Connect with us

Televiziune

6 Mai. Recomandari TV. Vechii concurenti revin in bucataria Masterchef, la PRO TV + Mondenii au ca invitati o trupa foarte indragita si Gorila Joe revine pe micile ecrane cu o poveste impresionanta

Published

on

Astazi 6 mai Radar de Media va invita sa vizionati urmatorele productii TV:

EMISIUNI:

  • 16.45 Teo Show, la Kanal D
  • 20.30 Masterchef, la PRO TV. Concurentii sezoanelor trecute revin in bucataria Masterchef. Vezi despre cine este vorba AICI!
  • 20.30 Mondenii, la Prima TV. Vezi AICI invitatii editiei!

SERIALE:

  • 19.30 Santa Diabla, la Acasa TV
  • 21.00 Dr. House, la TVR 1
  • 21.00 Cougar Town, la AXN

doctor house

FILME:

  • 20.30 Gorila Joe, la Antena 1 (aventuri)

Remake al clasicului “Mighty Joe Young” din 1949, povestea unei prietenii extraordinare dintre o fată orfană şi o gorilă tanzaniană care cresc împreună într-o fermă din inima Africii, dar au apoi de înfruntat pericolele “junglei umane” din Los Angeles.
Jill Young (Charlize Theron) a crescut într-o fermă africană avându-l ca prieten de joacă pe Joe, o gorilă de dimensiuni impresionante. Jill însă e mai puţin impresionată de faptul că Joe măsoară 4 metri şi jumătate înălţime, cât de resursele lui de afecţiune şi înţelegere, de comportamentul aproape uman. Din păcate, adus în civilizaţie, Joe are toate motivele să înceapă să antipatizeze rasa umană.
Pentru a-l salva de braconierii care îl urmăresc cu o agresivitate crescută, Jill şi Gregg (Bill Paxton), un zoolog venit în cercetare în Africa, decid să-l ducă pe Joe într-o rezervaţie din California. Dar nici acolo nu e siguranţă pentru multă vreme. Devenit acum celebru, Joe reprezintă o pradă de o valoare substanţială pe piaţa neagră a traficului de specii pe cale de dispariţie. Simţindu-se tot mai derutat şi mai ameninţat în lumea creată de om, Joe fuge din captivitate stârnind panică şi haos în Los Angeles. Transformat într-o terifiantă forţă a naturii, Joe distruge totul în calea sa. Salvarea lui stă numai în puterea lui Jill şi a lui Gregg de a lupta împotriva prejudecăţilor şi de a convinge autorităţile că agresivitatea lui Joe a fost provocată tocmai pentru că se urmăreşte distrugerea lui. În cele din urmă, Joe însuşi dă dovadă de o emoţionantă generozitate, demonstrând tuturor că şi în pieptul unei gorile uriaşe poate să bată o inimă nobilă şi plină de curaj.

  • 21.00 Tatal miresei, la Diva Universal (comedie)

George realizează că fiica sa nu mai e un copil, ci o femeie matură care se va căsători în curând, dar încă nu e pregătit să accepte situaţia.

Remake al unui film din anii ’50, reia tema tatălui hărţuit de gândul că fiica sa nu mai este un copil, ci o femeie matură, cu viaţă personală, care doreşte să se căsătorească.
Scena de la nuntă, când tatăl se uită la invitaţii dichisiţi, în ralenti, cu fetiţe cu rochii cu funde de saten – excelentă.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending