7 februarie. Recomandari TV. David Zepeda revine Acasa in productia Forta destinului. O tanara de 18 ani are parte de surpriza vietii in reality show-ul Pe banii parintilor, la Kanal D - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

7 februarie. Recomandari TV. David Zepeda revine Acasa in productia Forta destinului. O tanara de 18 ani are parte de surpriza vietii in reality show-ul Pe banii parintilor, la Kanal D

Published

on

Astazi, 7 februarie RADAR DE MEDIA va recomanda sa vizionati urmatoarele productii TV:

EMISIUNI:

  • 14.00 Mireasa pentru fiul meu, la Antena 1
  • 16.00 La Maruta, la Pro TV
  • 20.00 Pe banii parintilor, la Kanal D

Ernest - Kanal DErnest - Kanal DErnest - Kanal DErnest

SERIALE:

  • 19.15 Mica mireasa, la National TV
  • 21.00 Sherlock Holmes si Dr. Watson, la AXN
  • 22.30 Forta destinului, la Acasa TV

FILME:

  • 20.00 Lovitura cu efect, la HBO (drama)

Un recrutor de baseball în vârstă porneşte într-o ultimă călătorie profesională alături de fiica sa înstrăinată, ca să urmărească un tânăr jucător cu mult talent. Pe drum, ei descoperă cât de multe au în comun.

De ani buni, Gus Lobel (Clint Eastwood) este unul dintre cei mai buni selecţioneri de jucători de baseball, dar, în ciuda eforturilor de disimulare, vârsta sa începe să se facă simţită. Chiar şi aşa, Gus nu şi-a pierdut nimic din impecabilul său instinct de a recunoaşte talentul. Acum, când se apropie de finalul carierei, el refuză încăpăţânat să stea pe margini. Însă s-ar putea să nu mai fie alegerea sa, pentru că directorul echipei Atlanta Braves începe să-i pună la îndoială flerul. Singura care e în stare să-l ajute este şi cea căreia Gus n-ar vrea cu niciun preţ să-i ceară sfatul: fiica sa Mickey (Amy Adams), asociată la o puternică firmă de avocatură din Atlanta. În ciuda rezervelor şi obiecţiilor lui Gus, Mickey îl însoţeşte în ultima sa călătorie de recrutare în Carolina de Nord, punându-şi în joc propria cariera ca să i-o salveze pe a lui.

  • 20.30 Printul Persiei, la Antena 1 (fantastic, aventuri)

Acţiunea filmului se petrece în fascinanta Persie, unde un prinţ proscris – Dastan – (Jake Gyllenhaal) se aliază cu misterioasa prinţesă Tamina (Gemma Arterton) să lupte împotriva forţelor răului şi să protejeze un pumnal străvechi cu puteri magice. Pumnalul poate sparge firida în care sunt zidite Nisipurile Timpului – un cadou din partea zeilor -, poate întoarce timpul şi permite posesorului să conducă lumea.

  • 22.45 Punctul limita, la PRO TV (actiune)

Pentru faptul că, sub influenţa drogurilor, Maggie a ucis cu sânge rege un ofiţer de poliţie, ea este condamnată la moarte. Există însă o persoană care se oferă să-i salveze viaţa dacă va accepta să devină asasin guvernamental sub acoperire. Maggie acceptă propunerea lui Bob (Gabriel Byrne) şi începe să se antreneze. Sub un nume nou, Claudia ia lecţii de arte marţiale, tras cu arma, lecţii de folosire a explozibilului sau chiar de comportament în societate, toate sub tutela Amandei (Anne Bancroft).

Claudia este repede transformată într-o persoană sofisticată, deosebit de abilă în mânuirea oricărui tip de armament, după care este trimisă în California. Aici trebuie să se ocupe de o serie de asasinate, printre care şi o lovitură de proporţii într-un mare restaurant precum şi de amplasarea unei bombe într-un hotel. În momentul în care unul dintre asasinatele puse la cale este pe cale să se sfârşească foarte prost, Claudia se alege cu un partener, Victor (Harvey Keitel), însărcinat s-o supravegheze îndeaproape.

Remake după faimosul film franţuzesc “Nikita” al lui Luc Besson.

SPORT:

  • 18.00 Jocurile Olimpice de la Soci 2014, la TVR 1 (live)

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending