joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăA-Z NEWS9 Ianuarie. Recomandari TV. La "Teo Show" invitatii vor dezvalui telespectatorilor cele...

  9 Ianuarie. Recomandari TV. La „Teo Show” invitatii vor dezvalui telespectatorilor cele mai ascunse secrete

  Astazi, 9 ianuarie RADAR DE MEDIA va recomanda sa vizionati urmatoarele productii TV:

  EMISIUNI:

  • 14.00 Necenzurat, la Antena Stars
  • 16.45 Teo Show, la Kanal D
  • 18.15 Business Club, la Digi 24

  SERIALE:

  • 20.05 NCIS Ancheta militara,la AXN
  • 20.30 Las Fierbinti, la PRO TV
  • 21.15 Cavalerul noptii, la National TV

   

  FILME:

  • 20.30 In numele regelui 2, la Antena 1 (actiune)

  Granger, un fost soldat în forţele speciale este trimis înapoi în timp pentru a înfrânge forţele răului şi pentru a împlini o profeţie străveche. Din toată această experienţă, el învaţă că nu poţi avea încredere în nimeni şi că o singură mişcare greşită nu-l poate costa doar propria viaţă, ci poate afecta viitorul lumii în care trăieşte.

  • 20.30 Negociatorul, la Prima TV (thriller)

  Danny Roman (Samuel Jackson) este un poliţist din Chicago foarte apreciat pentru talentul său de negociator în situaţii de criză. Amestecat, fără să ştie, într-o afacere de corupţie la cele mai înalte nivele din conducerea poliţiei, acest poliţist cinstit se vede nevoit să treacă o vreme de cealaltă parte a baricadei, să încalce legea doar pentru a-şi dovedi nevinovăţia. Ştie că poliţia nu prea stă la discuţii decât când vieţile oamenilor sunt în pericol, aşa că îi ia ostateci pe şeful secţiei de investigaţii interne a poliţiei oraşului, şi pe membrii echipei sale.
  De pe această poziţie, îşi permite să ceară ca toate discuţiile să fie purtate de Chris Sebian (Kevin Spacey), un alt faimos negociator. Cei doi lucrează însă în secţii diferite, şi nu se cunosc, aşa că Danny Roman trebuie, înainte de toate, să îl convingă pe Sebian de adevăr. În ciuda tensiunii şi a presiunilor exercitate de şefii corupţi care se văd ameninţaţi, între cei doi se stabileşte o relaţie de încredere reciprocă.
  Dar, chiar şi în doi, lupta împotriva tuturor nu e deloc uşoară. Cu multă inteligenţă, cei doi reuşesc să dezvăluie delapidarea fondurilor de pensie ale poliţiştilor, dejucând astfel planurile de a-l transforma pe Roman într-un ţap ispăşitor.

  • 21.00 Submarinul, la Cinemax (drama de razboi)

  Unul dintre cele mai autentice filme de război care au fost realizate vreodată.
  Ei sunt germani, asta înseamnă că sunt duşmani… Această este emoţionantă poveste a echipajului unui submarin, urmează o privire asupra Celui De-al Doilea Război Mondial, din perspectiva celorlalţi. Pelicula a primit şase nominalizări din partea Academiei Americane de Film.
  „Submarinul” este un film despre război, despre bărbaţi aflaţi în război. Este povestea unui tânăr, de fapt, a unui băiat, care, însetat de aventură, este sedus de propaganda nazistă şi este ispitit de minunile tehnologiei. El este doar unul dintre cei nerăbdători să intre într-o luptă cu un inamic invizibil. Mulţi dintre ei nu aveau nici un fel de experienţă, dar s-au trezit în faţa ororilor războiului. În Iadul războiului, eroii filmului se află într-un submarin, iar alternativele lor sunt sumbre: rămân nevătămaţi sau vor pieri, deoarece sub ape nu există răniţi. Statisticile indică un adevăr cutremurător: dintre cei peste 40.000 de oameni aflaţi la bordul submarinelor germane în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial, 30.000 nu s-au mai întors.

  Votati AICI pentru Semifinala Premiilor Radar de Media , editia Primavara 2014

  Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

  Laura Cristea

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Laura Cristea
  Laura Cristeahttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente