Connect with us

EVENTS

7 ianuarie. Omul Zilei pe Radar de Media: DAN NEGRU a fost invitat la Rai Uno

Published

on

Dan Negru, unul din cei mai apreciați prezentatori din România, a fost invitat la televiziunea italiană Rai Uno, unde va merge în luna februarie. El va susține o conferință, un discurs și își va serba ziua de naștere. 

De aceea, Dan Negru este Omul Zilei pe Radar de Media.

Dan Negru s-a născut la 23 februarie 1971 în Timișoara, a absolvit Facultatea de Drept și cea de Jurnalism. Este căsătorit cu Codruța Negru, medic stomatolog și are doi copii, Dara și Bogdan.

Și-a început cariera în radio, la Radio TVR Timișoara, ajungând apoi moderator de emisiuni al postului Antena 1. Primul interviu pe care l-a realizat a fost cu Dan Spătaru. Este cunoscut pentru emisiuni ca Ciao Darwin, Ziua Judecății, Te pui cu blondele?, Academia Vedetelor,Genialii,Te pui cu Blondele,Money Drop,Plasa de stele,Next Star, etc.. În Republica Moldova a realizat Who wants to be a millionaire, Deal or not deal și Star Factory. A prezentat festivaluri naționale televizate: Mamaia,Eurovision, Callatis.

Nu a acceptat niciodată să-și asocieze imaginea cu vreun produs comercial.

Dan Negru este considerat unul din cei mai buni moderatori tv din România, timp de 15 ani consecutiv a prezentat revelioane tv, toate lider de audiență, performanță reflectată de presa din România și din străinătate.

Este singurul moderator tv european care a realizat simultan showuri tv lider de audiență în două țări, România și Moldova.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending