Connect with us

A-Z NEWS

9 septembrie. Aniversare MICHAEL BUBLE, interpretul împlinește 39 de ani

Published

on

Reclame

Michael Steven Buble s-a născut pe 9 septembrie 1975.

Este actor, cântăreț de big band, interpret, crooner și cântăreț de soft jazz italiano-canadian, nominalizat pentru premiul Grammy și multiplu nominalizat pentru premiul muzical Juno.

Cariera lui Michael Bublé a început când Brian Mulroney l-a invitat să cânte la nunta fiicei lui, Caroline, în 2000. Mulroney l-a plăcut şi în consecinţă l-a prezentat mai departe multi premiantului Grammy David Foster. Primul album al lui Michael Bublé, a fost construit în acelaşi an, intitulat chiar ‘’Michael Bublé’’.A apărut pe piaţă in 2003 şi a intrat în topurile canadiene curând după aceea. A fost nr 1 in Australia şi a intrat în top 10 în Uk şi Canada.

În 2004, un album și video live, intitulat Come Fly with Me a fost listat de revista muzicală Billboard atingând poziții bune în top 40 din Australia. Interpretul a avut succes comercial în Statele Unite cu albumul It’s Time.

Cel de-al treilea album al său, Call Me Irresponsible, lansat la 1 mai 2007, a înregistrat succese în diferite categorii de clasificare muzicală (în special melodia Everything). A vândut peste 11 milioane de albume.

La sfărşitul anului 2003, Michael Bublé a eliberat piesa Let it snow iar în 2004 a câştigat „Artistul Anului” la Premiile Juno. Totodată, Bublé şi-a făcut apariţia în cateva filme, jucând rolul unui cântăreţ de karaoke, alături de Gwyneth Paltrow şi Huey Lewis in Duets, in Tottaly Blonde in 2001 şi în The Snow Walker în 2003.

În 2006 a câştigat 4premii Juno, în Halifax, Nova Scoţia,Canada,incluzând „Albumul Pop al anului ” ( It’s Time) , „Single.ul anului” (Home) , „Albumul anului” (It’s Time) şi „Artistul Anului”.

Până în prezent, Bublé a vândut peste 10 milioane de albume în toată lumea. Devine din ce în ce mai cunoscut , popularitatea lui crescând în regiuni ca Europa, America de Nord, Australia, Asia de SudEst, Africa de Sud şi Brazilia.

Managerul său este Bruce Allen. În anul 2007 şi-a făcut apariţia în diverse emisiuni britanice „Strictly Come Dancing”, „The Paul O’Grady Show” şi „The X-Factor”.

A fost logodit cu Debbie Timuss, o actriţă de scenă, dansatoare şi cântăreaţă cu care a apărut în 1996 în muzicalul Red Rock Dinner şi în Forever Swing în 1998. Melodiile „It’s Time” şi „Home” par să fi fost dedicate ei, iar single’ul „Lost” a fost ca un omagiu adus despărţirii lor din 2005.

A avut o relaţie cu Emily Blunt între iulie 2005 şi iulie 2008.

Este în relaţie din noiembrie 2008 cu Luisana Lopilato. S-au logodit în noiembrie 2009. Sunt căsătoriţi din 2 aprilie 2011 și au un fiu, Noah.

michael-buble-luisana-lopilato-nunta

michael buble and family

Sursă articol
Sursă foto
Sursă foto articol

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending