Connect with us

Film

De astăzi sunt disponibile biletele în avans pentru filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun”, lansat în cinematografe pe 27 decembrie

Redactia Radar de Media

Published

on

Așteptarea a luat sfârșit! De astăzi biletele pentru filmul „5 GANG: Un altfel de Crăciun” sunt disponibile fanilor în avans și pot fi rezervate și cumpărate atât online, cât și în cinematografele partenere.  

Filmul de comedie „5GANG: Un altfel de Crăciun” este distribuit în cinematografele din România de Vertical Entertainment și are premiera pe 27 decembrie.

După succesul înregistrat de fenomenul 5GANG atât în mediul online, cât și în aparițiile din întreaga țară, vloggerii trec acum la un alt nivel. Filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun” este debutul regizoral al lui Matei Dima, cunoscut publicului ca BRomania, cu un fir narativ scris alături de Radu Alexandru şi Vali Dobrogeanu, ce urmărește o poveste încărcată de umor a vloggerilor din perioada sărbătorilor de iarnă și surprinde prin ironie fină și scene comice, care țin publicul în suspans până la final. Comedia îmbrățișează elementul unei fantezii care îl diferențiază de proiectele desfășurate până acum de membrii 5GANG: Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin.

Selly trăiește o peripeție neașteptată creată de faima adusă de fenomenul 5GANG. Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin evidențiază influența vlogging-ului în societatea actuală, surprinsă în mai multe scene captivante.

Din distribuţie fac parte unii dintre cei mai urmăriți creatori de conținut din țară și actori cunoscuți, precum Cosmin Nedelcu (Micutzu), Laura Giurcanu, Julia Marcan, Dorian Popa, Vali Dobrogeanu, Cristina Almășan, Irina Deaconescu și Mădălina Cazacu.

„5GANG: Un altfel de Crăciun“ va fi lansat în cinematografele din ţară pe 27 decembrie.

Biletele sunt disponibile pentru cumpărare în avans la Cinema City și online pe www.cinemacity.ro.

Citește și despre „Ela Crăciun a fost premiată de Forbes pentru succesul cărților sale dedicate părinților”.

Foto: PR

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending