Connect with us

ENTERTAINMENT

7EVEN lansează „Nopți Albe”

Published

on

Foto credit: Cat Music

După ce au colaborat cu GIM pentru „Vino Doamne!”, un remake al statement-ului muzical semnat de Valeriu Sterian, ce reflectă realitățile sociale de zi cu zi, 7EVEN lansează „Nopți Albe”, un single ce surprinde prin muzică și versuri iubirea văzută prin ochii unui adolescent ce se lasă învăluit de acest sentiment unic.

„Lasă-mă să-ți fiu aproape/ Să mă hrănesc cu atingeri și șoapte/Lumea din jur dispare/În brațele tale respir” sunt versurile prin care cele șapte fete cântă despre dragoste și acel amalgam de trăiri pe care îl poți simți atunci când cel iubit este lângă tine.

Stephany, Elisa, Sonya, Paula, Briana, Marra și Ingrid sunt cele șapte fete ce formează 7EVEN, o trupă ce definește noua generație de talente.

Cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, fetele au găsit rețeta succesului în această formulă, iar pasiunea comună a fost muzica. Cele șapte fete ce astăzi dau viață trupei 7EVEN adoră muzica de când erau doar niște copii și tot de atunci au început să participe la diferite concursuri, dar și emisiuni TV. La finalul anului 2021, 7EVEN a lansat „Două priviri”, primul single din carieră, produs și compus de către Costi, după care a urmat „Vino Domane!” alături de GIM.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending