5 zile la Roma - Cele mai bune tururi în Roma pentru a vedea atracțiile și secretele orașului  - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

5 zile la Roma – Cele mai bune tururi în Roma pentru a vedea atracțiile și secretele orașului 

Published

on

Să mergem la Roma! Acest itinerar de 5 zile în Roma vă prezintă cele mai frumoase locuri din oraș, precum și secole întregi de istorie, arhitectură, artă, dar și unele dintre cele mai bune preparate din gastronomia romană.

Itinerariul nostru este dedicat atât celor care vizitează Roma pentru prima data, cât și celor care au mai vizitat orașul. Am împărțit aceste 5 zile astfel încât să vă puteți bucura de cele mai bune tururi în Roma și să aveți suficient timp pentru a vizita celebrele obiectivele turistice, dar și pentru a descoperi unele dintre secretele mai puțin cunoscute ale orașului.

Vă recomandăm ca în prima zi să aveți un program mai lejer, pentru a vă recupera după călătorie și pentru a putea vedea marile atracții – Colosseum și Vatican – în detaliu, când sunteți odihnit.

Ziua 1: Centrul istoric

Bucură-te de o plimbare prin centrul istoric al Romei, admirând străzile tipice, atracțiile, aromele și mirosurile îmbietoare ale orașului. Va recomandam aici TUR DE MERS PE JOS ÎN CENTRUL ROMEI ȘI DEGUSTARE DE ÎNGHEȚATĂ, ideal pentru prima zi la Roma. Împreuna cu un ghid autorizat, veți vedea celebrele atracții din centrul orașului și veți degusta o înghețată română autentică. Ce mod mai bun de a-ți începe vacanța la Roma decât cu celebra gelato ?!

Ziua 2: Roma Antică – Colosseum, Forumul Roman și Dealul Palatin

În a doua zi din Roma este timpul să pășești pe urmele împăraților și să te minunezi de ceea ce au creat vechii romani. Suntem siguri că nu vrei sa pierzi timpul așteptând la cozi interminabile, așa că îți propunem aici unul dintre cele mai căutate tururi în Roma, TUR EXCLUSIV AL COLOSSEUMULUI CU FORUMUL ROMAN ȘI DEALUL PALATIN. Ghidul nostru expert vă va prezenta în detaliu tot ce se ascunde în spatele acestor structuri unice în lume. Fiți gata pentru una dintre cele mai impresionante experiențe la care veți lua parte în Roma!

Ziua 3: Villa Borghese

În a treia zi de tururi în Roma, este timpul să încetinim puțin ritmul și să explorăm una dintre atracțiile mai puțin știute ale orașului. Vă prezentăm GALERIA BURGHEZĂ ȘI VILA BURGHEZĂ TUR DE GRUP MIC. Veți vizita aici unul dintre cele mai renumite muzee de artă din lume, precum și celebrele grădini cu o vegetație de-a dreptul impresionantă! Acesta este unul dintre cele mai frumoase și relaxante tururi în Roma, care cu siguranță nu trebuie ratat.

Advertisement

Ziua 4: Vatican

Este timpul să explorați celebrul Vatican! Acesta este, de fapt, un stat independent, cu propriul guvern și structură politică. Papa este șeful statului, iar membrii bisericii catolice dețin înalte funcții de autoritate în guvern. Din punct de vedere tehnic, intrați într-o altă țară când vizitați Vaticanul, ceea ce este destul de interesant.

În timp ce explorați zona, fiți atenți la celebra Gardă Elvețiană a Vaticanului. Aceasta este dedicată protejării Papei și poartă o uniformă tradițională în stil renascentist.

Vă recomandăm TURUL MUZEELOR VATICANULUI, BAZILICA SF. PETRU ȘI CAPELA SIXTINĂ. Ghidul dumneavoastră vă va prezenta celebrele atracții ale întregului stat, explorând Muzeele Vaticanului, Biserica Sf.Petru, precum și celebra Capela Sixtină.

 

Ziua 5: Secretele Romei

După ce ați văzut Colosseumul, Vaticanul, Fântâna Trevi și Treptele Spaniole, s-ar putea să credeți că ați văzut toate atracțiile importante ale Romei, însă acesta este abia începutul!  Să nu uităm de locurile mai puțin cunoscute ale orașului, care ne transpun în  adevarata atmosferă romană.

Alăturați-vă turului nostru SECRETELE ROMEI, ideal pentru ultima zi de tururi în Roma! Acesta include Teatro Marcello, Ghetto Ebraico, precum și celebrul district Trastevere. Vă garantăm că veți avea parte de o experiență romană cu adevărat autentică!

Advertisement

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending