9 piese lansate de Global Records în Top 10 Mediaforest

0
882

După un 2018 plin de lansări originale și muzică ce s-a auzit peste tot în lume, Global Records începe noul an în forță și tot în furntea clasamentelor de gen. Așa se face că în prima săptămână a anului 2019, 9 piese din 10 aflate în Top Mediaforest Piese TV sunt semnate de artiștii Global Records.

Mark Stam, The Motans, INNA, ADDA, Irina Rimes, Antonia, Karmen, Carla’s Dreams, Mira și Vescan sunt artiștii Global Records ale căror piese formează top 10 în clasamentul pieselor difuzate pe TV. Muzica lor se aude peste tot, iar debutul acestui an continuă succesul înregistrat anul trecut de muzica Global Records, care s-a auzit în toate cele 195 de țări de pe Glob, a adunat nu mai puțin de 642 de milioane de vizualizări și a lansat 60 de piese în trending pe YouTube.

Topul primei săptămâni din 2019 este condus de Mark Stam cu piesa „Impar”, o piesă care vorbește despre indiferența în iubire și despre cât de dureroase pot fi sentimentele neîmpărtășite. Lansată la finalul lunii mai a lui 2018, piesa a urcat rapid în topuri și are în acest moment peste 16 milioane de vizualizări.

 

Mark Stam – Impar

 

 

Și piesa „Înainte să ne fi născut” lansată de The Motans în toamna lui 2018 a avut succes încă de la început. Compusă de The Motans, la fel ca toate celelalte piese ale artistului, piesa este produsă de Alex Cotoi, cu care acesta a mai colaborat și pentru „Drama Queen”, „Cel mai bun DJ”, „Weekend”, „FriendZone”,  „Nota de plată”. În acest moment piesa are peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans – Înainte să ne fi născut

 

 

Anul trecut a marcat seria unor lansări importante pentru INNA odată cu piesele „RA” și „Iguana”, primele două compoziții de pe albumul „YO”. Albumul se va lansa în 2019 și reprezintă un proiect de suflet pentru artistă, fiind compus integral în limba spaniolă de aceasta și fiind totodată și primul produs românesc licențiat internațional la casa de discuri ROC nation a celebrului Jay-Z. În aproximativ o lună de la lansare, single-ul „Iguana” are deja peste 8,7 vizualizări pe YouTube și marchează o etapă muzicală diferită pentru INNA, o maturizare a emoțiilor transmise și un sound occidental. „Iguana” este o piesă puternică, cu un mesaj de empowerment, la fel ca „RA”.

INNA – Iguana

 

Comentarii