Connect with us

A-Z NEWS

8 iulie. Aniversare SOPHIA BUSH, actrița împlinește 32 de ani

Published

on

Sophia Anna Bush s-a născut la 8 iulie 1982, în Pasadena, Los Angeles County, California.

Parintii ei, Charles William Bush si Maureen Bush, un fotograf celebru si managerul unui studio de fotografie, respectiv, au trimis-o pe Sophia sa invete la Westridge, un liceu de fete din Pasadena.

Dupa ce a absolvit în primăvara anului 2000, ea a devenit regina paradei „Tournament of Roses”. Sophia s-a înscris apoi la Universitatea din California de Sud, unde a devenit membru al fratiei Kappa Kappa Gamma din campus.

Sophia Bush a primit primul loc de muncă in actorie în 2002, jucând rolul lui Sally din „National Lampoon’s Van Wilder”, in care joaca, de asemenea, Tara Reid si Ryan Reynolds. Ea a continuat scoala la USC şi si-a urmat intrarea în lumea cinematografiei cu filmul „Point of Origin” (2002).

După apariţia in februarie 2003 in serialul de televiziune „Sabrina Teenage Witch” şi un alt rol de film în „Learning Curves” în acelaşi an, Sophia Bush a jucat rolul pentru care este cea mai recunoscuta in ziua de azi.

Sophia Bush aproape ca si-a asigurat rolul lui Kate Brewster, personajul principal, în „Terminator 3: Rise of the Machines” in 2003, dar a fost înlocuita cu Claire Danes, în cele din urmă. Directorul a spus ca Sophia nu a fost destul de matura pentru a juca acest rol.

La deschiderea sezonului pentru seria F/X , „Nip/Tuck” din 2003, Sophia a jucat-o pe Ridley, iubita lui Matt.

În septembrie 2003, Sophia Bush a început sa joace in noul ei rol pe termen lung in drama adolescentina „One Tree Hill”, jucand personajul lui Brooke Davis. După ce si-a asigurat postul in show, Sophia paraseste USC, dar rămâne o absolventă a fratiei sale.

Pe platoul de filmare a filmului „One Tree Hill”, Sophia l-a întâlnit pe colegul si actorul Chad Michael Murray. Nu cu mult timp dupa aceea a început o relaţie între cei doi. La data de 16 aprilie 2005, Sofia şi Ciad s-au căsătorit.

În primele luni de căsătorie, Sophia Bush a continuat să lucreze în cinematografie (în afara de munca ei de echilibru in serialul de televiziune) si a jucat in „Supercross” (2005), drama de mare de acţiune cu privire la curse motocros într-un turneu in Las Vegas. Ea a fost, de asemenea, nominalizata pentru „Choice TV Actress: Drama” la Teen Choice Awards 2005.

Advertisement

La data de 26 septembrie 2005, cu toate acestea, Sofia şi Ciad si-au anunţat despartirea. Sophia Bush a fost citata spunând, „Aceasta este o situaţie dificilă şi nefericită dar mă bucur ca acest lucru este rezolvat mai devreme decât mai târziu”.

Sophia Bush, s-a afundat în munca ei in urma divortului. În 2006, ea a apărut alături de Jesse Metcalfe, Snow Brittany şi Ashanti în comedia romantica „John Tucker Must Die”, şi a avut, de asemenea, un rol în filmul de groază rămâne „Stay Alive”. În 2007, ea a apărut în remake-ul thriller-ului de acţiune „The Hitcher”.

Sophia Bush a continuat să o joace pe Brooke Davis, rolul din One Tree Hill. La sfârşitul anului 2007, producţia s-a ocupat de „The Narrows”, o ecranizare a romanului lui Tim McLoughlin, „Heart of the Old Country”, în care Sophia Bush joacă un rol principal.

Şi în 2008, Sophia Bush a aparut in Top 99 pe AskMen.com, dovedind că ea încă lucreaza pe drumul ei pe scara celebritatii de la Hollywood.

Filme recente:

  • Partners / Partenerii (2012)
  • Chalet Girl / Fata de la cabană (2011) – Chloe
  • Table for Three / Trei sub un acoperiş (2009) – Mary

sursa: famouswhy.ro; cinemagia.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending