Connect with us

Concerte

5000 de spectatori s-au întâlnit cu 13 x Smiley într-o călătorie de entertainment suprem prin SmileyVerse, la Arenele Romane

Published

on

Reclame

        5000 de spectatori au umplut până la ultimul loc Arenele Romane, de 1 iunie, și au întâlnit nu doar un Smiley mult așteptat în cel mai important concert al său din an, ci 13 x Smiley din lumi imaginare și au compus, împreună cu propriile lor proiecții, SmileyVerse, un concept de show unic și revoluționar, un mix de muzică, creativitate, inteligență artificială, tehnologie și introspecție cu care artistul își dorește în curând să călătorească prin toată țara într-un turneu multisenzorial.

         Aproape 3 ore de show live, 33 de piese-hit, cele mai multe cântate vreodată de Smiley într-un singur concert, care trasează toată istoria POP a artistului, reorchestrate și interpretate într-o manieră inedită de către „cea mai tare trupă din Sud Estul Europei”, îmbogățită live de Qvartetul Muse și trei artiști suflători, au purtat publicul într-o călătorie epică pe note prin timp, spațiu și tărâmuri pline de „ce-ar fi fost dacă”.

        „Pe 1 iunie ne-am plimbat pe un drum multimedia prin multe timpuri și spații, de la copilăria din Pitești, am dat o fugă prin Tibet și am ajuns chiar și pe Marte în căutarea celei mai bune versiuni Smiley. Am gândit un show în care Inteligența Artificială, tehnologia și imaginația au pus în scenă muzica și au creat un adevărat SF live în care am văzut cu ochii publicului ce-ar fi fost și mai ales ce aș fi fost dacă aș fi luat alte decizii decât cele pe care le-am luat. Am cântat mult, cele mai multe piese pe care le-am integrat într-un concert până acum și cele mai cunoscute, pentru că mi-am dorit să aduc în SmileyVerse toate universurile din mine, trăite sau omise din cauza unor decizii luate de-a lungul timpului sau a timpurilor.”, a povestit Smiley euforic, imediat după ce a ieșit de pe scena Arenelor Romane, locul în care se simte cel mai bine cântând și în care se bucură că s-a întors pentru concertul lui traditional de 1 iunie.  

        Reunirea trupei SIMPLU după mulți ani live, pe scenă, cu mult așteptatul „Oficial îmi merge bine”, colaborarea muzicală „Departe de apus”, recent lansată, alături de prietenii Cabron și Puya, o apariție neașteptată a lui Luis Gabriel pe piesa „În lipsa mea”, concertul de deschidere susținut de tânăra revelație Cristian Porcari, dar și playlist-ul plin de cele mai iubite hituri, împărțit în capitole ce definesc decizii, intersecții, momente de cotitură, pasiuni, distracție sau valori, au reprezentat cele mai încărcate momente de energie, emoție și interacțiune general.

        Ca o celebrare a zilei de 1 iunie, Smiley a creat prin AI o întâlnire și un dialog vesel, inocent și revelator cu el copil și i-a provocat pe toți cei 5000 de spectatori la joacă. 200 de mingi cu autograful lui Smiley au fost aruncate în public și au colorat și înseninat universul tuturor și al fiecăruia în parte.

         Alături de Smiley au dansat, cântat, râs, dar și plâns de emoție, ca de fiecare data la concertul tradițional din iunie, părinții lui, dar și soția sa, Gina Pistol, micuța Josephine, Marius Moga, prietenii apropiați, colegi din industria muzicală și de divertisment și mulți dintre artiștii HaHaHa Production.

        Smaestrul, Sma’el, Smilexplorer, Don Smileone, Smartacus, Smivaldi, Smanely, Lil Smiler, Smartianul, Smileyficial Inteligence sunt doar o parte dintre întruchipările pline de umor și spirit cool din SmileyVerse, create și redate live pentru a sublinia un posibil traseu al lui „ce-ar fi fost dacă”, dar și importanța clipei și a deciziei în întregul tablou al vieții.

        „Smaestre, după ce am călătorit în atâtea universuri, mi-am dat seama că nu există o versiune mai bună decât alta. Orice aș face, corect sau greșit, sunt cea mai bună versiune a mea. Pentru că sunt înconjurat de oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc. Ei sunt cu mine în orice univers și asta mă face să mă simt ca acasă.”, spune Smiley în epilogul show-ului ca o călătorie plină de muzică, umor, dans, entertaiment și tehnologie în care destinația este un ACUM neumbrit de niciun DACĂ.

        Imagini din SmileyVerse se pot vedea pe canalele oficiale Smiley și HaHaHa Production.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending