Connect with us

Business

7 motive pentru a cumpara o locuinta pe timp de iarna

Redactia Radar de Media

Published

on

Vorbele pline de intelepciunea imobiliara ne spun ca primavara si vara sunt anotimpurile cele mai potrivite pentru vanatoarea de locuinte si mutatul in casa noua.

Sunt mai multe sanse ca oamenii sa iasa si sa faca cumparaturi de orice fel cand vremea este frumoasa si de aceea este la fel si cand vine vorba despre apartamente de vanzare Constanta sau o casa intr-un cartier rezidential. Primavara tarzie si vara tarzie sunt perioadele cele mai placute ale anului, iar vanzatorii stiu ca locuintele scoase la vanzare arata mai bine atunci cand totul nu este acoperit de zapada sau, mai rau, de zapada topita amestecata cu noroi. Cu toate acestea, exista cateva motive foarte logice si convingatoare pentru a incerca sa cumparati o locuinta si a va muta exact in timpul iernii, cand totul pare nefavorabil.

Dupa cum stim, mutatul si afacerile imobiliare merg adesea mana in mana si, desi am dori sa hotaram exact cand sa ne mutam si cand sa cumparam o casa, de multe ori alte circumstante pot aparea si ne obliga sa vindem, sa cumparam si sa ne mutam – indiferent de perioada din an in care ne aflam. Dar sa fiti nevoiti sa cumparati o casa in timpul iernii nu este cel mai rau lucru care vi se poate intampla. De fapt, iata cateva avantaje care arata cum ati putea beneficia de timpul iernii cand porniti in cautarea unui nou camin,

  1. Iarna sunt mai putini cumparatori cu care sa intrati in competitie

Cel mai evident plus de a cumpara si a va muta in timpul iernii este exact pentru ca intelepciunea imobiliara spune ca cel mai bine e sa te muti primavara si vara. Ca urmare a acestei recomandari imobiliare populare, vor fi mai putini cumparatori in competitie in lunile de iarna. Este o economie simpla – cererea scazuta va functiona in favoarea ta. Asadar, pentru investitorul care doreste sa gaseasca o afacere buna pe piata locuintelor, iarna poate fi cea mai potrivita perioada.

  1. Oferte mai putine, dar si o concurenta mai mica

Pe majoritatea pietelor, iarna inseamna de obicei un inventar mai mic, cu mai putine case de vanzare pe piata. Desi acest lucru este adesea valabil, este posibil sa gasiti spatiul potrivit si, cu mai putine persoane care sunt in cautarea unei proprietati asemanatoare, veti avea mai putin concurenta.

  1. Preturi mai mici

Cand exista mai putini cumparatori pe piata, oferta poate depasi cererea. In mod obisnuit, rezulta ca preturile pot fi usor mai mici decat in perioada calda sau de varf in afacerile imobiliare.

  1. Vanzatori mult mai motivati

Toata activitatea scazuta din timpul iernii va avea ca rezultat faptul ca vanzatorii sa fie mult mai motivati sa vanda. Agentii imobiliari stiu ca lunile lente ale iernii sunt atunci cand cei care vand, dezvoltatori sau proprietari, sunt un pic mai dispusi sa negocieze, fie ca este vorba despre pretul de vanzare, costurile de inchidere, data de preluare sau chiar conditiile de vanzare, mai ales daca exista si electrocasnice si articole de mobilier care sunt incluse in vanzarea apartamentului sau a casei. Si acestea sunt motivele principale pentru care multi agenti imobiliari le recomanda clientilor sa intarzie sa isi listeze proprietatile la vanzare pana cel putin in primavara. Iarna nu este o perioada grozava pentru vanzari, in general, dar poate fi grozava pentru cumparatori.

  1. Motivele personale ale vanzatorului

In plus, exista o serie de motive adiacente atunci cand vanzatorii sunt obligati sa vanda imobile si pe timpul iernii. Poate ca o oferta de munca in alta localitate a dictat o mutare in timp de iarna sau vanzatorul poate avea probleme personale care ii dicteaza actiunile – probleme financiare, divort, etc. Din nou, acest lucru poate functiona in avantajul cumparatorului, deoarece vanzatorul va fi foarte motivat sa vanda cat mai repede.

  1. Mai putine oferte multiple

Un alt motiv ca iarna poate fi o perioada de asa natura incat sa ii favorizeze pe cumparatori este faptul ca in imobiliare un numar mai mic de cumparatori care se afla in competitie pentru case inseamna ca sansele de a exista mai multe oferte pe o singura proprietate sunt cu mult reduse. Acest lucru se traduce din nou in avantaje pentru cumparatorii care au parte de vanzatori mai deschisi la negocierea de preturi.

  1. Agenti imobiliari mult mai motivati

Activitatea scazuta in lunile de iarna inseamna, de asemenea, ca veti avea atentia nedivizata a agentului imobiliar, iar el sau ea va lucra mai mult pentru dumneavoastra. Aceste luni slabe ca volum, cu un numar redus de vanzari, ii forteaza pe agentii imobiliari sa incerce sa negocieze o vanzare cat pot de mult.

Citeste si despre „5 criterii pentru alegerea unei centrale pe lemne”.

Foto: PR

Comentarii

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Business

Descoperiți oferta completă de instalații de la Mancaro

Avatar

Published

on

centrale etrmice

În momentul în care urmează să facem renovări în locuință, totul stă în alegeri – alegerea firmei prestatoare de servicii, alegerea produselor potrivite care să se plieze pe necesitățile noastre și a magazinului din care le achiziționăm.

Ce înseamnă de fapt renovarea? Este un upgrade pe care îl facem la ceea ce avem deja în locuință. Și aici ne referim la pereți, tâmplărie, uși, mobilier, obiecte de decor, dar și la instalații termice, electrice și sanitare – în funcție de ceea ce dorim să schimbăm.

Instalații termice, electrice și sanitare? Mancaro este soluția!

Când vine vorba de instalații în general, atunci când dorim produse de calitate la prețuri ce pot face oricând competiție celorlalte magazine de profil, o recomandare o reprezintă Mancaro – Magazin de instalatii si centrale termice.

Vorbim de un magazin care, încă din anul 1998, a ocupat un loc fruntaș pe piața din România în domeniul instalațiilor termice, sanitare și electrice. Mancaro este o societate care de-a lungul timpului s-a axat pe mai multe categorii de produse. Dintre acestea menționăm: panourile solare, radiatoare, centrale, cazane, hidrofoare și pompe submersibile, produse pentru realizarea încălzirii prin pardoseală, diverse accesorii potrivite pentru grădină, scule și unelte, elemente de fixare, feronerie, produse destinate grădinăritului, produse pentru uz casnic, vopsele și adezivi.

De ce să alegem Mancaro?

Așadar, Mancaro este în primul rând axat pe diversitate, reușind să acopere toate nevoile ce survin în momentul realizării unei renovări, venind mereu în atenția clienților săi cu produse înalt calitative, rezistente în timp și la prețuri accesibile.

Mancaro este un magazin ce se adresează atât societăților de execuție, cât și tuturor persoanelor fizice care doresc să își îmbunătățească condițiile de trai și confortul din locuință.

Echipa Mancaro este compusă din persoane care au o mare experiență în domeniul instalațiilor, așadar sunt în măsură să ofere sfaturile și indicațiile necesare oricărui client care nu este hotărât ce să aleagă în funcție de nevoile pe care le are. Aspecte precum promptitudinea, seriozitatea și profesionalismul sunt cele ce definesc personalul ce activează în cadrul magazinelor Mancaro.

Cât despre magazinele Mancaro, precizăm faptul că există două magazine fizice situate în Suceava. Însă, pentru cei ce nu locuiesc în Suceava sau în apropierea orașului, Mancaro vine cu soluția perfectă – magazinul online de unde oricine poate comanda produsele necesare, urmând a fi livrate în orice colț al țării.

Mancaro nu înseamnă doar produse de calitate, ci și servicii pliate pe necesitățile fiecărui client. Iar când spunem servicii ne referim la consultanță, preluare comenzi, livrarea acestora dar și la vânzarea propriu-zisă din cadrul magazinelor fizice din Suceava. Până la urmă, omul sfințește locul, așa se spune. Așadar, profesionalismul echipei Mancaro este cel care face diferența de celelalte magazine de profil.

Stocurile magazinelor sunt actualizate în mod constant, astfel încât livrarea sau achiziția directă să se poată face în timp redus la minim.

De asemenea, noi și noi produse sunt puse la dispoziția clienților, pe măsură ce apar pe piața în domeniu.

Optați pentru calitatea produselor și serviciilor oferite de Mancaro și începeți să faceți cumpărături inteligente din magazine cu experiență pe piața instalațiilor.

Descoperiți toate produsele disponibile accesând site-ul oficial magazinulinstalatiilor.ro.

Comentarii

Continue Reading

Studiu

Digi24 este în topul celor mai de încredere branduri conform Institutului Reuters

Avatar

Published

on

            Digi24 se menține pentru al patrulea an consecutiv, în topul celor mai de încredere branduri, conform Digital News Report realizat de Institutul Reuters. În plus, Digi24.ro se situează printre cele mai urmărite și credibile surse de informare din online.

 

Conform raportului Digital News Report, lansat de Institutul Reuters şi Universitatea Oxford, 71% dintre respondenți consideră că Digi24 reprezintă un brand media de încredere și rămâne, pentru al patrulea an consecutiv, în topul celor mai urmărite instituții de presă din țară.

Postul de știri Digi24 se menține în topul realizat de Institutul Reuters, al doilea cel mai de încredere și urmărit post de televiziune din România, dar și primul post de știri din acest clasament. Astfel, 44% dintre telespectatori aleg săptămânal platforma TV a Digi24.

Platforma Online este de asemenea, în topul celor mai urmărite surse de informaţie, ocupând poziția a treia, cu 30% dintre utilizatori care se informează de pe site-ul sau aplicația digi24.ro.

Raportul se bazează pe o cercetare realizată în 40 de ţări şi la care au participat peste 80.000 de consumatori de ştiri. În România, sondajul a fost făcut în perioada ianuarie-februarie 2020, pe un eșantion de 2.017 persoane, cu o distribuție mai mult urbană, având o marjă de eroare +/-2,18%.

            „Digital News Report de la Reuters Institute, din acest an confirmă un trend general către o lume a știrilor mai digitalizată, dominată de platforme, având în centru dispozitivele mobile; în plus, există dovezi că unii editori de materiale deosebite, premium, se bucură de o creștere a abonamentelor. (…)

Încrederea în mass-media crește timid în 2020, față de 2019, România fiind pe locul 19, din 40 de piețe de media, cu 38 la sută din audiențele digitale care declară că au încredere în presă, în general. Digital News Report demonstrează că încrederea în presă este influențată de evoluțiile sociale și de gradul de divizare al unei societăți, iar în România, anul 2019, în comparație cu alte țări, a fost un an fără evenimente politice, economice sau sociale deosebite…, se mai arată în secţiunea pentru România a raportului.

Comentarii

Continue Reading

Business

Comerțul nu este afectat de coronavirus – magazinele de bricolaj online au un avantaj

Avatar

Published

on

Într-o perioadă de criză unii nu se pot gândi decât la necesitățile de întreținere. Totuși cine stă la casă, are gospodărie în întreținere mai ales în perioada în care primește recomandare de a sta cât mai mult timp acasă, își caută preocupare. Așa se face că, pe lângă magazinele alimentare sau farmacii, magazinele de bricolaj sunt în continuare în atenția publicului.

Desigur, în această perioadă în mod special au întâietate variantele online. Bricolaj Market este un exemplu în acest sens.

Activitatea restrânsă îndreaptă atenția către întreținerea spațiului personal

Pe măsură ce se impun reguli mai stricte în decursul perioadei de pandemie, oamenii își îndreaptă mai mult atenția spre timpul petrecut acasă. Aici sunt încă multe de făcut și suprapunându-se cu perioada de primăvară, întreținerea spațiilor verzi sau mici reparații ii vor ține ocupați pe mulți.

Sunt căutate în mod special echipamentele pentru grădină, pentru tăiat iarbă, tuns gazon, dar și tipuri diverse de aparat de sudura, printre altele. Sunt preferate variantele de echipamente de performanță, însă din clasa celor hobby. Prețurile sunt mai rentabile și se disting printr-o capacitate suficient de mare pentru a face față cerințelor gospodărești. Au, din fericire, varietatea necesară dintre care cei interesați pot alege.

Atenție la acest capitol! Bugetul clienților se va îndrepta strict către produsele necesare numaidecât în gospodărie. Pentru a fi o investiție rentabilă este recomandată consilierea. Spre exemplu un inverter de sudură ales poate fi mai scump ca achiziție, însă pe termen lung, la folosire, are capacitate mare cu un consum redus de energie electrică. Pentru utilizatorul casnic va conta de asemenea să fie un echipament compact, ușor de manevrat și de mutat.

Mulți trec munca în online și au de câștigat

Pentru un magazin precum Bricolaj Market activitatea extinsă și în mediul online nu este ceva nou. Acum însă mai mult ca oricând publicul adoptă această variantă ca fiind mai sigură. Ce trebuie să știe publicul este că eshop-urile sunt pregătite să facă față cerințelor. Astfel, ca și până acum, poate fi solicitată asistența tehnică, la preluarea comenzii, consiliere profesională în cazul în care clientul nu distinge opțiunea perfectă pentru nevoile sale.

Produsele cumpărate din magazinele online beneficiază desigur de garanție, așa cum o  oferă producătorul.  La unele tipuri de produse variază, la altele este aceeași pentru toată gama – aparatele de sudură au garanții de până la 2 ani spre exemplu.

De asemenea, comanda poate fi făcută simplu și rapid, fără a fi neapărat necesară înregistrarea unui cont. Și din acest punct de vedere clienții sunt îndrumați astfel încât să bifeze toți pașii în timp scurt.

Stocuri există, curieratul însă funcționează foarte bine, iar pentru grija publicului trebuie menționat că această metodă de cumpărare implică mai puțin contact față în față, limitând așadar riscurile, în contextul pandemiei actuale.

Notă!

Produsele care vin din țări europene unde sunt înregistrate cazuri de coronavirus nu reprezintă un pericol. Multe dintre acestea sunt stocuri pe care retailerii le dețineau și înainte de declanșarea epidemiei. Nu prezintă risc, iar comercianții își asumă toate normele de igienă și dezinfectare.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0