5 motive să alegi un antrenor personal - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

5 motive să alegi un antrenor personal

Published

on

În sport unul dintre elementele de bază este disciplina, fapt care impune anumite acțiuni și procese monitorizate. Oricât de bine intenționat, hotărât sau perseverent nu ai fi, de cele mai dese ori, în momentele când trebuie să acționezi hotărât s-ar putea să dai înapoi, din frică sau din cauza unui disconfort pe care îl resimți.

Cert e că soluția pentru momentele când ești indecis rămâne a fi antrenorul personal, omul care te poate motiva prin cele mai nebănuite metode. Am decis, alături de echipa proiectului Fitness Mama School, să facem un top de cinci motive pertinente pentru a alege să te antrenezi cu un fitness coach personal.

1.    Un antrenor personal – un antrenament fără riscuri

Chiar dacă ți se pare că le știi bine pe toate, că ai aptitudini de a întreprinde un antrenament de sine stătător există anumite riscuri pe care nu le putem trece cu vederea, precum:

  • Entorsele musculare
  • Fracturile musculare și de os.

De cele mai dese ori, din cauza realizării greșite a exercițiilor sau din necunoștință de cauză, poți ajunge să te traumezi. Ceea ce este complet exclus dacă apelezi la un antrenor personal. Acesta te va urmări și îți va ghida propriu zis antrenamentul, astfel încât să îți îndeplinești exercițiile fără riscuri pentru integritatea și sănătatea ta. Nu uita, un antrenor personal costă mai ieftin decât un tratament în spital.

 

2.    Un antrenor personal – tempou și ritm comun

Este uimitor să observi cum o persoană în tovărășia unui antrenor personal ajunge să obțină rezultate atât de bune, încât îi depășesc așteptările. Acest lucru este posibil datorită implicării proactive a coach-ului. Arătându-ți fiecare exercițiu în parte, îndeplinindu-l alături de tine, acesta îți dă un ritm, un tonus al întregii activități, ceea ce pe termen lung se valorifică într-un tonus general bun și într-o stare generală de bine.

3.    Un antrenor personal – un plan și o agendă a antrenamentelor

Ca în orice altă activitate, sportul este despre rutină. Deși metodele de slăbit moderne permit multă lejeritate, chiar și într-un program de slăbit acasă lucrurile trebuie aranjate pe polițe. Respectiv, această misiune cade pe umerii unui antrenor profesionist. Acesta creează calapodurile de exerciții, determină nemijlocit cum se combină tehnicile de exersare, care exercițiu se potrivește pentru anumite grupuri de mușchi. Grație acestei abordări individualizate, rezultatele nu întârzie să apară.

4.     Un antrenor personal – rezultate mult mai rapide

Acest lucru se datorează abordării individuale, de calitate, ceea ce implică nemijlocit o atenție sporită asupra fiecărei grupe de mușchi, astfel încât întreg corpul să fie lucrat armonios, iar kilogramele să plece organic. Prin urmare, datorită cunoștințelor avansate și a atitudinii constructive, un antrenor te poate ajuta să ajungi repede la atingerea obiectivului setat.

5.    Un antrenor personal – o diversitate de activități sportive

Înțelegând nevoia ta de a atinge rapid scopurile pe care ți le-ai pus în fiecare antrenament, antrenorul îți poate oferi diverse alternative de exerciții care să dea rezultate exact în momentul când ai nevoie. Lucrând cu un antrenor personal, fiecare antrenament va fi divers și interactiv.

În cadrul proiectului Fitness Mama School ai parte de antrenor personal, gata să îți transforme antrenamentele într-o motivație pură, constantă. Slăbește frumos, plăcut și constructiv, alături de echipa Fitness Mama.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending