DOCUMENTAR | 9/11: Stare de urgență – Reacțiile și răspunsurile Americii - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

DOCUMENTAR | 9/11: Stare de urgență – Reacțiile și răspunsurile Americii

Published

on

BBC Knowledge va difuza marți, 10 septembrie, de la ora 22, 9/11: Stare de urgență, un documentar-dramă captivant care dezvăluie momentele în care lideri politici și militari, dar și femei și bărbați obișnuiți s-au trezit în prima linie a unui nou tip de război.

9/11 - State of Emergency

La data de 11 septembrie 2001, lumea s-a schimbat pentru totdeauna, iar America a fost supusă unei încercări cum nu mai fusese vreodată. Cu o descriere minut cu minut a acelei zi, documentarul urmărește o serie de persoane, unele publice, altele private și descoperă cum s-au comportat și cum au reacționat acestea.

Filmele anterioare ne-au purtat în interiorul Pentagonului, al World Trade Center sau al Zborului 93. Acesta este primul film care tratează ziua de 11 septembrie ca un eveniment unic, îmbinând povești ale tuturor jucătorilor cheie și din toate perspectivele, de la controlul traficului aerian sau Camera pentru Situații de Urgență din cadrul Casei Albe până la cabinele avioanelor F-16 însărcinate cu aducerea la sol a avioanelor de linie civile.

Filmul dezvăluie, de asemenea, poveștile unor oameni obișnuiți – piloți ai forțelor aeriene, șefi ai brigăzilor de pompieri, rude ale pasagerilor din avioanele deturnate – care au fost puși în fața unor provocări fără precedent.

Combinând interviuri și secvențe narative cu reconstrucții unice ale arhivei și atmosferei de atunci, 9/11 – Stare de Urgență aruncă o privire asupra haosului unui guvern în criză și asupra curajului și determinării multor eroi obișnuiți ai acelei zile.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending