Connect with us

Televiziune

8 Mai. Recomandari TV. Se va califica Romania in finala Eurovision 2014? Suleyman Magnificul trece prin momente tensionate si Alex Puica are parte de alte necazuri, in Alta saptamana nebuna

Avatar

Published

on

Astazi 8 mai, Radar de Media va invita sa vizonati urmatoarele productii TV:

EMISIUNI:

  • 20.30 Next Star, la Antena 1
  • 21.30 Sub semnul intrebarii, la B1 TV
  • 22.00 Eurovision 2014. (Transmisiune de la Copenhaga), la TVR 1

SERIALE:

  • 20.00 Suleyman Magnificul, la Kanal D

Hurrem (Vahide Percin Gordum) pune la cale indeparterea Sultanei Fatma (Meltem Cumbul) din Palatul Imperial si cauta sa afle ce secret ascunde aceasta. Marele vizir Rustem (Ozan Guven) se teme de decizia pe care urmeaza sa o ia Sultanul (Halit Ergenc) in ceea ce priveste incidentul cu ienicerii, stiind ca in spatele acestuia se afla Printul Mustafa (Mehmet Gunsur).

Nurbanu (Merve Boluğur), cadana trimisa de Hurrem pentru a avea grija de Printul Selim (Engin Ozturk), in sangeacul din Manisa, incearca sa rezolve, fara stirea acestuia, reclamatia facuta de sotia barbatului ucis in targ. Nurbanu isi pune viata in pericol, ea neavand voie sa paraseasca seraiul fara voia printului.

Printul Baiazid (Aras Bulut Iynemli) isi doreste ca fratele sau Selim sa plece din Manisa considerand ca nu merita sa fie acolo. El afla despre greselile pe care le face Selim si pleaca la Manisa pentru a-si spiona fratele.

 

  • 20.00 Trasnitii, la Prima TV
  • 20.30 Alta saptamana nebuna, la PRO TV
  • 20.55 Politisti fara frontiere, la AXN

alex puica

FILME:

  • 20.30 Baltagul, la TVH

Nichifor Lipan, oier cunoscut, pleacă la Dorna să cumpere oi şi nu se mai întoarce. Trece prea mult timp, iar soţia lui, Vitoria, începe să se neliniştească.
Convinsă că i s-a întâmplat ceva rău, femeia pleacă împreună cu fiul Gheorghiţă pe urmele dispărutului. Vitoria află că soţul cumpărase în toamnă 300 de oi şi că doi munteni l-au rugat să le vândă o parte şi lor. Cei trei au fost văzuţi plecând împreună.
Mamă şi fiu pornesc pe urmele oierilor, peste munţi şi văi. În momentul în care i se spune că de la un han de munte anume au fost văzuţi doar doi, femeia înţelege că soţul ei a fost omorât. Fără să se destăinuie, Vitoria îşi continuă cercetările. Cu ajutorul câinelui regăsit al stăpânului, ea îşi descoperă soţul într-o râpă, cu ţeasta crăpată de baltag.
Vitoria anunţă autorităţile şi apoi se pregăteşte de înmormântare şi slujbele de pomenire tradiţionale. Femeia are grijă să-i cheme şi pe cei doi munteni identificaţi între timp. Femeia povesteşte ce s-a întâmplat. Bogza – din ce în ce mai nervos – vrea să plece. Câinele mortului îl recunoaşte şi-l atacă, iar Gheorghiţă îl loveşte violent cu baltagul. Înainte să moară, Bogza mărturiseşte crima.

  • 20.30 Centrul de control, la Prima TV

Lumea controlorilor de trafic aerian este o lume închisă, ciudată. Oamenii stau izolaţi, atenţi la monitoarele lor, cu nervii încordaţi pentru că de ei depinde viaţa a mii de călători. Într-o astfel de încordare stau şi controlorii de pe aeroportul Phoenix, într-o seară de Anul Nou, când, pe o vreme foarte rea, cu multe zboruri, un jet 737 riscă să se prăbuşească. Ei cer sprijinul unui fost experimentat controlor, care a renunţat la profesie, după ce a provocat un accident aviatic. Îşi va putea înfrânge teama de a nu mai greşi, pentru a ajuta pe cei aflaţi în aer să ajungă cu bine la sol?

EUROVISION 2014. prima repetitie paula seling si ovi

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending