joi, februarie 29, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWS9 mai. Aniversare CARMEN BRUMĂ, prezentatoarea TV împlinește 38 de ani

  9 mai. Aniversare CARMEN BRUMĂ, prezentatoarea TV împlinește 38 de ani

  Carmen Brumă, născută pe 9 mai 1977, în București, este o prezentatoare de televiziune din România.

  RADAR DE MEDIA îi urează „La mulți ani”!

  A prezentat și editat știri din sport până în octombrie 2012 când a renunțat pentru a se dedica unui format de emisiune propriu, de sănătate, frumusețe și lifestyle, „Ai grijă de tine”. Lucrează la Realitatea Tv din anul 2001 fiind cea mai longevivă junalistă a acestui post de știri.

  A realizat, pe lângă știrile din sport și o serie de emisiuni despre nutriție, sport, stil de viață sănătos: „Spa-ul de duminică seara”, „Kilocruciada”, „Bruma de nutriție”, „Bruma de mișcare”. Este mare iubitoare a sportului și a stilului de viață sănătos, publicând 2 cărți și un DVD pe această temă.

  Între 1991-1995 a urmat cursurile Liceului Miguel de Cervantes din București și tot între 1991-1994 a urmat cursurile Licelui nr. 77 din Moscova.

  În 1999 a absolvit Facultatea de Științe Juridice și Administrative a Universității Dimitrie Cantemir.

  În 2005, Carmen Brumă a terminat masteratul la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

  Își începe cariera în teleziune în anul 1999, când a fost asistentă la „Tele Euro Bingo Show” de la Antena 1. În 2000 devine colaborator matinal la „Dimineți la Tine” tot de la Antena 1. Acea perioadă s-a dovedit a fi foarte bună pentru Carmen deoarece a fost coregraf la „Totul va fi bine” și redactor la „Noaptea târziu” cu Mircea Badea.

  În 2002 schimbă macazul și ajunge la concurență: în curtea celor de la Realitatea TV unde este și în prezent. Emisiunile pe care le-a prezentat sau pe care le-a realizat de-a lungul timpului sunt: „Trezirea la realitate cu Adina și Carmen”, „7 Arte”, „Tendințe”, „Trezirea bruscă la realitate”, prezentator știri din sport.

  Între 2005-2006 are rubrica săptămânală în revista Taifasuri – O brumă de mișcare și între 2007-2008 este editorialist la revista J’Adore.

  Carmen Brumă a primit un premiu internațional acordat de Federația europeană de Fitness și Body-Buiding pentru promovarea sportului și a vieții sănătoase prin emisiunea „Kilocruciada”.

  Carmen Brumă are o relație din anul 2000 cu Mircea Badea. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul lui Mihai Mitoseru și au recunoscut că formează un cuplu abia după 8 ani, când s-au afișat pe plajă ținându-se de mână. Ambii pasionați de sport, au fost în anul 2009 promotorii „Mișcării contra statului”.

  Cei doi urmează să devina părinți. Carmen Brumă a intrat pe ultima sută de metri și urmează să nască peste două săptămâni.

  Cristina Minac

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Cristina Minachttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente