Connect with us

Seriale

„60 de zile după gratii: Atlanta”, un serial exploziv, in premiera, la Crime+ Investigation

Published

on

Crime + Investigation® transmite în premieră un nou sezon din serialul „60 de zile după gratii: Atlanta” care urmăreşte viaţa puşcăriaşilor de la închisoarea Fulton din Atlanta, una dintre cele mai periculoase instituţii penitenciare din SUA. Noua serie are premiera marţi, 11 iulie, de la ora 24:00.  

 

Închisoarea din districtul Fulton, condusă de gardianul – șef, colonelul Mark C. Adger, se confruntă cu dificultăţi mari cauzate de bandele rivale, droguri și corupție. După ce a aflat despre succesul extraordinar al programelor sub acoperire, organizate în districtul Clark (Indiana), colonelul Adger a decis să apeleze la civili care să îl ajute să găsească sursa tuturor problemelor din penitenciar, oferind o perspectivă imparţială a vieții în interiorul instituției pe care o conduce.

 

Printre participanţii din acest nou sezon se numără un profesor de educație specială care lucrează cu tineri cu risc infracţional, care crede că sistemul i-a abandonat pe afro-americani, dorind să contribuie la lupta împotriva discriminării, şi un fost ofițer de corecție care dorește să vadă cum este când rolurile se inversează. De asemenea, printre civilii incluşi în program se află o femeie care și-a întâlnit soțul în timp ce acesta a fost încarcerat și speră să înțeleagă comportamentul său instituționalizat, şi un marinar cu o dorinţă puternică de aplicare a legii.

 

Spre deosebire de sezoanele anterioare, participanții vor fi separați în două zone diferite ale închisorii. Astfel, bărbații vor fi adăpostiți în campusul principal unde fiecare va împărți o celulă cu un alt deținut, în timp ce femeile vor fi cazate în celule cu paturi suprapuse alături de alte șapte deținute. Aceştia vor sta închişi în celule cu colegii lor de detenţie timp de peste 15 ore pe zi, confruntându-se cu o presiune imensă de a se integra sau de a risca să fie ținta amenințărilor, violenţei şi riscului de  a li se deconspira acoperirea.

 

În primul episode din serialul „60 de zile după gratii: Atlanta”, difuzat în exclusivitate pe Crime + Investigation, colonelul Mark Adger trimite 17 voluntari sub acoperire în închisoarea Fulton din Atlanta, pentru a găsi soluţii la următoarele probleme: contrabandă, trafic de droguri şi violenţele dintre bande.

 

Advertisement

Foto Credit: Crime+ Investigation

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending