Connect with us

Business

7 motive pentru a cumpara o locuinta pe timp de iarna

Redactia Radar de Media

Published

on

Vorbele pline de intelepciunea imobiliara ne spun ca primavara si vara sunt anotimpurile cele mai potrivite pentru vanatoarea de locuinte si mutatul in casa noua.

Sunt mai multe sanse ca oamenii sa iasa si sa faca cumparaturi de orice fel cand vremea este frumoasa si de aceea este la fel si cand vine vorba despre apartamente de vanzare Constanta sau o casa intr-un cartier rezidential. Primavara tarzie si vara tarzie sunt perioadele cele mai placute ale anului, iar vanzatorii stiu ca locuintele scoase la vanzare arata mai bine atunci cand totul nu este acoperit de zapada sau, mai rau, de zapada topita amestecata cu noroi. Cu toate acestea, exista cateva motive foarte logice si convingatoare pentru a incerca sa cumparati o locuinta si a va muta exact in timpul iernii, cand totul pare nefavorabil.

Dupa cum stim, mutatul si afacerile imobiliare merg adesea mana in mana si, desi am dori sa hotaram exact cand sa ne mutam si cand sa cumparam o casa, de multe ori alte circumstante pot aparea si ne obliga sa vindem, sa cumparam si sa ne mutam – indiferent de perioada din an in care ne aflam. Dar sa fiti nevoiti sa cumparati o casa in timpul iernii nu este cel mai rau lucru care vi se poate intampla. De fapt, iata cateva avantaje care arata cum ati putea beneficia de timpul iernii cand porniti in cautarea unui nou camin,

  1. Iarna sunt mai putini cumparatori cu care sa intrati in competitie

Cel mai evident plus de a cumpara si a va muta in timpul iernii este exact pentru ca intelepciunea imobiliara spune ca cel mai bine e sa te muti primavara si vara. Ca urmare a acestei recomandari imobiliare populare, vor fi mai putini cumparatori in competitie in lunile de iarna. Este o economie simpla – cererea scazuta va functiona in favoarea ta. Asadar, pentru investitorul care doreste sa gaseasca o afacere buna pe piata locuintelor, iarna poate fi cea mai potrivita perioada.

  1. Oferte mai putine, dar si o concurenta mai mica

Pe majoritatea pietelor, iarna inseamna de obicei un inventar mai mic, cu mai putine case de vanzare pe piata. Desi acest lucru este adesea valabil, este posibil sa gasiti spatiul potrivit si, cu mai putine persoane care sunt in cautarea unei proprietati asemanatoare, veti avea mai putin concurenta.

  1. Preturi mai mici

Cand exista mai putini cumparatori pe piata, oferta poate depasi cererea. In mod obisnuit, rezulta ca preturile pot fi usor mai mici decat in perioada calda sau de varf in afacerile imobiliare.

  1. Vanzatori mult mai motivati

Toata activitatea scazuta din timpul iernii va avea ca rezultat faptul ca vanzatorii sa fie mult mai motivati sa vanda. Agentii imobiliari stiu ca lunile lente ale iernii sunt atunci cand cei care vand, dezvoltatori sau proprietari, sunt un pic mai dispusi sa negocieze, fie ca este vorba despre pretul de vanzare, costurile de inchidere, data de preluare sau chiar conditiile de vanzare, mai ales daca exista si electrocasnice si articole de mobilier care sunt incluse in vanzarea apartamentului sau a casei. Si acestea sunt motivele principale pentru care multi agenti imobiliari le recomanda clientilor sa intarzie sa isi listeze proprietatile la vanzare pana cel putin in primavara. Iarna nu este o perioada grozava pentru vanzari, in general, dar poate fi grozava pentru cumparatori.

  1. Motivele personale ale vanzatorului

In plus, exista o serie de motive adiacente atunci cand vanzatorii sunt obligati sa vanda imobile si pe timpul iernii. Poate ca o oferta de munca in alta localitate a dictat o mutare in timp de iarna sau vanzatorul poate avea probleme personale care ii dicteaza actiunile – probleme financiare, divort, etc. Din nou, acest lucru poate functiona in avantajul cumparatorului, deoarece vanzatorul va fi foarte motivat sa vanda cat mai repede.

  1. Mai putine oferte multiple

Un alt motiv ca iarna poate fi o perioada de asa natura incat sa ii favorizeze pe cumparatori este faptul ca in imobiliare un numar mai mic de cumparatori care se afla in competitie pentru case inseamna ca sansele de a exista mai multe oferte pe o singura proprietate sunt cu mult reduse. Acest lucru se traduce din nou in avantaje pentru cumparatorii care au parte de vanzatori mai deschisi la negocierea de preturi.

  1. Agenti imobiliari mult mai motivati

Activitatea scazuta in lunile de iarna inseamna, de asemenea, ca veti avea atentia nedivizata a agentului imobiliar, iar el sau ea va lucra mai mult pentru dumneavoastra. Aceste luni slabe ca volum, cu un numar redus de vanzari, ii forteaza pe agentii imobiliari sa incerce sa negocieze o vanzare cat pot de mult.

Citeste si despre „5 criterii pentru alegerea unei centrale pe lemne”.

Foto: PR

Comentarii

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Studiu

Digi24 este în topul celor mai de încredere branduri conform Institutului Reuters

Avatar

Published

on

            Digi24 se menține pentru al patrulea an consecutiv, în topul celor mai de încredere branduri, conform Digital News Report realizat de Institutul Reuters. În plus, Digi24.ro se situează printre cele mai urmărite și credibile surse de informare din online.

 

Conform raportului Digital News Report, lansat de Institutul Reuters şi Universitatea Oxford, 71% dintre respondenți consideră că Digi24 reprezintă un brand media de încredere și rămâne, pentru al patrulea an consecutiv, în topul celor mai urmărite instituții de presă din țară.

Postul de știri Digi24 se menține în topul realizat de Institutul Reuters, al doilea cel mai de încredere și urmărit post de televiziune din România, dar și primul post de știri din acest clasament. Astfel, 44% dintre telespectatori aleg săptămânal platforma TV a Digi24.

Platforma Online este de asemenea, în topul celor mai urmărite surse de informaţie, ocupând poziția a treia, cu 30% dintre utilizatori care se informează de pe site-ul sau aplicația digi24.ro.

Raportul se bazează pe o cercetare realizată în 40 de ţări şi la care au participat peste 80.000 de consumatori de ştiri. În România, sondajul a fost făcut în perioada ianuarie-februarie 2020, pe un eșantion de 2.017 persoane, cu o distribuție mai mult urbană, având o marjă de eroare +/-2,18%.

            „Digital News Report de la Reuters Institute, din acest an confirmă un trend general către o lume a știrilor mai digitalizată, dominată de platforme, având în centru dispozitivele mobile; în plus, există dovezi că unii editori de materiale deosebite, premium, se bucură de o creștere a abonamentelor. (…)

Încrederea în mass-media crește timid în 2020, față de 2019, România fiind pe locul 19, din 40 de piețe de media, cu 38 la sută din audiențele digitale care declară că au încredere în presă, în general. Digital News Report demonstrează că încrederea în presă este influențată de evoluțiile sociale și de gradul de divizare al unei societăți, iar în România, anul 2019, în comparație cu alte țări, a fost un an fără evenimente politice, economice sau sociale deosebite…, se mai arată în secţiunea pentru România a raportului.

Comentarii

Continue Reading

Business

Comerțul nu este afectat de coronavirus – magazinele de bricolaj online au un avantaj

Avatar

Published

on

Într-o perioadă de criză unii nu se pot gândi decât la necesitățile de întreținere. Totuși cine stă la casă, are gospodărie în întreținere mai ales în perioada în care primește recomandare de a sta cât mai mult timp acasă, își caută preocupare. Așa se face că, pe lângă magazinele alimentare sau farmacii, magazinele de bricolaj sunt în continuare în atenția publicului.

Desigur, în această perioadă în mod special au întâietate variantele online. Bricolaj Market este un exemplu în acest sens.

Activitatea restrânsă îndreaptă atenția către întreținerea spațiului personal

Pe măsură ce se impun reguli mai stricte în decursul perioadei de pandemie, oamenii își îndreaptă mai mult atenția spre timpul petrecut acasă. Aici sunt încă multe de făcut și suprapunându-se cu perioada de primăvară, întreținerea spațiilor verzi sau mici reparații ii vor ține ocupați pe mulți.

Sunt căutate în mod special echipamentele pentru grădină, pentru tăiat iarbă, tuns gazon, dar și tipuri diverse de aparat de sudura, printre altele. Sunt preferate variantele de echipamente de performanță, însă din clasa celor hobby. Prețurile sunt mai rentabile și se disting printr-o capacitate suficient de mare pentru a face față cerințelor gospodărești. Au, din fericire, varietatea necesară dintre care cei interesați pot alege.

Atenție la acest capitol! Bugetul clienților se va îndrepta strict către produsele necesare numaidecât în gospodărie. Pentru a fi o investiție rentabilă este recomandată consilierea. Spre exemplu un inverter de sudură ales poate fi mai scump ca achiziție, însă pe termen lung, la folosire, are capacitate mare cu un consum redus de energie electrică. Pentru utilizatorul casnic va conta de asemenea să fie un echipament compact, ușor de manevrat și de mutat.

Mulți trec munca în online și au de câștigat

Pentru un magazin precum Bricolaj Market activitatea extinsă și în mediul online nu este ceva nou. Acum însă mai mult ca oricând publicul adoptă această variantă ca fiind mai sigură. Ce trebuie să știe publicul este că eshop-urile sunt pregătite să facă față cerințelor. Astfel, ca și până acum, poate fi solicitată asistența tehnică, la preluarea comenzii, consiliere profesională în cazul în care clientul nu distinge opțiunea perfectă pentru nevoile sale.

Produsele cumpărate din magazinele online beneficiază desigur de garanție, așa cum o  oferă producătorul.  La unele tipuri de produse variază, la altele este aceeași pentru toată gama – aparatele de sudură au garanții de până la 2 ani spre exemplu.

De asemenea, comanda poate fi făcută simplu și rapid, fără a fi neapărat necesară înregistrarea unui cont. Și din acest punct de vedere clienții sunt îndrumați astfel încât să bifeze toți pașii în timp scurt.

Stocuri există, curieratul însă funcționează foarte bine, iar pentru grija publicului trebuie menționat că această metodă de cumpărare implică mai puțin contact față în față, limitând așadar riscurile, în contextul pandemiei actuale.

Notă!

Produsele care vin din țări europene unde sunt înregistrate cazuri de coronavirus nu reprezintă un pericol. Multe dintre acestea sunt stocuri pe care retailerii le dețineau și înainte de declanșarea epidemiei. Nu prezintă risc, iar comercianții își asumă toate normele de igienă și dezinfectare.

Comentarii

Continue Reading

Business

Pentru transport profesional chemaţi un specialist – cum sunt onorate astfel de cereri

Avatar

Published

on

transport marfa si mobila

Pentru orice serviciu există un nivel al amatorului și unul al profesionistului. Înțelegem pe deplin că așa cum mergem la specialist pentru orice problemă, atunci când vine vorba de nevoia ce ține de relocare, transport marfă sau alte bunuri vorbim despre recomandarea de a apela la firme specializate.

Serviciile pe această nișă s-au dezvoltat simțitor de mult în ultima vreme, ca drept dovadă a dezvoltării pe sectoare diverse. Deschiderea unui nou sediu, mutarea unei firme sau chiar mutarea în casă nouă sunt cazuri care impun necesitatea unui transport special.

Firmă cu experiență, care poate asigura transportul

Dacă vă întrebați ce poate merge rău atunci când alegeți pe oricine deține o mașină mai încăpătoare, să transporte anumite bunuri să ne gândim la scenarii: marfă sau bunuri deteriorate atunci când ajung la destinație, costuri mai mari, întrucât vor fi necesare mai multe rute, repetate tur-retur. Așadar, dacă punem în balanță practic nu merită.

Există firme de transport marfa ce pot onora comenzi în ceea ce privește necesitatea de a muta mobilă, bunuri de mare volum sau de a ajuta la relocarea unei societăți, cu tot ce înseamnă mutarea echipamentelor. O astfel de colaborare are la bază un contract, astfel că timpul în care se va desfășura întreaga operațiune este cel stabilit conform termenilor din contract.

Avantajele de a lucra cu o firma serioasă de transport marfă

Siguranță – o firmă de transport marfă și mobilă în București precum sunt serviciile pe care le regăsim la www.transport-marfa-mobila.ro poate asigura transportul. Astfel, la destinație nu există surprize, deteriorări.

Eficienţă și promptitudine – practic publicul își asigură un timp optimizat în care realizează mutările necesare.

Costuri rentabile – dacă ne gândim la soluții alternative, sunt necesare autovehicule încăpătoare și șoferi, există și factorul de efort fizic, așadar per total costurile sunt mai avantajoase atunci când alegerea este cea a unei firme care să realizeze transportul necesar. Vorbim spre exemplu inclusiv de șoferi cu experiență care vor contribui la efectuarea unui transport eficient.

Când apelăm la astfel de servicii

În principiu tot ce înseamnă o mutare complexă, cu bunuri de mare volum va impune nevoia de autovehicule mari pentru a fi transportate. Există însă tot felul de cazuri. Cei de la transport-marfă-mobilă.ro spre exemplu se adresează publicului bucureștean, indiferent de sector. Echipa este mereu pregătită pentru a răspunde solicitărilor privind transportul intern sau internațional. Pot fi soluția ideală pentru a transporta marfă, mobilă, electrocasnice și nu numai.

Serviciile profesionale de transport vor include și încărcarea, descărcarea, manipularea bunurilor. În plus, pentru rutele mai lungi, la transport internațional spre exemplu, sunt doi șoferi ce se vor asigura că transportul este efectuat în timp util, fără a compromite condițiile optime, inclusiv timpul de odihnă.

În ceea ce privește costurile lucrurile sunt relative și variază de la caz la caz. În mod cert însă, avantajele primează astfel pentru că sunt servicii rentabile. Detalii în acest sens pot fi solicitate și din cadrul paginii online mai sus menționată.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0