6 concurenți continuă drumul spre titlul de #superstar! Cea de-a doua ediție live a fost lider de audiență - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

6 concurenți continuă drumul spre titlul de #superstar! Cea de-a doua ediție live a fost lider de audiență

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Opt concurenți curajoși și cu voci incredibile au pășit aseară pentru a doua oară în fața juraților și a celor de acasă într-un show live! Pe o scenă impunătoare, alături de band-ul condus de Paul Ilea și cu multe emoții, fiecare calificat a interpretat câte o super piesă cu un singur gând: să obțină voturile spectatorilor și să ajungă în cel de-al treilea live.

La finalul serii, după ce i-au ascultat pe toți, telespectatorii au decis! Alessandro Mucea, Alexandru Topal, Maria Jugănaru, Maria Ojică, Naomi Prie, Romina Apostol merită să facă un nou pas spre împlinirea visului lor de a deveni următorul SuperStar al României.

Super atmosfera serii a fost completată de trei interpretări de neratat ale juraților! Raluka a cântat în premieră piesa ”Acum” pe care o va lansa în curând, Carla’s Dreams a fost însoțit de Emaa pentru a le oferi celor de acasă hitul ”N-aud”, iar Smiley l-a avut alături pe DOC, împreună cu care a cântat noua lui piesă care se află în trending ”Locul sfințește omul”.

Emisiunea SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 6.6 puncte de rating și 19.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.0 puncte de rating și 14.8% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:26 – 23:28, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.7 puncte de audiență și 19.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.3 puncte de rating și 11.5% share.

Nu ratați cea de-a treia ediție live SuperStar România, vinerea viitoare de la ora 20:30! Show-ul merge mai departe, iar legenda se scrie alături de telespectatori care au întreaga putere de decizie.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending