împrumut online pentru o sumă mică și să-l rambursați la timp, astfel încât acest lucru să fie reflectat în istoricul dumneavoastră de credit ca plătitor de încredere. Probabilitatea de aprobare pentru următorul împrumut va crește astfel.

5. Venitul demonstrabil este cel care contează

Istoricul creditului este doar o parte a evaluării bonității dumneavoastră. Un alt factor important este valoarea venitului demonstrabil. Cu cât sunt mai mari veniturile în comparație cu cheltuielile lunare, cu atât sunt mai mari șansele de a vă achita împrumutul.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending