Connect with us

ALL MEDIA

8 vedete care nu au de ce să fie faimoase

Nu fac nimic demn de laudă, unele nici măcar nu arată bine şi totuşi sunt faimoase nu doar pe plan local, ci în toată lumea. Iată despre ce pseudo-vedete este vorba.

Redactia Radar de Media

Published

on

Nu fac nimic demn de laudă, unele nici măcar nu arată bine şi totuşi sunt faimoase nu doar pe plan local, ci în toată lumea. Iată despre ce pseudo-vedete este vorba.

Kim Kardashian, Kelly Osborne

Sigur nu am fi auzit vreodată de ele dacă nu aveau părinţi celebri, pentru că în afară de faptul că ştiu să se îmbrace nu impresionează cu nimic. De fapt, în cazul lui Kelly Osborne nici măcar hainele nu au fost întotdeauna un atu. Până de curând era cunoscută mai degrabă pentru look-ul ei neglijent şi machiajele ciudate.

Chiar dacă este ceva mai stilată, Kim rămâne tot fata lui tata. Nici ea, nici surorile ei nu ar fi fost faimoase dacă tatăl lor, Robert Kardashian, nu era avocatul care l-a apărat pe jucătorul de fotbal american O.J. Simpson, acuzat de omor.

Paris Hilton, Nicole Richie

Încă două fete de bani gata care au devenit faimoase datorită numelui pe care îl poartă şi nu pentru că ar avea vreun talent sau pentru că ar fi realizat ceva deosebit.

Le-a adus în atenţia tabloidelor stilul de viaţă dezordonat, petrecerile până dimineaţa şi beţiile. Cele două au fost şi prietene până la un moment dat, când s-au certat probabil pe vreo sticlă de tărie. Acum că este mămică şi soţie, Nicole pretinde că s-a cuminţit, în timp ce Paris nici nu se gândeşte la aşa ceva.

Oksana Grigorieva, Amber Rose

Două vedete cunoscute nu datorită numelui, ci datorită relaţiilor pe care le-au avut. Deşi este muziciană – una chiar talentată – cu o facultate de profil absolvită în ţara natală, Rusia, Oksana nu a reuşit să devină cunoscută pe plan mondial decât atunci când a început o relaţie cu Mel Gibson. De la divorţul acestuia şi până la celebritate nu a mai fost decât un pas.

La fel şi în cazul lui Amber Rose care cunoscut celebritatea la braţul lui Kanye West. Chiar dacă s-a despărţit de el, cele câteva apariţii excentrice şi silueta voluptoasă i-au fost de ajuns ca să păstreze vie atenţia presei de scandal.

Kevin Federline, Chaz Bono

Iată şi doi bărbaţi pe lista “piţipoancelor” de import. Doi bărbaţi care nu au vreun talent şi care nici măcar nu arată bine. În afară de faptul că a fost o greşeală de-a lui Britney Spears, Kevin Federline, fostul soţ al prinţesei pop nu a realizat nimic princ are să-şi fi câştigat celebritatea. Şi totuşi, la ani de la zile după divorţ, paparazzi încă îi mai urmăresc fiecare pas.

Cât despre Chaz, fiul lui Cher, acesta nu ar fi ajuns atât de faimos, dacă în trecut nu ar fi fost… fiica lui Cher. Chaz s-a născut Chastity Bono, dar şi.a schimbat numele odată cu sexul.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending