Connect with us
 

 

Primii 16 concurenți din edițiile live au urcat aseară pe scena celei mai bune competiții a vocilor, dar numai opt dintre ei au reușit să impresioneze telespectatorii și pe cei patru antrenori și merg mai departe spre trofeul Vocea României!

Primul show live al acestui sezon a adus aseară momente memorabile, voci incredibile, foarte multă distracție și un invitat special, Antonia, care a cântat cea mai nouă melodie a sa, Dream about my face. V reporter-ul, Oana Tache, a fost alături de concurenți în camera magenta și le-a transmis celor de acasă emoțiile din culise, iar Pavel Bartoș, gazda emisiunii, a fost plin de energie și a asigurat voia bună timp de patru ore.

CE AUDIENTA A INREGISTRAT SHOW-UL?

Pe întreaga durată de difuzare, 20:29 – 01:13, la nivel național, peste 1.1 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 20:58, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2.1 milioane de români.

Prima ediție live a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 8.9 puncte de rating și 25.9% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 5 puncte de rating și 14.6% share.

Sursa cifre: Kantar Media

ANTONIA VOCEA ROMANIEI

ANTONIA
VOCEA ROMANIEI

Spectacol desăvârșit, voci senzaționale și opt concurenți care merg mai departe!

Momente incredibile au fost prezentate aseară pe scena Vocea României, iar concurenții au luptat cu toate armele pentru un loc în etapa următoare a competiției, fiind susținuți de fiecare dată de trupa PRO Dance, band-ul emisiunii, dar și de scenografie și elemente grafice speciale.

#echipasmiley a fost prima echipă prezentată aseară pe scena vocilor, iar Tibi Ibitoye a fost cel care a spart gheața. Concurentul a cântat o piesă statement, Freedom, și a reușit să impresioneze încă o dată cu calitățile sale vocale. Nici Larisa Ciortan nu a fost mai prejos. Ea a interpretat perfect melodia Nothing else matters și a demonstrat că a evoluat și că are un timbru vocal special. Un moment deosebit a fost creat de Ruxandra Anania, care a cântat o melodie dificilă, You know I’m no good, și a impresionat. Ultimul concurent din echipa Smiley care a urcat aseară pe scenă a fost Sergiu Ferat.

Larisa Ciortan

Larisa Ciortan

El și antrenorul său au ales melodia I believe I can fly pentru această etapă a competiției, care s-a dovedit a fi o alegere bună, interpretarea lui Sergiu fiind una extrem de clară și curată. „Mă bucur foarte tare că am deschis primul show live, ați făcut o treabă foarte bună! Voi ați făcut o treabă senzațională, ați oferit un spectacol de care toată lumea s-a bucurat.”, a spus Smiley despre prestațiile concurenților săi.

Votul publicului a trimis-o aseară mai departe spre trofeul Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro pe Larisa Ciortan, iar Smiley, chiar dacă a avut de făcut o alegere extrem de grea, a decis: “Voi merge mai departe cu Tobi!”.

#echipatudor a urcat pe scenă încrezătoare, plină de energie și pregătită de luptă. Roxana Morar a cântat plină de nerv și susținere melodia Best of you și a arătat că a muncit mult pentru acest moment. Chiar dacă nu a fost cea mai bună zi pentru Armand Murzea, iar părerile au fost împărțite în ceea ce privește momentul său, Armand a interpretat piesa Just a perfect day și a primit laude din partea lui Tudor.

Sabrina Stroe a ridicat sala în picioare când a cântat melodia Rehab și a reușit să obțină aplauze din partea tuturor, impresionând cu vocea sa puternică. Cristina Lupu a interpretat o melodie sensibilă, plină de emoție, Nothing compares to you, și a încântat atât cu timbrul ei deosebit, cât și cu apariția sa. Tudor a fost mândru de concurenții săi și a spus: “Vă mulțumesc, vă mulțumesc, vă mulțumesc, vă mulțumesc!”.

Sabrina Stroe

Sabrina Stroe

Cele mai multe voturi din partea telespectatorilor au mers către Cristina Lupu, care rămâne în echipa Tudor alături de Sabrina Stroe.

Cristina Lupu

Cristina Lupu

[nextpage title=”DETALII PE URMATOAREA PAGINA”]

#echipaloredana a început primul show live cu o voce puternică, plină de personalitate. Gabriela Amzaru a cântat o melodie care i s-a potrivit perfect, Paris (Oh la la) și a reușit să creeze un moment plin de energie și vibrație. Seara a continuat cu emoție, adusă pe scenă și redată perfect de Antonio Fabrizi, care a interpretat plin de pasiune piesa Eternitate, reușind să ridice sala în picioare

Salvată de Loredana în etapa duelurilor, Florentina Ciună a cântat melodia I’m telling you I’m not going și a demonstrat că decizia antrenoarei a fost una inspirată. Piesa Black Velvet a răsunat aseară pe scena vocilor, iar Alexandra Mitroi a făcut-o pe Loredana mândră de ea și de momentul prezentat pe scenă. Loredana a trăit aseară fiecare moment alături de concurenții ei, iar în final a spus: “Este foarte greu pentru mine. Sunt voci excepționale, care au reușit să-mi demonstreze de pe o zi pe alta că au evoluat. Sunt mândră că sunteți alături de mine și veți fi mereu alături de mine, indiferent de ce se va întâmpla în seara asta. Vă mulțumesc din suflet!”.

Florentina Ciuna

Florentina Ciuna

Publicul și-a votat și de data aceasta favoritul, iar Antonio Fabrizi a primit cele mai multe voturi. “Orice plecare e un pas înainte și nu se termină aici. În această seară voi merge mai departe cu Florentina.”, ales de Loredana după momente bune de gândire.

Antonio Fabrizi

Antonio Fabrizi

#echipamoga a adus aseară momente care au pus în evidență vocile concurenților. Delia Pitu, salvată de Moga în etapa confruntărilor, a cântat piesa Somebody I used to know și i-a demonstrat antrenorului că decizia de a o păstra în competiție a fost una bună. Vocea lui Elvis Silitră s-a făcut remarcată aseară cu ajutorul melodiei I can’t feel my face, aleasă perfect pentru concurent. Și tehnica vocală a Irinei Pelin în momentul în care a interpretat hit-ul Hello a fost apreciată și aplaudată îndelung. Ștefan Tănase a încheiat primul show live pe ritmul melodiei Mirrors, pe care a cântat-o corect, fiind lăudat de antrenorul său. “Eu sunt bucuros că ați fost la înălțime și ați avut atâta energie!”, le-a spus Moga concurenților săi.

Chiar dacă toate cele patru momente ale echipei Moga au fost foarte bune, numai doi concurenți merg în etapa următoare. Votul publicului a decis că Delia Pitu este cu un pas mai aproape de finala competiției, iar Marius a hotărât că: “Voi alege să merg mai departe către Vocea României cu Irina Pelin!”.

Delia Pitu

Delia Pitu

Prima ediție live a noului sezon Vocea României a reprezentat un adevărat spectacol de muzică,  dans, coregrafie, lumini și efecte speciale, iar momentele concurenților au fost apreciate atât de antrenori, cât și de telespectatori, care au decis cine continuă competiția. În urma voturilor publicului și deciziilor antrenorilor, Tobi Ibitoye, Larisa Ciortan, Sabrina Stroe, Cristina Lupu, Antonio Fabrizi, Florentina Ciună, Delia Pitu și Irina Pelin sunt cei opt concurenți care merg mai departe.

Show-urile live continuă cu o ediție specială, care va avea loc marți, 1 decembrie, de la ora 20:30, și va aduce surprize de proporții și multă bucurie.

Pentru experiența completă Vocea României, descărcați aplicația PRO TV, gratuit, din App Store și Google Play. Utilizatorii le pot da calificative concurenților pe întreaga durată a show-ului, iar rezultatele sunt afișate în timp real pe ecran. Aceștia vor acumula astfel puncte în aplicație pentru a câștiga marele premiu, un super smartphone.

Pavel Bartos

Pavel Bartos

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Analize

Bella Santiago câştigă finala celui de-al optulea sezon “X Factor”! Vezi cine a câştigat bătălia audiențelor!

Published

on

 

Duminică, 23 decembrie, gala live a finalei “X Factor” de la Antena 1 s-a clasat pe locul doi în audiențe, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Total>>Total
Units>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
FILM – Albă ca zăpada şi războinicul vânătoriiPro TV19:5722:261685805443
X-FACTOR (VIII)Antena 119:5924:24947598259
FILM – Hoţul de cărţiPro TV22:2625:02844414255
OCHII DIN UMBRA (redifuzare)Kanal D21:5623:5246514662
FILM – Pilot înnăscutKanal D19:5621:5538014066
PRO TV a fost lider de audiență în toate targeturile analizate cu filmele „Albă ca zăpada şi războinicul vânătorii” şi „Hoţul de cărţi”. Pe locul trei  în target comercial s-a aflat Kanal D care a difuzat filmul „Pilot înnăscut” şi redifuzarea emisiunii „Ochi din umbră”.
Finala “X Factor” a fost urmărită în medie pe minut de aproape un milion (947.000) de telespectatori. Minutul de aur al Antenei, atins la 21:16, a adunat în faţa micilor ecrane 1.299.000 de români.

PUBLICUL NAŢIONAL

Target>>National All
Interval>>19:59-24:24
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV18.27.61351.0
Antena 112.85.4948.9
Romania TV6.12.6456.1
Antena 35.42.3403.5
Kanal D5.32.2390.7

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>19:59-24:24
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV17.26.8650.7
Antena 115.86.2598.3
Antena 36.82.7258.8
Romania TV6.22.5236.3
TVR 14.81.9183.2

PUBLICUL COMERCIAL 

Target>>18-49 Urban
Interval>>19:59-24:24
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV26.78.6369.8
Antena 118.86.0259.7
Kanal D4.31.459.2
Prima TV3.91.354.3
Antena 32.90.940.0

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni sau interval orar de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

„ULTIMUL TRIB: Madagascar” de la Antena 1, pe locul trei în audiențe! Vezi aici clasamentul serii.

Published

on

Sursa foto: Antena 1
 

Joi, 27 septembrie, Antena 1 a difuzat cea de-a patra ediție a show-ului „ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR” cu rezultate slabe, obținând locul secund în target comercial și locul trei național și urban.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
LAS FIERBINTIPro TV20:2821:241961952459
EXATLON ROMANIAKanal D20:0123:121044397137
TRIPLUSECPro TV21:2422:21882465242
ULTIMUL TRIB: MADAGASCARAntena 119:5823:09586314175
Film: AUTOBUZUL 657Pro TV22:2124:11559271179
Fotbal: ALBA IULIA – FCSBDigiSport121:3123:21373246113
Evoluția primelor ediții ale show-ului concurs „ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR” se află într-un trend descrescător și sub media obișnuită a stației:
Targets>>NationalUrban18-49 Urban
TitleDateShareRtg%Rtg(000)ShareRtg%Rtg(000)ShareRtg%Rtg(000)
Total8.83.46128.93.533613.24.1182
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR13-Sep10.74.072110.04.038414.54.5198
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR20-Sep9.33.56359.93.735615.34.4196
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR21-Sep7.73.05317.83.029211.63.6160
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR27-Sep7.73.15648.13.331411.84.0175

PRO TV s-a clasat pe primul loc în toate targeturile analizate în intervalul 19:58-23:09 cu marele succes  „Las Fierbinți” urmat de noul sit-com local ”Triplusec”. Kanal D s-a clasat pe locul doi național și urban cu  „EXATLON ROMANIA”. Topul audiențelor în target comercial este completat de DigiSport 1 care a difiuzat meciul de fotbal din Cupa României „Unirea Alba Iulia – FCSB” și National TV cu serialul indian „Uttaran” și filmul  „Un șerif extraterestru”.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul „Ultimul trib: Madagascar” (19:58-23:09), joi 27 septembrie.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>19:58-23:09
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV17.57.51340.9
Kanal D13.75.81046.4
Antena 17.73.3586.2
Romania TV4.92.1378.1
National TV4.92.1375.4


PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>19:58-23:09
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV17.16.9667.7
Kanal D10.24.1398.1
Antena 18.13.3314.0
National TV5.32.1205.7
Romania TV4.31.7165.8


PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>19:58-23:09
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV22.67.6334.0
Antena 111.84.0174.8
Kanal D9.33.1137.6
DigiSport 15.21.776.0
National TV4.41.564.7

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

Spectacolul “România Centenar” încheie Festivalul Internațional Cerbul de Aur cu audiențe de top! Vezi aici audiențele serii.

Published

on

Iuliana Tudor Sursa foto: TVR
 

Duminică, 2 septembrie, spectacolul “România Centenar” a încheiat  Festivalului internațional „Cerbul de Aur” continuând seria audiențelor bune, plasând TVR1 pe locul trei în targetul național. Seara a fost foarte disputată între televiziunile comerciale ca de obicei într-o zi de duminică cu filme blockbuster pe Pro TV, în paralel cu producții spectaculoase precum Exatlon Romania” pe Kanal D sau „X Factor” de pe Antena 1.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
EXATLON ROMANIAKanal D19:4823:141079427161
Film: DEZASTRUL DIN SAN ANDREASPro TV19:5922:161056612391
X-FACTORAntena 120:0022:48702387176
FESTIVALUL INTERNATIONAL CERBUL DE AURTVR 120:3024:0863033667
Film: 3 ZILE DE COSMARPro TV22:1624:51596336214
OCHII DIN UMBRAKanal D23:1425:04580276108
Film: RECUPERATORIIAntena 122:4825:0324915398

Pro TV a fost lider de piață în urban și comercial cu filmul de actiune „DEZASTRUL DIN SAN ANDREAS” urmat de „3 ZILE DE COSMAR”. Kanal D s-a clasat pe primul loc in target național cu „Exatlon Romania”Antena 1 a obținut locul secund din intervalul 20:30-23:52 în target comercial cu talent show-ul  „X Factor”. TVR1 și-a adjudecat locul trei cu ultima seară festivă a Festivalului internațional „Cerbul de Aur”. Topul audiențelor în target comercial este completat de Digisport 1 cu meciul de fotbal din LIGA I „FCSB – FC Botosani”.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul „Cerbul de Aur” (20:30-24:08), duminică 2 septembrie.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:30-24:08
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D15.55.81034.7
Pro TV13.45.0891.8
TVR 19.13.4608.4
Antena 18.63.2570.6
Romania TV6.42.4427.3

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:30-24:08
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV13.95.2500.0
Kanal D11.54.3414.3
Antena 18.93.4322.4
TVR 18.93.4322.3
DigiSport 16.72.5240.7

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:30-24:08
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV22.77.3322.0
Antena 111.43.7162.0
Kanal D11.23.6159.4
DigiSport 17.92.5112.3
TVR 14.51.564.3

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending