6 Ianuarie, Recomandari TV. Semifinala show-ului Top Chef, la Antena 1 si sezonul 2 din Regina, la Acasa TV atractiile acestei seri
Connect with us

A-Z NEWS

6 Ianuarie, Recomandari TV. Semifinala show-ului Top Chef, la Antena 1 si sezonul 2 din Regina, la Acasa TV, atractiile acestei seri

Published

on

Astazi, 6 ianuarie RADAR DE MEDIA va recomanda sa vizionati urmatoarele productii TV:

EMISIUNI:

  • 20.30 Top Chef, la Antena 1. Mai multe detalii despre editia de astazi AICI
  • 21.00 Distractis -Distilat de comedie, la TVR 1
  • 21.30 Agentul VIP, la Antena Stars

SERIALE:

  • 20.00 Feriha, la Kanal D
  • 21.30 Regina, la Acasa TV
  • 22.00 Mondenii, la Prima TV

Feriha - Kanal D

 

FILME:

  • 20.30 Pasagerul 57, la  PRO TV (actiune)

Tensiune la înălţime în acest film al cărui subiect urmăreşte un joc periculos de-a şoarecele şi pisica între un terorist şi un expert în acţiuni anti-teroriste.

Wesley Snipes joacă rolul expertului în securitate John Cutter, proaspăt demisionat din funcţie. Lui nici nu-i trece prin cap că, urcând în avionul spre Los Angeles, va zbura alături de un terorist disperat, care, datorită minţii sale diabolice, a reuşit să scape de nenumărate ori din mâinile urmăritorilor. John Cutter nu este dispus însă să lase de această dată lucrurile la voia maniacului terorist.

  • 22.00 Point Black, la TCM (politist)

Walker (Lee Marvin) a fost tras pe sfoară de organizaţia din care făcea parte şi păgubit de o sumă importantă de bani. Inverşunatul angajat e dispus să omoare pentru a recupera banii.

  • 23.20 Virgin la 40 de ani, la HBO Comedy

Urmăriţi ilara odisee a unui tip simpatic de la „nicioadată n-am făcut aşa ceva” până la „am fost, am făcut-o” urmând sfaturi dezastruoase, dar bine intenţionate, care suportă escapade „atât de aprope de finalizare” şi aproape că renunţă să mai caute acea ocazie să-şi satisfacă gratificaţia mult întârziată.

Marea atracţie a proiectului se învârte în jurul copilărosului Carell, care interpretează personajul titlului filmului, şi capacităţii acestuia de a face publicul să râdă de numeroasele lui expresii faciale şi de fizicul lui. Toate acestea au fost cuplate cu îndemânarea lui Apatrow şi a lui Carell în a găsi umor, atât în tot ce este lumesc, cât şi în ce este imoral în aceeaşi măsură, şi a insufla o sensibilitate comică prin diferite situaţii ale poveştii.

TEATRU:

  • 19.00 Nevestele vesele din Windsor, la TVR 2. Vezi mai multe detalii AICI

 

 

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending