Connect with us

Sport

53 de echipaje înscrise la Raliul Braşovului

Redactia Radar de Media

Published

on

53 de echipaje s-au înscris la Tess Rally Dunlop 42, ediţia 2013 Raliul Braşovului care inaugurează în mod tradiţional cea mai importantă serie automobilistică naţională, Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de organizatori.

Pe lângă nume sonore, obişnuiţii luptei pentru victoie, pe lista care începe cu Francois Delecour campion en-titre şi mare favorit, se mai află Vali Porcişteanu, Gergo Szabo, Dan Gîrtofan, David Botka, unul dintre cei mai rapizi piloţi la Raliul Ardealului de anul trecut.

David Botka a mai alegat în România cu mai multe ocazii, cel mai bun rezultat fiind locul patru obţinut în anul 2009 la Raliul Argeşului după ce cu un an mai devreme, la prima apariţie în ţara noastră câştigase Rally Show-ul de la Sibiu, echivalentul autohton al Cursei Campionilor, se mai precizează în comunicatul de presă.

Un alt punct de atracţie pentru spectatori este prezenţa la start a unui model World Rally Car, un Subaru Impreza WRC care va fi pilotat de Victor Baldescu. Acesta va alerga cu un model fabricat în 2002, închiriat de la firma maghiară Budai Rally Team. Raliul Braşovului se desfăşoară în zilele de vineri şi sâmbătă, lungimea probelor speciale fiind de 140,29 km, iar lungimea totală a probelor, de 442,37 de km.

AGERPRES

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending